Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    349

Terug van weg geweest.

Maurice

178 views

Zo...

 

Waar zal ik eens beginnen?

 

 

Nadat ik een maand of 2/3 niet meer actief ben geweest op het forum ben ik hier de laatste weken weer overal te vinden. Ik heb eindelijk weer mijn draai gevonden in het modden van emergency 4 en werk nu ook mee aan wat mooie projecten. Aangezien ik nu vakantie heb is er weer tijd om alles op het gebied van emergency 4 terug op te pakken. Dat ga ik dan ook zeker doen!

 

Te beginnen met de Community mod. Deze mod heeft er voor gezorgd dat ik weer ben gaan modden. Ook heeft deze mod er, naar mijn mening, voor gezorgd dat het forum weer tot leven is gekomen. Hopelijk mag er een dag komen waarop deze prachtige mod gereleased wordt en het hele forum trots kan zijn op wat we hebben gemaakt. Dankje 112bolsward voor het tot stand brengen van de Community mod!

 

Ik ben niet alleen bezig met het modden voor de Community mod, maar ook voor mijn eigen mod! Wellicht is jullie oog al gevallen op 'Alphen-Chaam MOD 1.0 (WIP)' in mijn handtekening. De Alphen-Chaam mod is een nieuwe modification, waarover ik ergens deze week een topic zal openen in 'Mod's in Progress'. Ook deze mod zal openbaar worden zodra die af is. Ik ga nog niet te veel spoilen, maar dit is denk ik wel het belangrijkste voor nu.

 

Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen uit Emergency4, maar ook uit veel andere dingen. Velen van jullie weten dat mijn grootste droom is om ooit op hetzelfde podium te mogen staan als DJ's zoals HARDWELL, Afrojack, Fedde le Grand enz. Hier ben ik dan ook elke dag mee bezig. De ene dag krik ik mijn mix-skills wat bij en de andere dag zit ik achter mijn laptop en keyboard om nieuwe muziek te produceren. Elke 15e en laatste dag van de maand breng ik een podcast/mix uit genaamd Househour. Hier is de link van Househour 011, die ik vandaag heb uitgebracht. Jullie zouden mij erg steunen door op de link te klikken en een stukje te luisteren.

 

Dit is de eerste keer dat ik een blog schrijf dus als er nog opmerkingen zijn lees ik ze vanzelf hieronder. De blog was hopelijk niet te lang of te saai, anders let ik daar volgende keer op.

 

Voor nu, tot ziens! :mrgreen:0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×