Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

drsjordi

Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

drsjordi last won the day on January 1 2013

drsjordi had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About drsjordi

 • Rank
  Hoofdbrandwacht
 • Birthday 08/24/94

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hoofddorp
 1. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Vind persoonlijk de meldingen erg realistisch, vandaag nog melding gehad van een persoon dat lag te schudden etc. Eenmaal op locatie bleek het te gaan om "rock" party met veel drank en lag er nog iemand op de grond (waarbij niks aan de hand was). Ik vond dat wel realistisch.
 2. [WIP] Versie 2.2

  TD is vervangen door TS Castricum. OT: Hoe alarmeer je onopvallende auto? Nooit gezien.
 3. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Wat ik meestal doe is het volgende alarmeren: -TS Zee (tankautospuit) -WO (Water ongevallen waar je brandweer kan laten omkleden tot duiker) -RB (Reddingsbrigade waar RB persoon ook om kan kleden tot "duiker") -En ambulances
 4. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Zo te zien kan ik geen VC (RB) alarmeren, de eerste keer gealarmeerd en de eerste keer dat mijn game eruit knalt.
 5. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Dat eerste moet je oplossen door de ambuman met brancard achter de agenten te houden en je tweede probleem is niet echt een probleem. TW staat op post Zee en ik denk dat alleen daarom TS Zee 'm kan alarmeren, zoals het denk ik ook in het echt gaat.
 6. [WIP] Versie 2.2

  Hier zal ik maar niet op in gaan.. Je hebt gelijk !
 7. [WIP] Versie 2.2

  Alsof het echt is, ik let niet eens op de punten. Maar speel jij Emergency 4 omdat je het leuk vind? Of omdat je realiteit wilt na boosten? De game mag wel realistisch worden, maar het hoeft niet tot irritaties te leiden. Net zoals de lagg dat veroorzaakt werd door veel verkeer, in het echt zijn de wegen ook drukker maar is dat een reden om realistischer te maken maar het spelen minder aangenaam vanwege lagg?
 8. [WIP] Versie 2.2

  Jij bedoeld dat het een goed idee was, Maarten (LifeLiner4) vind het geen idee maar zoals het hoort, de werkelijkheid Je begreep hem verkeerd denk ik.
 9. [WIP] Versie 2.2

  Leuke ideeën alleen zal je zien wanneer je 2e tip toegepast is het heel irritant wordt dat je telkens moet instappen om je voertuig te verplaatsen, erg realistisch maar zwaar irritant zoals dit ook te merken is in Berlin Mod..
 10. [WIP] Versie 2.2

  Vind de TW erg mooi, vooral die wielen die extra breed zijn om al die liters water te vervoeren en de HV vind ik ook erg mooi alleen vind ik die twee platen aan de zijkant vreemd, dat maakt voor mij de verhouding raar. Same thoughts?
 11. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Het is geen probleem van de mod, geen probleem van je PC. Het is gewoon een onoplosbare bugg voor jou om het zo maar te noemen. Wat je wel kan proberen wat voor sommige werkt, sommige niet werkt en voor sommige alleen iets meer speeltijd aanbiedt is het volgende: -Start "Task Manager" (ALT+CTRL+DELETE) -Klik het tabblad "Processen" aan. -Zoek het bestandje "EM4" op tussen het rijtje. Let wel op, EM 4 moet draaien (opgestart zijn). -Klik op "EM4" met je rechter muisknop en druk vervolgens op "Affiniteit" waarbij je een aantal Processors aangevinkt zult zien. -Klik alle processors uit behalve Processor "0". -Bevestig en hoop op geluk of op zijn minst wat meer speeltijd! Mocht dit niet helpen is er geen oplossing behalve op ander computer spelen dat 'm wel pakt.
 12. [WIP] Versie 2.2

  Je hebt de route op het strand nu erg mooi gemaakt! Voorheen reden ze langs het water maar over personen en handdoeken heen, en nu zie je ze heel netjes om de handdoeken heen rijden! Complimenten. Ik heb gewoon geen ideeën meer voor versie 2.2 omdat alles wat ik wenste nu in 2.1 zit. Ik denk dat 2.2 alleen maar gemaakt wordt voor update van voertuigen en nieuwe meldingen? En terecht! Great Job!
 13. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Probeer met je pistool een verdachte te arresteren, 9/10 geeft hij / zij zich over en wanneer je 'm in een voertuig plaatst en eruit haalt is opnieuw arresteren niet meer nodig.
 14. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Ligt idd aan jou. Ik heb het met de Brabant Mod 2010 terwijl ik deze mod, de Venlo Mod en L.A Mod (waarbij ik durf te wedden dat grotere mods zijn) geen problemen heb.
 15. [WIP] Versie 2.2

  Succes met 2.2, doe lekker rustig aan en negeer die overhaaste comments die vragen naar de release. Voorlopig zijn we zoet met 2.1 aangezien nu alles opgelost is. En die bugs report zijn niet echt bugs.. 'T is meer een ander manier van handelen waar mensen aan moeten wennen..
×