Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. help me

  Oefening baart kunst.
 5. help me

  al gedaan maar lukt me niet
 6. help me

  Je zult écht zelf wat meer moeten kunnen dan enkel lighten.. Probeer wat tutorials op dit forum en YouTube te bekijken, daar kun je al ontzettend veel van leren.
 7. Westen Modificatie v 1.0

  nice zou wel vet zijn weer eens een mooie nieuwe NL mod te hebben om mee te spelen
 8. Faction Modding Issue

  Hello, I have exported a faction as a mod with blocks.lua. When I exit Reassembly and edit a block. The Mod fails to recognize the blocks.When I look at the Mod via reassembly I get a bunch of errors, stating that It does not know the ID of any block in the Ship files. This account for the 7000 odd errors that occur In the Image.I have swapped from Notepad to Notepad++ and It works, guessing the game does not like lua files saved by notepad. Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- https://bit.ly/2IE0x5Y Explainer Video Production Service Thanks
 9. help me

  hallo mensen, Ik wil graag hulp hebben met een mod te maken die ik ook op een donwlaod versie wil maken. de mod wil ik laten gaan over geldermalsen met 2 snelwegen en verschillende dorpjes Wie wilt mij helpen? het enige wat ik kan is de lichten meer niet.
 10. Earlier
 11. Westen Modificatie v 1.0

  OMG er leven nog steeds mensen hier.... Maar alle gekheid op een stokje, dat klinkt best goed Firequi
 12. Westen Modificatie v 1.0

  Jazeker, er wordt nog steeds aan de mod gewerkt. Heb alleen een druk leven, dus het gaat niet heel snel (en ik heb gewoon een bagger PR beleid). Maar zal snel weer wat updates gaan posten. Ook staat het uitkomen van deze mod nog steeds als einddoel. Mocht dat om welke reden dan ook niet lukken, dan zal alles wat klaar is wel als download komen. Dus hoe dan ook zal er iets uit komen uiteindelijk!
 13. Bieberfelde NL Mod

  leuk om te lezen dat er van een van de mooiste mods van EM4 een nog mooiere versie wordt gemaakt. hoop dat deze ooit wordt uitgebracht en we er met ze alle van kunnen genieten. Zag ik het nou goed in de filmpjes/gifs. krijgen we oor Amber op de voertuigen? Zou idd de duitse VP een Vito voa bus maken. heeft deze ook een functie ingame. wat ga je doen met de andere ambulances op de brandweerposten? hier in de regio worden veel ambu's op de brandweerkazerrne neergezet tijdelijk als dienstpost. En worden alle noodartsen MMT of worden dat ook Rapids bijv?
 14. Westen Modificatie v 1.0

  wordt er no gewerkt aan deze mooie mod? en zal deze ooit uitgebract gaan worden en zorgen voor een mooie nieuwe Nederlandse mod
 15. Bieberfelde NL Mod

  Sorry voor de late reactie! Ik ben deze maand druk bezig met afstuderen, dus het is even wachten tot de zomervakantie! Er liggen veel plannen klaar voor de zomer. Ik verwacht begin juli weer veel werk te verzetten. In de tussentijd zijn jullie altijd welkom op m'n Discord mocht je vragen hebben of mee willen doen! Stuur dan even een PB, dan krijg je een invite. Groetjes!
 16. Welcome. I have a problem with the modification of Mod 1.0. I started the game with performing a "mission/campany". But when I run my first mission from the so-called "campaign" to complete it, the game is suspended while it is being loaded. I would like to know how it can be repaired for this modification, which is PL Mod 1.0. If any files are missing or there is something wrongly added, please explain exactly how I can fix it. Thank you in advance for your help. I greet you.
 17. Hallo allemaal, Ik heb sinds deze week Emergency4 deluxe gekocht via steam. Ik dacht weer leuk ouderwets Nederlandse mods te gaan spelen. Helaas dacht het spel iets anders Het probleem is het volgende: Ik krijg de mods wel in het spel maar zodra ik een mod wil spelen dan gaat het fout. Gisteravond nog even geprobeerd Amsterdam Amstelland maar dan geeft die aan meldkamer niet gevonden. Amsterdam Amstelland speelt zich ook in mijn spel dan af in de stad van het spel. ( Ik weet niet of er een zelfgemaakte stad in de mod hoort te zitten) Ook met de mod Brabant geeft die aan meldkamer niet gevonden. Met de mod Egmond 2.1 kan ik alleen de ambulances alarmeren via het scherm aan de linkerkant. De knop midden onder 1 t/m 6 waarmee je politie/brandweer en ambu P1 of P2 alarmeert werkt ook niet. Werken de mods wel op de deluxe editie of doe ik wat fout ?
 18. Bieberfelde NL Mod

