Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    426

About this blog

Brace yourselves, a lot of thoughts are coming

Entries in this blog

Firequi

Drukte

En daar ben ik weer, acht dagen na het begin van deze blog. Het heeft geleid tot drie waarderingen en een reactie. Geen slechte opkomst, het duurde alleen even voor ik doorhad waar die reacties vandaan kwamen. Eerlijk gezegd viel het me pas net op xD. Maarja, zoiets kan gebeuren. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me meer dingen die ik nog kan uploaden in de eigen download base, meer met de gedachte dat ze dan ook hier te vinden zijn en misschien zelfs dingen die ik nog op mijn eigen schijf heb staan, dus hou vooral de downloadbase in de gaten, daar zullen nieuwe uploads van mijn kant volgen. Als ik zo op die gedachte doorga kom ik tot de conclusie dat ik al tijden niks meer aan EM gedaan heb, maar dat ik dit tegelijkertijd helemaal niet erg vind. Ik ben over die tijd heen denk ik zo, of zoals ik tegen Luke zei, ik ben afgekickt. Dit betekent natuurlijk niet dat ik nooit meer zal modden, dat is namelijk echt iets voor de hele lege uurtjes als ik echt helemaal geen f*ck te doen heb. Maar aangezien die er niet zijn, gebeurd er weinig :mrgreen:

 

Nu even heel wat anders, het viel me op dat er met het forum ook nieuwe emoticons gekomen zijn. Nu zul je denken: ""*Sarcasme aan* Wauw, wat een conclusie", maar dit deed mij heel even denken dat mijn favoriete emoticon weg was, namelijk de gouwe ouwe mrgreen, maar gelukkig bestaat die nog steeds, mijn favoriet :mrgreen: Ik wil deze sessie dan ook afsluiten met een Hiep Hiep Hoera voor MrGreen

 

Net zoals de volgende keer, mocht je opeens de behoefte hebben een vraag te stellen, doe dat dan!

 

Tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands! :mrgreen:

Firequi

Welkom mensen,

 

Zoals de beschrijving al zegt, hier komen een hoop gedachten te staan, die het waard zijn te delen tenminste. Of het met modden te maken zal hebben weet ik niet, misschien geef ik tips als mensen daar behoefte aan hebben of komen er blogdingetjes, ik weet het niet precies. Ik moet wel zeggen dat dit een lijpe nieuwe functie is, gewoon typen zonder dat het spam is. Tenminste, zolang het maar enigszins ergens op slaat. Ik zag dat Dion deze functie ook al ontdekt heeft, ben zeer benieuwd hoeveel leden er zullen volgen en hoeveel dit überhaupt zullen gaan lezen. Voor hetzelfde geldt ontstaat er namelijk een soort van hype waarbij iedereen een blog schrijft, maar niemand de moeite neemt iets te lezen. Dit zou trouwens wel een heel grappig gezicht worden. Soort van pak je popcorn erbij en geniet van de show. Op het moment van schrijven geniet ik van een heerlijk biertje na een avondje cabaret gezien te hebben. Erg vermakelijk. Voor alle mensen die nog nooit de smaak van bier geproefd hebben, het is een aanrader. Ik ben zelf meer van het bittere bier, maar uiteraard is er voor mensen die dat niets vinden ook zoeter bier. Voor iedereen die niet legaal bier mag drinken en dat ook niet doet (volgens mij zit daar een heel groot verschil tussen) bestaat er ook maltbier. Dat is gewoon de biersmaak zonder de alcohol. Je moet in ieder geval geen zooi hebben die voor kinderen gemaakt is. Dit is namelijk niet te zuipen en komt niet in de buurt van de echte smaak. Dus....

 

Mochten mensen dringende vragen hebben, stel ze en misschien beantwoord ik ze.

 

Tot het zover is, tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands!

×