Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 10/11/12 in all areas

 1. 3 points
  N.a.v. de vele mensen die niet weten dat een politieagent nou eenmaal ontheffingen heeft plaats ik dit hier ook even; (Dikgedrukt is meest relevant) Source: live brandweer wabcams?
 2. 3 points
  Welkom mensen, Zoals de beschrijving al zegt, hier komen een hoop gedachten te staan, die het waard zijn te delen tenminste. Of het met modden te maken zal hebben weet ik niet, misschien geef ik tips als mensen daar behoefte aan hebben of komen er blogdingetjes, ik weet het niet precies. Ik moet wel zeggen dat dit een lijpe nieuwe functie is, gewoon typen zonder dat het spam is. Tenminste, zolang het maar enigszins ergens op slaat. Ik zag dat Dion deze functie ook al ontdekt heeft, ben zeer benieuwd hoeveel leden er zullen volgen en hoeveel dit überhaupt zullen gaan lezen. Voor hetzelfde geldt ontstaat er namelijk een soort van hype waarbij iedereen een blog schrijft, maar niemand de moeite neemt iets te lezen. Dit zou trouwens wel een heel grappig gezicht worden. Soort van pak je popcorn erbij en geniet van de show. Op het moment van schrijven geniet ik van een heerlijk biertje na een avondje cabaret gezien te hebben. Erg vermakelijk. Voor alle mensen die nog nooit de smaak van bier geproefd hebben, het is een aanrader. Ik ben zelf meer van het bittere bier, maar uiteraard is er voor mensen die dat niets vinden ook zoeter bier. Voor iedereen die niet legaal bier mag drinken en dat ook niet doet (volgens mij zit daar een heel groot verschil tussen) bestaat er ook maltbier. Dat is gewoon de biersmaak zonder de alcohol. Je moet in ieder geval geen zooi hebben die voor kinderen gemaakt is. Dit is namelijk niet te zuipen en komt niet in de buurt van de echte smaak. Dus.... Mochten mensen dringende vragen hebben, stel ze en misschien beantwoord ik ze. Tot het zover is, tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands!
 3. 2 points
  Thanks! Ik zoek trouwens regelmatig mensen om Bieberfelde mee te spelen 's avonds. Ik zag ergens anders op dit forum iets over een Discord. Zelf heb ik een Discord met wat vrienden die EM4 (en Bieberfelde) spelen. Als iemand hier het leuk vind om met een clubje mensen zo nu en dan Bieberfelde te spelen ben je van harte welkom! Je kunt me een PM sturen en dan stuur ik je mijn Discord. :-) Ik zit daarnaast te twijfelen of ik misschien binnenkort weer eens zal gaan streamen. Ik heb voorheen wel eens gameplay van Bieberfelde gestreamed. Maar ik zou natuurlijk ook het moddingsproces kunnen streamen, als daar animo voor is!
 4. 2 points
  En daar ben ik weer, acht dagen na het begin van deze blog. Het heeft geleid tot drie waarderingen en een reactie. Geen slechte opkomst, het duurde alleen even voor ik doorhad waar die reacties vandaan kwamen. Eerlijk gezegd viel het me pas net op xD. Maarja, zoiets kan gebeuren. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me meer dingen die ik nog kan uploaden in de eigen download base, meer met de gedachte dat ze dan ook hier te vinden zijn en misschien zelfs dingen die ik nog op mijn eigen schijf heb staan, dus hou vooral de downloadbase in de gaten, daar zullen nieuwe uploads van mijn kant volgen. Als ik zo op die gedachte doorga kom ik tot de conclusie dat ik al tijden niks meer aan EM gedaan heb, maar dat ik dit tegelijkertijd helemaal niet erg vind. Ik ben over die tijd heen denk ik zo, of zoals ik tegen Luke zei, ik ben afgekickt. Dit betekent natuurlijk niet dat ik nooit meer zal modden, dat is namelijk echt iets voor de hele lege uurtjes als ik echt helemaal geen f*ck te doen heb. Maar aangezien die er niet zijn, gebeurd er weinig Nu even heel wat anders, het viel me op dat er met het forum ook nieuwe emoticons gekomen zijn. Nu zul je denken: ""*Sarcasme aan* Wauw, wat een conclusie", maar dit deed mij heel even denken dat mijn favoriete emoticon weg was, namelijk de gouwe ouwe mrgreen, maar gelukkig bestaat die nog steeds, mijn favoriet Ik wil deze sessie dan ook afsluiten met een Hiep Hiep Hoera voor MrGreen Net zoals de volgende keer, mocht je opeens de behoefte hebben een vraag te stellen, doe dat dan! Tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands!
 5. 2 points
  Ten eerste een hele goede middag iedereen! het forum is vernieuwd en ik moet zeggen, ik vind het een hele verbetering! Goed, natuurlijk is het een en ander nog even wennen, maar dat zijn vernieuwingen altijd. Ik ga er van uit dat over een tijdje iedereen is gewend en het forum weer met veel plezier zal gebruiken! De laatste keer dat ik iets heb gemod voor Emergency4 is al een flinke tijd terug, de wil om het spel te spelen en te modden was aardig verdwenen. Laatste tijd begint het echter toch weer te kriebelen. Ik ga proberen om weer te beginnen aan een mod of kleine projectjes, echter zal ik geen aanvragen gaan doen en lekker alles op mn eigen tempo doen. Als er weer wat komt zien jullie het vanzelf verschijnen, hier in deze blog op of het forum, ligt er aan wat het meest praktisch is, dat moet ik allemaal nog uitvogelen Over en uit!
 6. 1 point

