Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    475

Drukte

Sign in to follow this  
Firequi

255 views

En daar ben ik weer, acht dagen na het begin van deze blog. Het heeft geleid tot drie waarderingen en een reactie. Geen slechte opkomst, het duurde alleen even voor ik doorhad waar die reacties vandaan kwamen. Eerlijk gezegd viel het me pas net op xD. Maarja, zoiets kan gebeuren. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me meer dingen die ik nog kan uploaden in de eigen download base, meer met de gedachte dat ze dan ook hier te vinden zijn en misschien zelfs dingen die ik nog op mijn eigen schijf heb staan, dus hou vooral de downloadbase in de gaten, daar zullen nieuwe uploads van mijn kant volgen. Als ik zo op die gedachte doorga kom ik tot de conclusie dat ik al tijden niks meer aan EM gedaan heb, maar dat ik dit tegelijkertijd helemaal niet erg vind. Ik ben over die tijd heen denk ik zo, of zoals ik tegen Luke zei, ik ben afgekickt. Dit betekent natuurlijk niet dat ik nooit meer zal modden, dat is namelijk echt iets voor de hele lege uurtjes als ik echt helemaal geen f*ck te doen heb. Maar aangezien die er niet zijn, gebeurd er weinig :mrgreen:

 

Nu even heel wat anders, het viel me op dat er met het forum ook nieuwe emoticons gekomen zijn. Nu zul je denken: ""*Sarcasme aan* Wauw, wat een conclusie", maar dit deed mij heel even denken dat mijn favoriete emoticon weg was, namelijk de gouwe ouwe mrgreen, maar gelukkig bestaat die nog steeds, mijn favoriet :mrgreen: Ik wil deze sessie dan ook afsluiten met een Hiep Hiep Hoera voor MrGreen

 

Net zoals de volgende keer, mocht je opeens de behoefte hebben een vraag te stellen, doe dat dan!

 

Tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands! :mrgreen:

  • Like 2
Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Hahahaha Qui. Die MrGreen emoticon zat er niet meer bij weet je. Ik heb bij sven echt moeten aandringen om die terug te krijgen. Hij zat er oorspronkelijk niet meer bij, maar is er apart bijgezet op mijn aandringen.

:mrgreen:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×