Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Blogs

Our community blogs

  • 1
   entry
  • 0
   comments
  • 320
   views

  Recent Entries

  Schiedammer
  Latest Entry

  Wie kan mij helpen om aan Amsterdam mod te komen?

  Ik heb een nieuwe pc en kan hem nergens meer vinden.

 1. Hallo mensjes,

   

  Ik ben overgestapt op iets wat een tikkeltje proffesioneler is. Niet veel, want dat is het totaal niet. Het is namelijk: EEN WORDPRESS BLOG. Is dat nou niet geweldig? Nee? Mee eens, maar het is makkelijker en de stijlen vind ik wat leuker. Ik zal voortaan alles daar op posten, en ook in het Engels, omdat Engels vaak wat makkelijker typt en ik daar eigenlijk beter in ben dan Nederlands.

   

  De url voor degene die het wil: http://highwaytolifeblog.wordpress.com/

   

  Daarmee probeer ik dus ook deels te zeggen dat ik hier niet meer zal bloggen, maar alles daar op zal zetten. Een vereiste is natuurlijk dat je Engels kan lezen ^^

  Sorry als ik je gevoelens kwaad heb gedaan, dit was niet mijn bedoeling, maar stiekem misschien ook wel.

   

  Mvg,

  Niels a.k.a. Stonertje.

  • 1
   entry
  • 3
   comments
  • 383
   views

  Recent Entries

  yannick112
  Latest Entry

  hallo allemaal,

  kan iemand mij uitleggen hoe ik bijvoorbeeld een afzetlint in emergency 4 kan plaatsen.

  Ik heb het over een afzetlint van deze website.

   

  yannick

  • 1
   entry
  • 0
   comments
  • 323
   views

  Recent Entries

  Zo...

   

  Waar zal ik eens beginnen?

   

   

  Nadat ik een maand of 2/3 niet meer actief ben geweest op het forum ben ik hier de laatste weken weer overal te vinden. Ik heb eindelijk weer mijn draai gevonden in het modden van emergency 4 en werk nu ook mee aan wat mooie projecten. Aangezien ik nu vakantie heb is er weer tijd om alles op het gebied van emergency 4 terug op te pakken. Dat ga ik dan ook zeker doen!

   

  Te beginnen met de Community mod. Deze mod heeft er voor gezorgd dat ik weer ben gaan modden. Ook heeft deze mod er, naar mijn mening, voor gezorgd dat het forum weer tot leven is gekomen. Hopelijk mag er een dag komen waarop deze prachtige mod gereleased wordt en het hele forum trots kan zijn op wat we hebben gemaakt. Dankje 112bolsward voor het tot stand brengen van de Community mod!

   

  Ik ben niet alleen bezig met het modden voor de Community mod, maar ook voor mijn eigen mod! Wellicht is jullie oog al gevallen op 'Alphen-Chaam MOD 1.0 (WIP)' in mijn handtekening. De Alphen-Chaam mod is een nieuwe modification, waarover ik ergens deze week een topic zal openen in 'Mod's in Progress'. Ook deze mod zal openbaar worden zodra die af is. Ik ga nog niet te veel spoilen, maar dit is denk ik wel het belangrijkste voor nu.

   

  Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen uit Emergency4, maar ook uit veel andere dingen. Velen van jullie weten dat mijn grootste droom is om ooit op hetzelfde podium te mogen staan als DJ's zoals HARDWELL, Afrojack, Fedde le Grand enz. Hier ben ik dan ook elke dag mee bezig. De ene dag krik ik mijn mix-skills wat bij en de andere dag zit ik achter mijn laptop en keyboard om nieuwe muziek te produceren. Elke 15e en laatste dag van de maand breng ik een podcast/mix uit genaamd Househour. Hier is de link van Househour 011, die ik vandaag heb uitgebracht. Jullie zouden mij erg steunen door op de link te klikken en een stukje te luisteren.