  Version 1.0.0

  4 downloads

  De welbekende Essen mod die moeilijk te vinden is.
 7. 1 point
  Tis niet alsof je dan veel mist ^^
 8. 1 point
  Dankjewel! De intentie is inderdaad om uiteindelijk een eerste versie online te zetten, zodat iedereen er van kan meegenieten. Het is ook gewoon lekker open source allemaal, geen afgesloten dichtgemaakte .mod filetjes. Het leukste zou zijn als enthousiaste mensen mee zouden willen heloen met de ontwikkeling. Ik heb een gezellige Discord server waar ik alles wat ik doe graag uitleg, zodat we van elkaar zouden kunnen leren. Ik heb het een beetje druk met afstuderen op het moment, maar af en toe probeer ik een slag te slaan en een update te plaatsen. Ik zou wel nog veel hulp kunnen gebruiken omtrent scripts, bijvoorbeeld. Dan wil ik eigenlijk in de aankomende zomervakantie met de scripts aan de slag gaan. Heb al enkele ideeën, zoals een zoeklicht op de politiebusjes, een Nederlandse (werkende) waterwerper, meer functies voor de ME (linie staan, uitrusting veranderen, wel of geen helm op etc) en de EO-dienst mag van mij ook wel wat meer functies krijgen. Zoals het ontruimen van een pand, afzetlint of misschien zelfs een EOD-robot aansturen (ter verkenning van de bom of zelfs helemaal in de plaats van met de hand ontmantelen). Nog genoeg leuk werk voor de boeg dus :-) En hoe meer ik leer, hoe leuker ik het vind worden. Ik zou heel graag in contact komen met ervaren en onevaren modders!
 9. 1 point
  Kleine update, ik heb het een beetje druk deze maand. Gisteren heb ik nog even geknutseld aan de lampen van de T5 van de Hondengeleider. Er moet nu alleen nog een zoeklicht tussen de pitjes. Deze zal ik waarschijnlijk zelf vanaf scratch moeten modellen. Dat staat als volgende stap op het programma. Zodra het zoeklicht er ook op zit leg ik dezelfde skin, maar dan zonder witte achterramen en stickers, over de rest van de busjes heen. Dan zijn alle voertuigen van de Politie Nederlands gemaakt, behalve de Vito van de verkeerspolitie. Ik ben nog aan het twijfelen wat daar het beste mee kan gebeuren: een Rijkswaterstaat autootje (in dat geval ga ik kijken of ik de animatie van het grote matrixbord op het dak kan aanpassen naar een mooie Rijkswaterstaat pickup-wagen) of een Nederlandse Politie-variant van de Vito. Dit is in ieder geval de T5 van de Hondengeleider op dit moment, er komt dus nog een zoeklicht bij tussen de pitjes. Het model van de pitjes heb ik gemaakt op basis van het pitje dat in Bieberfelde achterop een brandweerwagen zit. Heb hem zo aangepast dat hij qua vorm en kleur goed aansluit op de werkelijkheid. Ook de lichtbalk achterop heb ik bewerkt qua model, gebaseerd op de Whelen Freedom lichtbalk die op de gemeentewagen zit in Bieberfelde. Ik heb hem opengemaakt, alle lampen vervangen voor de varianten die er in Nederlandse T5's in horen en vervolgens ook voorzien van nieuwe zelfgemaakte textures. De lights moeten nog even goed ingesteld worden. Een klus die je ook niet moet onderschatten heb ik gemerkt, haha... Maar je ziet daarom nog een beetje rondzwevende polygons en vreemde lichtjes bij het rechter busje in de GIF hieronder.
 10. 1 point
  Thanks Jimmorrison! Inmiddels heb ik gisteren nog even tussendoor een mooie wapperende politievlag op het Politiebureau in het noorden geplaatst. Want bijna ieder bureau in Nederland heeft wel een politievlag! ;-)
 11. 1 point
  Update: De Volvo is nu helemaal af, inclusief Nederlandse sirene en agenten met gele hesjes!
 12. 1 point
  Update. 29-01-2018 weer even wat skinwerk gedaan, van links naar rechts OVD voertuig, schuimblus voertuig en een oude tankautospuit die op de lijst staat om te vervangen. https://gyazo.com/658a9105283049caf876f5538ab34547
 13. 1 point
  Hmm good question, I have no clue. Maybe you can try the mod first and if that doesn't work try the data folder.
 14. 1 point
  Maar weer eens wat mee gaan spelen dan.. Frohe Weihnachten!
 15. 1 point
  Zeer waarschijnlijk wordt de mod met kerst uitgegeven aan donateurs, Op het laatste moment hebben ze nog een compleet nieuw, gedetailleerd kazerne gemaakt
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. This post cannot be displayed because it is in a forum which requires at least 50 posts to view.
 21. 1 point
  Geen probleem. Mooi dat het weer draait!
 22. 1 point
  De vraag is, hoeveel moeite wil je erin steken om iets in leven te houden. Zoals qui zegt, is de community niet alleen hier, maar overal aan het wegzakken. Niet alleen vanwege "levensveranderingen", maar omdat het spel nou eenmaal uit de steentijd is, en er tegenwoordig vrij weinig mensen meer actief in zitten. Soms is het tijd om gewoon verder te gaan het forum is er voor als je toch de behoefte hebt om vragen te stellen, je werk te laten zien of wat dan ook. Reacties komen er toch af en toe wel! ... Daarover gesproken. Wow, update van het forum? Ik snap er de balletjes niet meer van...
 23. 1 point
  Het heeft eventjes geduurd maar zo te zien werkt alles weer! Bedankt beheerders om dit geweldige forum weer werkend en actief te maken! Groetjes Cedric
 24. 1 point
  Nee, en ik kon ook niet normaal inloggen. Nieuw wachtwoord aanvragen lukte ook niet.... maar goed, alles doet het weer
 25. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×