Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

bos14887

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bos14887

 • Rank
  Brandwacht
 1. Gezocht: Downloadlink CSP mod

  Bedankt voor de link. Ik heb hem nog niet geïnstalleerd maar ik ga ervan uit dat dit wel zal werken. Voor de mensen die de mod ook willen hebben, hieronder de oplossing: Oplossing De mod is te downloaden via de volgende link : http://www.emergency...ods-afficher-16 (met dank aan robinschimmel) Let hierbij op de volgende twee punten: - Je moet een account aanmaken en ingelogd zijn. registreren is simpel (accountnaam, wachtwoord en email). - Je moet een slider slepen als bewijs dat je geen pc bent. Dit zag er in mijn ogen eerst uit als reclame, maar de slider zit onder het reclameblokje. Het bestand ziet eruit als een bestand zonder extensie. Na enig figulieren kon ik hem openen met 7zip (waarschijnlijk dus toch een .rar, .zip of iets dat hier op lijkt). Wat mij betrefd wordt hiermee het onderwerp gesloten (slotje) [uPDATE] 15:44 Ik heb de versie nu geïnstalleerd. Hij doet het, maar let op! De versie die je via deze link dowload is de version Travaille (niet de definitieve versie dus). Het gaat hier dus niet om versie 5.0
 2. Hallo allemaal, Een tijd geleden ontdekte ik de CSP mod (een franse mod). Alleen de downloadlinks op verschillende website werken niet meer en ook op de verschillende downloadsites is het bestand verwijderd. Ik las volgens mij ergens dat er ruzie was onstaan binnen het team ( ik kan het niet meer terugvinden en weet het daarom niet meer zeker). Ik denk dan ook dat dit de reden is dat de mod ofline is gehaald. Heeft iemand een link/mogelijkheid waar de mod nog wel gedownload kan worden?
 3. Reactietijd hulpdiensten

  Bedankt! Hier heb ik zeker wat aan. Waar het namelijk vastiep was hoe groot ik de verschillende onderdelen moest maken. Bijvoorbeeld hoeveel ruimte 1 boom, een huis, een snelweg etc. in beslag nam. Nu ik het kan importeren kan ik dit makkelijk uittesten.
 4. Reactietijd hulpdiensten

  Oke bedankt! Daar had ik nog niet gekeken. En als het mag nog even een heel andere vraag. Ik had het idee voor een map. Deze wil ik dus gaan maken, maar ik heb totaal geen ervaring met de editor. Is er ergens een tutorial of uitlegdocument (Engels of Nederlands) beschikbaar voor mensen die net starten? Ik heb in het verleden wel eens voor spellen als ETS2 een skinning tutorial (ik heb dus al een beetje ervaring met DDS. files) document gemaakt omdat ik ontdekte dat die er helemaal niet was, ik hoop dat het voor Em4 een ander verhaal is. Ik heb uit de downloadsectie al de rasterkaart van DKDBEM4 gedownload en heb in paint al secties gemaakt. Het ontwerp voor de map heb ik in word globaal uitgewerkt.
 5. Reactietijd hulpdiensten

  Ja dat klopt, maar ik zou graag ook willen leren hoe je dit zelf aanpast (tenzij dit extreem lastig is). Zou je mij kunnen vertellen waar dit te vinden is? Kan dit gewoon met notepad in de configuratiefile waar je ook de camera, het geld, etc. aanpast of moet dit ergens anders?
 6. Reactietijd hulpdiensten

  Hallo, Ik heb gezocht of er al ergens wat stond, maar kon het niet vinden. Mijn excuses als het al wel ergens genoemd staat. Is het mogelijk om de tijd die zit tussen het alarmeren van voertuigen en het daadwerkelijk verschijnen ervan op de map te veranderen? En als dit mogelijk is, kan dit dan per voertuig of per hulpdienst gedaan worden? Ik zou namelijk graag zien dat de politie het snelst reageert en daarna de ambulances en brandweer.
 7. Zwarte map

  Ik heb nog een keer gekeken, als ik de Nvidia als standaard instel en in dat menu wat dingen aanpas+ in het spel de schaduwen uitzet doet hij het weer. Ik bedoelde dat ik beide kaarten een keer heb geprobeerd als standaard ( dus eerst de Nvidia als standaard en daarna de Intel als standaard). Ik heb gewoon wat zitten experimenteren met de instellingen dus kan niet precies localiseren waar het aan lag, maar gelukkig doet het spel het nu weer correct. Bedankt!
 8. Zwarte map

  Bedankt! Mooi dat zoiets simpels de oplossing kan zijn. Ik heb de Object shadows uitgezet en nou werkt hij weer. Geen idee hoe dit opeens aangevinkt is. Ik heb nou wel weer opeens een ander probleem. Als ik de units wil oproepen dan krijg je normaal een shermpje te zien waarin je het voertuig kunt bekijken, dit schermpje is bij mij totaal wit. Ik bedoel dus het schermpje: Politie>voertuig> dit sherm ( waar je dus het aantal kan kiezen enzo)
 9. Hallo, Vandaag heb ik de Los angeles mod (v2.1) eerst verwijderd en daarna opnieuw geïnstalleerd. Het spel start netjes op en laad de mod, vervolgens will ik de freeplay gaan spelen. Hij laad netjes het spel maar op het moment dat het echt start (vanuit het laadscherm naar het spel dus) dan krijg ik een map te zien met daarop lichbollen en wat planten en verder niks (ook het geluid werkt gewoon en ik krijg gewoon een melding). Het spel heeft altijd perfect gewerkt en ook de mod zelf werkte 3 dagen geleden nog. Ik heb het volgende al gedaan: - compibaliteitsinstellingen checken ( service pack 3 windows xp) - drivers van zowel de nvidia videokaart als de geintegreerde intel videokaart updaten. - de computer meermaals opnieuw opstarten. - het spel opnieuw installeren - de nvdidia als standaard kaart om emergency uit te voeren instellen. - de intel graphics kaart standaard instellen om emergency uit te voeren. Ik heb nog niet ontekt hoe ik een bestand kan bijvoegen in een post dus de LogFile heb ik nog niet bij kunnen voegen.. Ik hoop dat iemand de oplossing hiervoor weet. Edit Het probleem voor de zwarte map geld nu voor alle geïnstalleerde mods: - Wegberg - La mod - ERS Berlin mod - manhattan mod - Egmond mod
 10. Berlin Mod [Hij is tedownloaden!]