   

  Dit is de eerste keer dat ik een blog schrijf dus als er nog opmerkingen zijn lees ik ze vanzelf hieronder. De blog was hopelijk niet te lang of te saai, anders let ik daar volgende keer op.

   

  Voor nu, tot ziens! :mrgreen:

 2. Er zijn een aantal dingen aangepast vandaag. Sinds vandaag kun je niet meer iemands post "liken" dit omdat het vaak ook in negatieve zin gebruikt werd. Ook kun je weer afbeeldingen en video's en andere media in het bericht plaatsen, eerst was er een limiet van 2 deze is nu dus weg.

   

  Ook is de galerij geopend, hier kun je albums aanmaken en foto's uploaden. De moderators/administrators zullen de foto's goedkeuren of afkeuren en verwijderen.

   

  Het download gedeelte wordt voor het laatst getest, daarna gaat deze ook open.

   

  Het twitter segment op de homepage doet het weer en ik heb mijn dubbel account samen gevoegd met dit account. Dus Sven Buijsrogge is nu SeBu Design.

   

  Mochten er nog vragen zijn kan je ze altijd stellen.

 3. N.a.v. de vele mensen die niet weten dat een politieagent nou eenmaal ontheffingen heeft plaats ik dit hier ook even;

  (Dikgedrukt is meest relevant)

   

  God wat slecht dit, dat zelfs sommige mensen die nog een béétje met de hulpverleningswereld bezig zijn dit niet weten.

   

  Even een verhaaltje wat ik tegenwoordig de heletijd op mn klembord kan laten staan:

   

  Het verbaast me echt hoeveel mensen dingen beweren zeker te weten terwijl ze nieteens waar zijn. Mooi voorbeeld de politie; vraag een willekeurige burger of een politieauto zonder zwaailicht en sirene door rood mag of te hard mag rijden, en de kans is zeer groot dat je een overduidelijke nee in je gezicht gesmeten krijgt. Om het een en ander even duidelijk te maken, gaat er een foto rond op het internet waarop je een agent ziet, alleen in zijn opvallende politieauto. Opzich geen probleem, ware het niet dat de agent aan het bellen is. Voor sommige is dit blijkbaar een schop tegen het zere been (bij enkele zelfs het gebroken been), want 'ik heb net nog 220 euro moeten betalen, en die agent zit zomaar te bellen en komt er mee weg'. Blijkbaar heeft die bekeuring iniedergeval wel zijn uitwerking gehad, het is duidelijk dat het niet mag. Artikel 61a RVV staat inderdaad dat het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden niet is toegestaan. Nou is het leuke dat de desbetreffende agent op de foto stil staat voor het stoplicht. Naar mijn weten rijd je niet als je stilstaat. Was de agent geen agent geweest, had hij hook geen boete gekregen aangezien er helemaal geen overtreding wordt gepleegd.

  Het leukste gedeelte is echter, dat als de agent wél aan het rijden zou zijn geweest, hij nóg niet verkeerd bezig was. Er is namelijk besluit UT2010/2162, waar onder lid 2 staat: "aan de regio’s (regionale politiekorpsen) ten behoeve van de bij hen in dienst zijnde ambtenaren van politie als bedoeld in artikel 3, eerste lid, van de Politiewet 1993 en aan de Minister van Justitie ten behoeve van de bij het Korps landelijke politiediensten werkzaam zijnde ambtenaren van politie, als bedoeld in artikel 3, eerste lid, van de Politiewet 1993 alsmede ten behoeve van de bijzondere ambtenaren van politie als bedoeld in artikel 3, tweede lid, van de Politiewet 1993, vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het RVV 1990." Met andere woorden, de politie heeft vrijstelling van het RVV1990 (dus ook artikel 61a), oftewel de verkeersregels.

   

  De politie mag dus, voor de uitoefening van de politietaak;

  - De snelheidslimieten negeren

  - Door rood rijden

  - Over het trottoir/fietspad rijden

  - Over de vluchtstrook rijden

  - Rechts inhalen

  - 'Onnodig' linksrijden

  - Geslotenverklaringen negeren

  - Etc.

