Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Mijn Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    5
  • comments
    14
  • views
    562

29-5-2014 - Untitled

Sign in to follow this  
Niels

202 views

Hallo,

 

Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste blog post. Bijna een maand. Deze post zal ook een heel stuk minder uitgebreid zijn dan dat jullie gewend zijn van mij. Ik heb een aantal vragen voor jullie en die zal ik gedurende de post ergens stellen.

 

Ik zou jullie willen vragen om het volgende liedje te luisteren met de songtekst erbij:

Link naar het liedje:

Link naar de tekst: http://www.azlyrics.com/lyrics/soja/restofmylife.html

 

Dan de eerste vraag: Wat vinden jullie ervan? Over het algemeen, wat uitgebreider of misschien heel kort. Vertel het eens!

 

Dan mijn tweede vraag voor jullie: Willen jullie meer blog posts en zo ja, waarover? Wat zouden jullie willen dat ik vertel? Ik heb namelijk het idee dat ik eigenlijk meer post om gewoon van me stress af te komen dan dat ik mensen echt interesseer.

 

Dit was de post alweer, maar ik heb nog wel even een afspeellijst voor jullie voor als je het bovenstaande nummer goed vond:

 

Met vriendelijke groet,

Niels.

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

Goed, ik heb het nummer geluisterd en de lyrics gelezen. Ik moet zeggen dat het een goede tekst is en het nummer ook goed, alleen ook dat reggaemuziek niet mijn ding is. Ik ervaar persoonlijk niet hetzelfde wat ik ervaar als ik naar muziek van mijn smaak luister, simpelweg omdat ik mijn energie en ontspanning er niet uit zou kunnen halen en mijn frustratie en andere zooi erin kan stoppen. Maar zoiets is natuurlijk meer aan een persoon zelf om uit te zoeken.

 

Als antwoord op je tweede vraag, ja ik zou wel meer posts van je willen lezen omdat je een prettige stijl van bloggen hebt. De inhoud zul je echter zelf moeten bepalen omdat dat het principe van een persoonlijke blog is. Gewoon typen waar je zin in hebt.

 

Qui

Share this comment


Link to comment

Een eerste trouwe fan :D nah, just kidding. Je bent de 2e. Ik snap precies wat je bedoelt. Dat heb ik ook met andere muziek genres en dat is inderdaad per persoon verschillend. Iedereen heeft een andere smaak en dat is zo mooi aan het mens zijn :)

 

Aller eerst dankjewel, en dan. Een reactie die ik niet had aan zien komen :mrgreen; Je hebt enerzijds wel gelijk maar het is altijd fijn om feedback te krijgen bij zoiets als dit en dan moet je natuurlijk wel wat lezertjes hebben ;)

 

Om mijn punt duidelijk te maken:

6 views in 7 dagen waarvan 1 van mezelf. Views. Nog niet eens reacties.

Share this comment


Link to comment

Oke, die gast heeft een rare stem vind ik. :P Vind ik niet bij hem passen, maar goed.

Lyrics zijn mooi en goed maar reggae is totaal niet mijn genre, veel ste langzaam. :D

Ik vind de muziek niet veel aan dus. :D

 

Verder heb ik al je andere posts gelezen en ik vond ze erg interessant.

Wat maakt het uit dat maar weinig mensen er naar kijken/het lezen?

Schrijven om van je stress af te komen is ook een goede reden!

En waarover, tja, wat houd je bezig?

Share this comment


Link to comment

Oke, die gast heeft een rare stem vind ik. :P Vind ik niet bij hem passen, maar goed.

Lyrics zijn mooi en goed maar reggae is totaal niet mijn genre, veel ste langzaam. :D

Ik vind de muziek niet veel aan dus. :D

 

Verder heb ik al je andere posts gelezen en ik vond ze erg interessant.

Wat maakt het uit dat maar weinig mensen er naar kijken/het lezen?

Schrijven om van je stress af te komen is ook een goede reden!

En waarover, tja, wat houd je bezig?

 

Het past ook niet bij iedereen ;) Muziek hoort je te "bevredigen" op wat voor manier dan ook. (Geen zieke gedachtes a.u.b. xD)

Wat houd me bezig. Dat is een goeie vraag die ik zelf amper weet te beantwoorden. Een betere vraag zal zijn: Wat niet?

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×