Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

jurvandenberg

Members
 • Content count

  447
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jurvandenberg

 • Rank
  Brandmeester
 • Birthday 12/09/97
 1. Achtervolging eindigt tegen lantarenpaal

  Danku! zal dr op letten volgende keer Klopt ja, dankje!
 2. DREMPT- In Drempt is vanmiddag een korte achtervolging geweest met een heftige afloop. Er werd een voertuig gesignaleerd waarvan de bestuurder nog het een en ander had openstaan, tevens bleek deze vuurwapen gevaarlijk. Toen er een stopteken werd gegeven ging deze er vandoor met een achtervolging als gevolg. Het voertuig reed de snelweg af in tegengestelde richting en knalde op een tegenkomende auto waarna hij tot stilstand kwam tegen een lantaarn paal. De bestuurder is met verwondingen naar het Ziekenhuis afgevoerd. De bestuurder van de auto waar de verdachte op gebotst was is met ernstige verwondingen over gebracht naar het Ziekenhuis. Een traumahelikopter kwam ter plaatsen om de hulpverleners te ondersteunen. De politie onderzoekt de zaak. De weg was een paar uur gestremd wat voor enkele toeschouwers leidde. Dit zal voorlopig de laatste repo zijn van mijn kant i.v.m. school.
 3. Kind gereanimeerd in Angerlo

  Deze waren net uit inderdaad, de melding kwam door als reanimatie waarop de dichtstbijzijnde eenheden (politie in dit geval) ook mee reden. Komt best vaak voor in onze regio. De Rapid Responders waren inderdaad wat overbodig maar ook dit komt vaak voor, ze rijden allemaal op de melding en dan zou het inderdaad kunnen dat ze gecanceld worden maar in dit geval niet, ook niet over na gedacht overigens. Bedankt in iedergeval!
 4. Angerlo- In Angerlo is de brandweer vanmiddag in actie gekomen ter assistentie van de ambulance. Er was een kindje van 9 jaar onwel geworden wat zelfs later gereanimeerd moest worden. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en zelfs een Mobiel Medisch Team is gealarmeerd maar werd onderweg gecanceld aangezien het kind weer hartslag had. Het is met spoed naar het Ziekenhuis gebracht.
 5. Kindje vast met been in Doesburg

  Nou in dit geval was de politie als eerste ter plaatse, om de veiligheid van het slachtoffer en een soort van werkgebiedje te creëren leek dat mij wel handig
 6. Kindje vast met been in Doesburg

  Aller eerst danku allen! en de uniformen heb ik inderdaad daar vandaan
 7. DOESBURG- In Doesburg is de brandweer vanmiddag in actie gekomen nadat er een kindje met zijn voet in het achterwiel van zijn vaders fiets was gekomen. Het kind zat op de middelstang van zijn vaders fiets en is nog door onbekende rede van de fiets gevallen en ongelukkig terecht gekomen. De brandweer heeft het jochie bevrijdt en hij is voor controle naar het Ziekenhuis gebracht. Ben druk met school vanwege mijn examenjaar, vandaar mijn afwezigheid op het forum. Ik zal zo nu en dan wat posten. Map; Houtsloot met wat eigen voertuigen en skins.
 8. Man onder tram in Amsterdam!

  die vw amarok is ook gaaf zeg!
 9. De gezellige, goed gevulde kerstboom in de kamer

  Ligt het aan mij of kan ik de download nergens vinden? overigens fijne feestdagen iedereen
 10. 2014 Otaris Ambulance

  heel erg gaaf!
 11. Een geintje loopt anders af dan gepland

  Tja het zou ook kunnen zijn dat het ergens anders was in Houtsloot en bij ons in de regio komt er zelden een tweede ambu voor één slachtoffer. Er is al een solo ter plaatsen,ik baseer het op eigen inbreng.
 12. Een geintje loopt anders af dan gepland

  Ik ben er nu al fan van hele gave mod
×