  En dat alles zónder zwaailicht en sirene!

  Wel zo handig als er bij jou thuis wordt ingebroken en ze kunnen de daders tijdig aanhouden. Een inbreker heeft namelijk wél het verstand te vluchten bij het horen van sirene's en/of het zien van blauwe lampen. Nog maar niet te spreken over mensen die een einde aan hun leven proberen te maken.

   

   

  Source: live brandweer wabcams?

  • 1
   entry
  • 1
   comment
  • 368
   views

  Recent Entries

  hatsiepatsie
  Latest Entry

  Hallo allemaal :)

  Als je dit leest dan weet je waarschijnlijk al dat je op Hatsie's Patsie-Blog zit :)

   

  Op deze blog zal ik voortgang van mijn spel: RedFlames posten.

  En voortgang van Emergency Airport Mod!

   

  Ik zal ook zoveel mogelijk hier proberen te posten over Redflames.

  Omdat ik een slotje heb aangevraagd op de topic.

   

  Als je toch op een forum wil discusieren over RedFlames, dan kan dat op http://dgames.net63.net/flames/

   

  - hatsiepatsie

  • 2
   entries
  • 2
   comments
  • 451
   views

  Recent Entries

  Firequi
  Latest Entry

  En daar ben ik weer, acht dagen na het begin van deze blog. Het heeft geleid tot drie waarderingen en een reactie. Geen slechte opkomst, het duurde alleen even voor ik doorhad waar die reacties vandaan kwamen. Eerlijk gezegd viel het me pas net op xD. Maarja, zoiets kan gebeuren. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me meer dingen die ik nog kan uploaden in de eigen download base, meer met de gedachte dat ze dan ook hier te vinden zijn en misschien zelfs dingen die ik nog op mijn eigen schijf heb staan, dus hou vooral de downloadbase in de gaten, daar zullen nieuwe uploads van mijn kant volgen. Als ik zo op die gedachte doorga kom ik tot de conclusie dat ik al tijden niks meer aan EM gedaan heb, maar dat ik dit tegelijkertijd helemaal niet erg vind. Ik ben over die tijd heen denk ik zo, of zoals ik tegen Luke zei, ik ben afgekickt. Dit betekent natuurlijk niet dat ik nooit meer zal modden, dat is namelijk echt iets voor de hele lege uurtjes als ik echt helemaal geen f*ck te doen heb. Maar aangezien die er niet zijn, gebeurd er weinig :mrgreen:

   

  Nu even heel wat anders, het viel me op dat er met het forum ook nieuwe emoticons gekomen zijn. Nu zul je denken: ""*Sarcasme aan* Wauw, wat een conclusie", maar dit deed mij heel even denken dat mijn favoriete emoticon weg was, namelijk de gouwe ouwe mrgreen, maar gelukkig bestaat die nog steeds, mijn favoriet :mrgreen: Ik wil deze sessie dan ook afsluiten met een Hiep Hiep Hoera voor MrGreen

   

  Net zoals de volgende keer, mocht je opeens de behoefte hebben een vraag te stellen, doe dat dan!

   

  Tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands! :mrgreen:

  • 0
   entries
  • 0
   comments
  • 298
   views

  No blog entries yet

 4. mod maken

  • 0
   entries
  • 0
   comments
  • 324
   views

  No blog entries yet

  • 0
   entries
  • 0
   comments
  • 425
   views

  No blog entries yet

  • 0
   entries
  • 0
   comments
  • 315
   views

  No blog entries yet

  • 1
   entry
  • 0
   comments
  • 318
   views

  No blog entries yet

  • 0
   entries
  • 0
   comments
  • 296
   views

  No blog entries yet

  • 1
   entry
  • 0
   comments
  • 299
   views

  No blog entries yet

×