Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

leonard

Members
 • Content count

  612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

leonard last won the day on June 3 2013

leonard had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

3 Followers

About leonard

 • Rank
  Adjunct hoofdbrandmeester
 • Birthday 07/08/97

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  gouda
 • Interests
  sport en em4
 1. Montana Mod V2

  Vreemd. https://mega.co.nz/#!Kxx3wYzB!xIBYezS3OPY5ULdZVgvu-hvYjB54XKE5NYqAfE2pReE Deze gebruik ik en die werkt.
 2. Montana Mod V2

  Vreemd, bij mij doet hij het gewoon op allebei de verschillende mega's. En voor zo ver ik weet is er geen andere site waar hij op staat.
 3. hoe zet ik een mod in het spel

  Je hebt gelijk! Sorry!!! Ik was helemaal vergeten dat dat ook nog bestond
 4. hoe zet ik een mod in het spel

  Je moet in het mapje van emergency 4 een nieuwe map maken en die noem je 'mods'. (Dus dan staan er in het mapje van emergency 4 twee mapjes die dan 'data' en 'mods' heten, en nog wat andere bestanden). Daarna download je een mod, en het mapje van die mod plak je dan in het mapje mods. Dan kun je in het spelmenu bij modifications de mod laden. Dit duurt altijd een tijdje, dus je moet even wachten. (Je computer is dus niet vastgelopen dan). Sommige mods hebben een installer. Dan moet je gewoon dubbelklikken op het .exe bestand, en dan installeert hij automatisch.
 5. Venlo mod?

  @BrandweerLelystad Misschien is het handig als je de oplossing erbij zet. Dan hebben mensen met hetzelfde probleem er ook nog wat aan...
 6. Waarschijnlijk staat er dan op je C schijf nog een mapje 'sixteen tons entertainment' met daarin het mapje 'mods'. Probeer eens om beide mapjes te verwijderen.
 7. New York Modifikation 2.0

  Ziet er goed uit! ben benieuwd naar de gameplay!
 8. MOOI! Je bent alleen de pistolen vergeten bij het eerste shot
 9. Erg mooi! Vooral shot 5 en 6 vind ik mooi!
 10. Doe wat aan je tekst! Leestekens, hoofdletters enz. Voor de rest is het idee wel leuk, alleen vind ik de repo niet heel mooi. Zoals eerder gezegd vind ik de zwarte lucht maar niks, en er is niet altijd veel actie. Het is allemaal maar een beetje statisch. Probeer eens wat deuren open te zetten van voertuigen, de wielen te draaien, en manschappen meer actie te geven zoals bijvoorbeeld lopen of rennen. Veel succes met je verdere repo's!
 11. Probleem met schaduw

  Volgens mij kan je dat gewoon aanzetten bij options. Dat kun je vinden in het hoofdmenu van het spel.
 12. Mooi man! Kan het zijn dat je schaduwen uit staan? Ik zie nergens schaduwen. Die maken het meestal toch wat mooier. Nu lijkt het net of sommige mensen zweven.
 13. Is wel leuk hoor, maar naast de puntjes hier boven genoemd, moet ik zeggen dat er wel meer rook bij mag van mij.
 14. Dat gaat voor zover ik weet niet. Voor een groter VKO moet je gewoon veel voertuigen doen, of je moet meerdere mensen gewoon op de grond zetten. Die kan je dan niet uit de auto knippen, maar die liggen er dan gewoon naast. Dat kunnen dan bijvoorbeeld voetgangers zijn o.i.d.
×