Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

112fryslan

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 112fryslan

 1. [WIP] Versie 2.2

  Dat kan al...Selecteer agent en klik op de baco (gereedschap) klik op de koffer en dan op politie auto en de agent heeft een ehbo koffer waarmee die kan hulpverlenen.
 2. 112 Grens Modificatie (NL/BE)

  Kunnen we ook iets van de nederlandse ambulance's zien?
 3. [WIP] Versie 2.2

  @@Maurice nee dat bedoel ik niet. In egmond 1.4 zat een onopvallende vw. Ik zou graag twee verschillende onopvallende wagens in de mod willen en mijn vraag aan ll4 is of dat mogelijk is en ook zal worden uitgevoerd.
 4. [WIP] Versie 2.2

  Aantal punten die mij nog niet duidelijk zijn (ook na lezen alle berichten) 1. Kan de bevelvoerder ademlucht om en toch zichtbaar bevelvoerder blijven? 2. Kan in de mod zelf weer een onopvallend voertuig (liefst 2 verschillende) worden toegevoegd? 3. Kunnen de arrestanten bussen ook met spoed rijden? Verder speel ik net zoals de rest met veel plezier de oude mod.
 5. geen aanvoer en 5 lage druk slangen? foutje
 6. Man ernstig gewond.

  strak man heftig ongeval.
 7. Automaatje + Helilanding

  1 voertuig bij een helilanding is wel genoeg
 8. voertuigen staan er veels te dicht op! verder super super super!
 9. Tja, hiervoor gaande reacties zeggen al dat er geen brw komt en de ME komt. Verder zal er vast en zeker een heli de lucht ingaan. Verder zeg je dat de politie met 2 eenheden uitrukt terwijl er 3 staan
 10. Het MCL ziekenhuis is donderdag rond kwart voor zeven in de avond ontruimt nadat er een gaslek was ontstaan in de ketelruimte. Tijdens deze gaslek is het gas in aanraking gekomen met een vlam waarna een steekvlam het gevolg was. hierdoor moest een heel groot deel van het ziekenhuis worden ontruimt. De BHV van het ziekenhuis had bij aankomst van de hulpdiensten al een groot aantal patienten en personeel geevacueerd uit het ziekenhuis. De brandweer was snel ter plekken en schaalde op naar grote brand. Hierdoor konden zei een grote binnenvallen inzetten door voldoende personeel. Talloze ambulance's kwamen naar het incident om de risico mensen (die niet met de eerste evacuatie mee konden) af te voeren naar andere ziekenhuizen als het MCH en Nij Smellinghe. Om de hulpverlening te coordineren schaalde de ovd-g op naar zeer grote hulpverlening grip 2. In totaal zijn 32 mensen overgebracht door heen en weer rijdende ambulance's. Twee personen zijn onder begeleiding van de politie en artsen uit het ziekenhuis met spoed naar het UMC Groningen vervoert. Graag tips en commentaar! Voor de duidelijkheid is deze melding complete onzin.
 11. Klopt is in game met de venlo 2.0 mod
 12. slotje waarom?

  waarom worden nagespeelde meldingen altijd gesloten?
 13. slotje waarom?

  Hoe zou ik moeten bumpen dan.... ik heb gelezen wat het inhoud maar ik zie niet dat ik dat zo 1,2,3 wel gedaan heb. Beter las ik de handleiding goed door! maar dank voor de toelichting wat mij betreft is het nu klaar.
 14. slotje waarom?

  Hoe zou ik moeten bumpen dan.... ik heb gelezen wat het inhoud maar ik zie niet dat ik dat zo 1,2,3 wel gedaan heb.
 15. Als jij zou willen uitleggen hoe ik dat voor elkaar krijg graag! doe maar in een prive bericht.
 16. slotje waarom?

  aha duidelijk, dacht dat ik wat verkeerd deed vandaar.
 17. 28 juli 2012 112 dag buitenpost

  Ik zal er zijn! jullie zijn medish onderlegt als medicalteam? wat mogen jullie meer als de ehbo er dan?
 18. FRB eindigt in brand

  vage titel.....
 19. DRACHTEN - Bij een grote zoektocht in de het kanaal van Drachten naar Leeuwarden is Zaterdagavond niks aangetroffen. De hulpdiensten kregen omstreeks 23:12 een melding van een ongeval aan de Loswal in Drachten. Bij de eerste melding werd een standaard uitruk meegestuurd door de meldkamer. Om 23:15 waren bij de meldkamer inmiddels meerdere telefoontjes van een auto te water binnengekomen. één persoon melde dat er mogelijk twee auto's te water lagen. Hierop werd door de meldkamer opgeschaald naar middel hulpverlening. De melding: 09-06-2012 23:12 P 1 VKO (Persoon bekneld) Loswal DRACHTEN inzet: 02-7031 02-7071 09-06-2012 23:15 P 1 VKO (Persoon bekneld) (nader bericht: Voertuig te water middel hulpverlening) Loswal DRACHTEN inzet: 02-7031 02-7071 02-6110 02-7052 02-7032 02-7009 01-1810 De meldkamer stuurde verder ook het nodige medische en politie materiaal. De water ongevallen wagen van Leeuwarden was snel ter plaatsen waarna duikers een zoektocht begonnen. Een tweede duikwagen moest uit Groningen komen (35 km verderop) wat enige tijd duurde (overigens niet op de foto te zien). Via de autoladder van Drachten werd een overzicht van boven gemaakt. De brandweer heeft enige tijd gezocht maar kon na 1,5 uur nog niks vinden. Een politie helikopter uit Amsterdam heeft nog met sonar apparatuur gezocht maar ook die kon niks vinden. De hulpdiensten zijn vervolgens rustig gaan inpakken en na een briefing konden zei retour naar hun posten. De politie gaat de valse telefoontjes achterhalen bij de bellers. De melding is complete onzin en dus niet echt: Maker Marc Stijger met de Egmond mod 1.4 Reacties super graag want dit was mijn 1e http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... aarpe.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/27 ... actie.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/98 ... tocht.jpg/
 20. Deel je mening niet over de foto's. En over mwo? nog nooit gezien... bij ons is gewoon middel HV nader bericht ass: wo
 21. Jep:p Prima reactie hier kan ik wat mee! inderdaad niet aan de muis gedacht maar gaan we aan werken!
 22. Plaatsen foto's die te groot zijn?

  Ik probeerde foto's te plaatsen alleen jullie forum zegt dat de bestanden te groot zijn.... 1 byte kan niet eens.... Hoe doen jullie dit?
 23. Plaatsen foto's die te groot zijn?

  Aha Dion super bedankt!zat al te knoeien:p
 24. Heeft iemand de juiste link al wat die poolse is verwijderd.
×