  Heb je nog update's ?
 19. Bieberfelde NL Mod

  ik ben zelf bezig met een defensie skin voor alle hulpverlenings voertuigen van de biebervelde mod. maar gewoon de standaard 112 skins zijn natuurlijk ook super vet
 20. eens efkes voorstellen

  Welkom Niels!
 21. Hallo iedereen, eens even wat stof van het topic afblazen. mijn naam is Niels, ben 16 jaar en woon in Apeldoorn. ik speel al voor ongeveer een jaar of 7 emergency 4 en voor ongeveer een jaar maak ik eigen skins voor mods. momenteel ben ik bezig met een totale reskin van de Hammerstadt mod reworked, en ik werk sinds kort ook mee aan de Bieberfelde NL mod. mocht je vragen hebben laat het weten. Niels
 22. Bieberfelde NL Mod

  Jah klopt inderdaad, qua overnemen vind ik het altijd wel fijn. Maar ben ook wel een beetje lui
 23. Bieberfelde NL Mod

  De Rome Mod heeft volgens mij die ME scriptjes qua kleding transformatie.
 24. Bieberfelde NL Mod

  Hier heb ik kennis van genomen, inderdaad. Maar het vergt nog wel flink wat sleutelwerk om een script naadloos in een andere mod te verweven. Daarnaast hou ik niet van klakkeloos overnemen
 25. Bieberfelde NL Mod

  Hier zijn al enkele scripts van te vinden. EOD in de LA Mod en de ME in de NL Modification.
 26. Bieberfelde NL Mod

  Dankjewel! De intentie is inderdaad om uiteindelijk een eerste versie online te zetten, zodat iedereen er van kan meegenieten. Het is ook gewoon lekker open source allemaal, geen afgesloten dichtgemaakte .mod filetjes. Het leukste zou zijn als enthousiaste mensen mee zouden willen heloen met de ontwikkeling. Ik heb een gezellige Discord server waar ik alles wat ik doe graag uitleg, zodat we van elkaar zouden kunnen leren. Ik heb het een beetje druk met afstuderen op het moment, maar af en toe probeer ik een slag te slaan en een update te plaatsen. Ik zou wel nog veel hulp kunnen gebruiken omtrent scripts, bijvoorbeeld. Dan wil ik eigenlijk in de aankomende zomervakantie met de scripts aan de slag gaan. Heb al enkele ideeën, zoals een zoeklicht op de politiebusjes, een Nederlandse (werkende) waterwerper, meer functies voor de ME (linie staan, uitrusting veranderen, wel of geen helm op etc) en de EO-dienst mag van mij ook wel wat meer functies krijgen. Zoals het ontruimen van een pand, afzetlint of misschien zelfs een EOD-robot aansturen (ter verkenning van de bom of zelfs helemaal in de plaats van met de hand ontmantelen). Nog genoeg leuk werk voor de boeg dus :-) En hoe meer ik leer, hoe leuker ik het vind worden. Ik zou heel graag in contact komen met ervaren en onevaren modders!
 1. Load more activity
×