  Hallo, ik heb al een tijdje een probleem met de Ers Berlin mod en heb al meerdere dingen geprobeerd maar ik kom er niet meer uit. Probleem: als ik een tijdje de mod speel (ong. 10 min) en dan meer dan 3 voertuigen oproep naar een ongeluk ofzo dan worden sommige hulpvoertuigen helemaal wit of zie je alleen nog maar de wielen en de bemanning rijden. Hoe langer is speel, hoe vaker het gebeurt. Daarbij kan ik de Mod nooit langer dan ong. een half uur tot 3 kwartier spelen want dan valt hij zonder melding uit. wat ik zelf al heb geprobeerd: - Drivers updaten - oudere drivers weer terugzetten. - de mod zelf opnieuw installeren - heel emergency totaal verwijderen en opnieuw installeren (meerdere keren) - en ik heb ook al geprobeerd om alleen emergency en de berlin mod te installeren en verder geen mods. Ik vind het een supergave mod, maar het wordt steed moeilijker om hem op deze manier te spelen, dus ik hoop dat er nog een oplossing voor is. ---- Posts zijn samengevoegd op zo 09 sep, 2012 19:08 ---- sinds gisteren is er ook elke keer als ik hem opstart een update van 1.86 kb terwijl er volgens mij niks gebeurd. Misschien dat dit er ook nog iets mee te maken heeft.
 11. dit heb ik ook geprobeerd en dit werkt ook niet. Ik ga hem nou voor de 2e keer opnieuw instaleren en dan alleen de egmond mod en la mod instaleren. ---- Posts zijn samengevoegd op vr 08 jun, 2012 14:48 ---- oke, de la mod en egmond mod werken nou weer. ik heb alleen bij de la mod dat het shermpje waar je kan zien welke unit je oproept dat dat nu helemaal wit is. dit is best wel storend maar de mod doet het nu tenminste weer. de ers berlin heb ik niet geinstaleerd deze keer. ---- Posts zijn samengevoegd op za 30 jun, 2012 19:11 ---- ik heb weer een probleem. De mods vallen allemaal na een tijdje uit en als je de voertuigen oproept aan de hand van de knoppen en je een voertuig selecteert krijg je ipv het voertuig in het schermpje te zien een wit scherm. Bij de ERS Berlin mod zijn sommige voertuigen helemaal wit en ontbreken de stukken van voertuigen en in de map. Ik heb emergency alweer 2 keer opnieuw geïnstaleerd. maar niks werkt ---- Posts zijn samengevoegd op za 30 jun, 2012 19:15 ---- de voertuigen die elke keer helemaal wit en met witte onderdelen ( op de sirene na) verschijnen zijn de Erw (bevelvoerders van de brandweer in ers berlin) en de WRW ( de duiker) bij andere voertuigen ontbreekt af en toe wat of zijn delen wit als ik ze soms oproep maar niet altijd.
 12. werkt ook niet. ik moet opstarten via de ers berlin opstarter omdat hij anders automatisch de ers berlin laat. nou heb ik als test de ers berlin weer verwijderd maar toen deed los angeles het nog steeds niet, ook niet via als administrator opstarten.
 13. opnieuw instaleren heb ik net in de tussentijd geprobeert. het werkt nog steeds niet. op geen enkele van de mods.
 14. ja dat heb ik net gedaan, en bij de la mod deed hij het nog steeds. en ik probeerde net de ers berlin uit en daar doet hij het ook. ik heb het al allemaal opnieuw geinstaleerd.
 15. hallo, ik heb een "groot" probleem. ik starte vandaag de los angeles mod 2.1 op en nadat ik hem heb opgestart en freeplay start is er een scherm waarop wel de navigatiebalk enzo te zien is en de lichten van de voertuigen, fonteinen, perkjes. maar voor de rest is het scherm helemaal zwart. als er bijvoorbeeld een melding van een brand gedaan word en je scrolt erheen dan zie je alleen een paar vlammen en voor de rest een zwart scherm. je ziet wel het pop-up venster van de meldcentrale en je ziet de blauwe navigatiebalken maar voor de rest niks. Ik heb hem hierna nog 2 keer opgestart, maar het probleem bleef. Hierna heb ik hem opnieuw geinstaleerd maar ik blijf nog steeds het probleem houden. mijn pc: -windows 7 -nvdia geforce gt 540 m -intel core i5. alle drivers zijn eergisteren nog geupdate en ik heb het voor het laatst vorige week gespeeld en toen werkte alles nog prima. iemand een idee wat het kan zijn??? ---- Posts zijn samengevoegd op do 07 jun, 2012 19:32 ---- nog even de mods die ik gebruik: - ers berlin - los angeles mod 2.1 - egmond modification 1.4 - new york modification
×