Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

SeBu Design

Administrators
 • Content count

  886
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SeBu Design last won the day on October 12 2012

SeBu Design had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About SeBu Design

 • Rank
  Administrator

Recent Profile Visitors

527 profile views
 1. Discord?

  @DR0P punt is wel dat discord geen import functie heeft. De content die hier op staat zou dan een archief worden of iets dergelijks.
 2. Complimenten aan de beheerders van het Forum

  @DR0P inloggen met Facebook was kapot
 3. There appears to be an error with the database.

  Dit probleem is opgelost!
 4. Discord?

  @Erik Ik ken Discord en gebruik het zelf ook, echter denk ik dat de community software die we nu hebben wat meer richting de doelgroep is dan Discord. Nu de downloads e.d. weer werken kunnen de leden er daadwerkelijk weer wat meer mee!
 5. emergency4.nl DRIVER ERROR

  Probleem is opgelost!
 6. Project X van Svennis

  De nieuwe website van onze community over Emergency 5 is online! Wil je weten hoelang je nog moet wachten tot Emergency 5 gereleased word? De count-down laat het zien.http://emergency5.nl/ ps: Mocht de site je nog direct doorverwijzen naar www.emergency4.nl start dan je browser opnieuw op of verwijder je browser geschiedenis.
 7. Problemen met het Forum

  @112hv dat ligt inderdaad zoals huppie66 al zei aan Photobucker, er zijn te veel foto's van jouw opgevraagd dus vandaar dat ze nu deze melding geven
 8. Problemen met het Forum

  @jimmorrison Dat heeft denk te maken met het zelfde probleem als de missende berichten! Ik ben iets op het spoor maar moet nog even verder zoeken hoe of wat.
 9. Problemen met het Forum

  @112bolsward ik zie zelf ook dat ik een bericht mis, ik zal dit even grondig onderzoeken!
 10. Project X van Svennis

  @@Grumpy91 Dat klopt! Even een grote update en dan kunnen we weer een paar jaar verder
 11. Project X van Svennis

  Misschien is het al opgevallen maar op donderdag 4-9-2014 gaat het forum even offline! Ik ga het forum verhuizen naar 5 servers ipv 1 Sorry voor het ongemak! Sven
 12. Problemen met het Forum

  @ Thanks!
 13. Project X van Svennis

  Hello! Ik ben samen met het team een tijdje bezig geweest met een project X nu is het bijna zo ver dat we dat gaan onthullen, het zal gaan in 3 delen... Het eerste deel hebben sommige van jullie al gezien, social media. Daarom vraag ik alvast of jullie deze pagina op Facebook willen liken en het Twitter account willen volgen! https://www.facebook.com/emergency5nl https://twitter.com/emergency5nl Het 2e deel zal 20-08-2014 online gaan, het is klein maar fijn Als laatste gaat er op de release date van Emergency 5 het 3e deel online, dit is een best groot deel van Project X en ik hoop dat het gaat bevallen Dus like alvast de Facebook pagina, volg het Twitter account en ik houd jullie op de hoogte Thanks!
 14. Problemen met het Forum

  @ Jup om die problemen gaat het, als het goed is moeten die nu opgelost zijn, Kreeg je die vanavond nog ?
×