Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

112fryslan

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 112fryslan

 • Rank
  Brandwacht
 1. [WIP] Versie 2.2

  Dat kan al...Selecteer agent en klik op de baco (gereedschap) klik op de koffer en dan op politie auto en de agent heeft een ehbo koffer waarmee die kan hulpverlenen.
 2. 112 Grens Modificatie (NL/BE)

  Kunnen we ook iets van de nederlandse ambulance's zien?
 3. [WIP] Versie 2.2

  @@Maurice nee dat bedoel ik niet. In egmond 1.4 zat een onopvallende vw. Ik zou graag twee verschillende onopvallende wagens in de mod willen en mijn vraag aan ll4 is of dat mogelijk is en ook zal worden uitgevoerd.
 4. [WIP] Versie 2.2

  Aantal punten die mij nog niet duidelijk zijn (ook na lezen alle berichten) 1. Kan de bevelvoerder ademlucht om en toch zichtbaar bevelvoerder blijven? 2. Kan in de mod zelf weer een onopvallend voertuig (liefst 2 verschillende) worden toegevoegd? 3. Kunnen de arrestanten bussen ook met spoed rijden? Verder speel ik net zoals de rest met veel plezier de oude mod.
 5. geen aanvoer en 5 lage druk slangen? foutje
 6. Man ernstig gewond.

  strak man heftig ongeval.
 7. Automaatje + Helilanding

  1 voertuig bij een helilanding is wel genoeg
 8. voertuigen staan er veels te dicht op! verder super super super!
 9. Tja, hiervoor gaande reacties zeggen al dat er geen brw komt en de ME komt. Verder zal er vast en zeker een heli de lucht ingaan. Verder zeg je dat de politie met 2 eenheden uitrukt terwijl er 3 staan
 10. Klopt is in game met de venlo 2.0 mod
 11. slotje waarom?

  Hoe zou ik moeten bumpen dan.... ik heb gelezen wat het inhoud maar ik zie niet dat ik dat zo 1,2,3 wel gedaan heb. Beter las ik de handleiding goed door! maar dank voor de toelichting wat mij betreft is het nu klaar.
 12. slotje waarom?

  Hoe zou ik moeten bumpen dan.... ik heb gelezen wat het inhoud maar ik zie niet dat ik dat zo 1,2,3 wel gedaan heb.
 13. Als jij zou willen uitleggen hoe ik dat voor elkaar krijg graag! doe maar in een prive bericht.
 14. slotje waarom?

  aha duidelijk, dacht dat ik wat verkeerd deed vandaar.
 15. Het MCL ziekenhuis is donderdag rond kwart voor zeven in de avond ontruimt nadat er een gaslek was ontstaan in de ketelruimte. Tijdens deze gaslek is het gas in aanraking gekomen met een vlam waarna een steekvlam het gevolg was. hierdoor moest een heel groot deel van het ziekenhuis worden ontruimt. De BHV van het ziekenhuis had bij aankomst van de hulpdiensten al een groot aantal patienten en personeel geevacueerd uit het ziekenhuis. De brandweer was snel ter plekken en schaalde op naar grote brand. Hierdoor konden zei een grote binnenvallen inzetten door voldoende personeel. Talloze ambulance's kwamen naar het incident om de risico mensen (die niet met de eerste evacuatie mee konden) af te voeren naar andere ziekenhuizen als het MCH en Nij Smellinghe. Om de hulpverlening te coordineren schaalde de ovd-g op naar zeer grote hulpverlening grip 2. In totaal zijn 32 mensen overgebracht door heen en weer rijdende ambulance's. Twee personen zijn onder begeleiding van de politie en artsen uit het ziekenhuis met spoed naar het UMC Groningen vervoert. Graag tips en commentaar! Voor de duidelijkheid is deze melding complete onzin.
×