Spring naar inhoud

Recent Files

Welkom !

Welkom op Emergency4.nl. Hét Nederlandse forum voor Emergency 4.
Hier kun je vragen stellen over het spel. Nieuwe modifications bekijken, reportages bekijken of gezellig babbelen in de kroeg.


Emergency 4 is een PC-Game dat verkrijgbaar is in de winkels, nu is het vaak alleen nog op internet te verkrijgen. Je hebt verschillende delen, je hebt: Emergency 1, Emergency 2, Emergency 3, Emergency 4, Emergency DS (Voor op de Nintendo DS) en Emergency 2012. Ongelukken, natuurrampen, politie acties: jouw beslissingen kunnen het verschil maken tussen leven of dood! Je hebt de leiding over meer dan 35 hulpdiensten waaronder brandweer, politie, ambulance en specialisten. Realistische weergave van weercondities, dag en nacht en spectaculaire speciale effecten. Gedetailleerde 3D graphics, Real Time Physics. Draaien en inzoomen, vallend puin en instortende gebouwen. Jij bent verantwoordelijk voor de hele stad.

Veel plezier,
Het Emergency4.nl Team

Recent Topics

Agerskov mod 1.1

[Emergency 4] Download Mod's 24 Sep 2017
Sinds vandaag is er een nieuwe versie van de Agerskov mod te downloaden. DOWNLOAD LINK   Linkje naar het Youtube filmpje: https://youtu.be/Xiq_sWxVhHA
Full topic ›

Assen modificatie

Mod's in progress 07 Sep 2017
Tsja, wat zal ik zeggen...nieuw projectje           
Full topic ›

DDS Converter

Modding Vragen 04 Aug 2017
Iemand die nog een werkende dds converter weet?
Full topic ›

geluiden aanpassen

Modding Vragen 05 May 2017
hoi, ben bezig met de bieberfelde mod aan te passen, nu wil ik geluiden veranderen, de WAV file zelfde naam gegeven, maar werkt niet, wat doe ik fout?
Full topic ›

Brw personeel raakt snel gewond.

Problemen met Emergency 4 Algemeen, Missies en Mod's 13 Apr 2017
Hallo,    Ik heb het probleem dat als ik brandweerpersoneel een brand wil laten blussen dat ze heel snel gewond raken. Als ze vlakbij de brand komen beginnen ze al gezondheid te verliezen. Weet iemand hoe ik dit kan aanpassen? Ik dacht zelf dat het iets met het bestandje Materials.XML t...
Full topic ›