Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 10/11/12 in all areas

 1. 3 points
  N.a.v. de vele mensen die niet weten dat een politieagent nou eenmaal ontheffingen heeft plaats ik dit hier ook even; (Dikgedrukt is meest relevant) Source: live brandweer wabcams?
 2. 3 points
  Welkom mensen, Zoals de beschrijving al zegt, hier komen een hoop gedachten te staan, die het waard zijn te delen tenminste. Of het met modden te maken zal hebben weet ik niet, misschien geef ik tips als mensen daar behoefte aan hebben of komen er blogdingetjes, ik weet het niet precies. Ik moet wel zeggen dat dit een lijpe nieuwe functie is, gewoon typen zonder dat het spam is. Tenminste, zolang het maar enigszins ergens op slaat. Ik zag dat Dion deze functie ook al ontdekt heeft, ben zeer benieuwd hoeveel leden er zullen volgen en hoeveel dit ├╝berhaupt zullen gaan lezen. Voor hetzelfde geldt ontstaat er namelijk een soort van hype waarbij iedereen een blog schrijft, maar niemand de moeite neemt iets te lezen. Dit zou trouwens wel een heel grappig gezicht worden. Soort van pak je popcorn erbij en geniet van de show. Op het moment van schrijven geniet ik van een heerlijk biertje na een avondje cabaret gezien te hebben. Erg vermakelijk. Voor alle mensen die nog nooit de smaak van bier geproefd hebben, het is een aanrader. Ik ben zelf meer van het bittere bier, maar uiteraard is er voor mensen die dat niets vinden ook zoeter bier. Voor iedereen die niet legaal bier mag drinken en dat ook niet doet (volgens mij zit daar een heel groot verschil tussen) bestaat er ook maltbier. Dat is gewoon de biersmaak zonder de alcohol. Je moet in ieder geval geen zooi hebben die voor kinderen gemaakt is. Dit is namelijk niet te zuipen en komt niet in de buurt van de echte smaak. Dus.... Mochten mensen dringende vragen hebben, stel ze en misschien beantwoord ik ze. Tot het zover is, tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands!
 3. 2 points
  Thanks! Ik zoek trouwens regelmatig mensen om Bieberfelde mee te spelen 's avonds. Ik zag ergens anders op dit forum iets over een Discord. Zelf heb ik een Discord met wat vrienden die EM4 (en Bieberfelde) spelen. Als iemand hier het leuk vind om met een clubje mensen zo nu en dan Bieberfelde te spelen ben je van harte welkom! Je kunt me een PM sturen en dan stuur ik je mijn Discord. :-) Ik zit daarnaast te twijfelen of ik misschien binnenkort weer eens zal gaan streamen. Ik heb voorheen wel eens gameplay van Bieberfelde gestreamed. Maar ik zou natuurlijk ook het moddingsproces kunnen streamen, als daar animo voor is!
 4. 2 points
  En daar ben ik weer, acht dagen na het begin van deze blog. Het heeft geleid tot drie waarderingen en een reactie. Geen slechte opkomst, het duurde alleen even voor ik doorhad waar die reacties vandaan kwamen. Eerlijk gezegd viel het me pas net op xD. Maarja, zoiets kan gebeuren. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me meer dingen die ik nog kan uploaden in de eigen download base, meer met de gedachte dat ze dan ook hier te vinden zijn en misschien zelfs dingen die ik nog op mijn eigen schijf heb staan, dus hou vooral de downloadbase in de gaten, daar zullen nieuwe uploads van mijn kant volgen. Als ik zo op die gedachte doorga kom ik tot de conclusie dat ik al tijden niks meer aan EM gedaan heb, maar dat ik dit tegelijkertijd helemaal niet erg vind. Ik ben over die tijd heen denk ik zo, of zoals ik tegen Luke zei, ik ben afgekickt. Dit betekent natuurlijk niet dat ik nooit meer zal modden, dat is namelijk echt iets voor de hele lege uurtjes als ik echt helemaal geen f*ck te doen heb. Maar aangezien die er niet zijn, gebeurd er weinig Nu even heel wat anders, het viel me op dat er met het forum ook nieuwe emoticons gekomen zijn. Nu zul je denken: ""*Sarcasme aan* Wauw, wat een conclusie", maar dit deed mij heel even denken dat mijn favoriete emoticon weg was, namelijk de gouwe ouwe mrgreen, maar gelukkig bestaat die nog steeds, mijn favoriet Ik wil deze sessie dan ook afsluiten met een Hiep Hiep Hoera voor MrGreen Net zoals de volgende keer, mocht je opeens de behoefte hebben een vraag te stellen, doe dat dan! Tot de volgende gedachtengolf uit The Highlands!
 5. 2 points
  Ten eerste een hele goede middag iedereen! het forum is vernieuwd en ik moet zeggen, ik vind het een hele verbetering! Goed, natuurlijk is het een en ander nog even wennen, maar dat zijn vernieuwingen altijd. Ik ga er van uit dat over een tijdje iedereen is gewend en het forum weer met veel plezier zal gebruiken! De laatste keer dat ik iets heb gemod voor Emergency4 is al een flinke tijd terug, de wil om het spel te spelen en te modden was aardig verdwenen. Laatste tijd begint het echter toch weer te kriebelen. Ik ga proberen om weer te beginnen aan een mod of kleine projectjes, echter zal ik geen aanvragen gaan doen en lekker alles op mn eigen tempo doen. Als er weer wat komt zien jullie het vanzelf verschijnen, hier in deze blog op of het forum, ligt er aan wat het meest praktisch is, dat moet ik allemaal nog uitvogelen Over en uit!
 6. 1 point
  Maar weer eens wat mee gaan spelen dan.. Frohe Weihnachten!
 7. 1 point
  Oke dit zag ik niet aankomen, Een uur geleden is de beta-versie van de mod uitgekomen en te downloaden op https://ftsoftware.eu/de/downloads/wegberg7beta Fijne feestdagen!
 8. 1 point
  Zeer waarschijnlijk wordt de mod met kerst uitgegeven aan donateurs, Op het laatste moment hebben ze nog een compleet nieuw, gedetailleerd kazerne gemaakt
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. This post cannot be displayed because it is in a forum which requires at least 50 posts to view.
 13. 1 point
  De vraag is, hoeveel moeite wil je erin steken om iets in leven te houden. Zoals qui zegt, is de community niet alleen hier, maar overal aan het wegzakken. Niet alleen vanwege "levensveranderingen", maar omdat het spel nou eenmaal uit de steentijd is, en er tegenwoordig vrij weinig mensen meer actief in zitten. Soms is het tijd om gewoon verder te gaan het forum is er voor als je toch de behoefte hebt om vragen te stellen, je werk te laten zien of wat dan ook. Reacties komen er toch af en toe wel! ... Daarover gesproken. Wow, update van het forum? Ik snap er de balletjes niet meer van...
 14. 1 point
  Het heeft eventjes geduurd maar zo te zien werkt alles weer! Bedankt beheerders om dit geweldige forum weer werkend en actief te maken! Groetjes Cedric
 15. 1 point
  Nee, en ik kon ook niet normaal inloggen. Nieuw wachtwoord aanvragen lukte ook niet.... maar goed, alles doet het weer
 16. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×