Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

leonard

Members
 • Content count

  612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by leonard

 1. Montana Mod V2

  Vreemd. https://mega.co.nz/#!Kxx3wYzB!xIBYezS3OPY5ULdZVgvu-hvYjB54XKE5NYqAfE2pReE Deze gebruik ik en die werkt.
 2. Montana Mod V2

  Vreemd, bij mij doet hij het gewoon op allebei de verschillende mega's. En voor zo ver ik weet is er geen andere site waar hij op staat.
 3. hoe zet ik een mod in het spel

  Je hebt gelijk! Sorry!!! Ik was helemaal vergeten dat dat ook nog bestond
 4. hoe zet ik een mod in het spel

  Je moet in het mapje van emergency 4 een nieuwe map maken en die noem je 'mods'. (Dus dan staan er in het mapje van emergency 4 twee mapjes die dan 'data' en 'mods' heten, en nog wat andere bestanden). Daarna download je een mod, en het mapje van die mod plak je dan in het mapje mods. Dan kun je in het spelmenu bij modifications de mod laden. Dit duurt altijd een tijdje, dus je moet even wachten. (Je computer is dus niet vastgelopen dan). Sommige mods hebben een installer. Dan moet je gewoon dubbelklikken op het .exe bestand, en dan installeert hij automatisch.
 5. Venlo mod?

  @BrandweerLelystad Misschien is het handig als je de oplossing erbij zet. Dan hebben mensen met hetzelfde probleem er ook nog wat aan...
 6. Waarschijnlijk staat er dan op je C schijf nog een mapje 'sixteen tons entertainment' met daarin het mapje 'mods'. Probeer eens om beide mapjes te verwijderen.
 7. New York Modifikation 2.0

  Ziet er goed uit! ben benieuwd naar de gameplay!
 8. MOOI! Je bent alleen de pistolen vergeten bij het eerste shot
 9. Erg mooi! Vooral shot 5 en 6 vind ik mooi!
 10. Doe wat aan je tekst! Leestekens, hoofdletters enz. Voor de rest is het idee wel leuk, alleen vind ik de repo niet heel mooi. Zoals eerder gezegd vind ik de zwarte lucht maar niks, en er is niet altijd veel actie. Het is allemaal maar een beetje statisch. Probeer eens wat deuren open te zetten van voertuigen, de wielen te draaien, en manschappen meer actie te geven zoals bijvoorbeeld lopen of rennen. Veel succes met je verdere repo's!
 11. Probleem met schaduw

  Volgens mij kan je dat gewoon aanzetten bij options. Dat kun je vinden in het hoofdmenu van het spel.
 12. Mooi man! Kan het zijn dat je schaduwen uit staan? Ik zie nergens schaduwen. Die maken het meestal toch wat mooier. Nu lijkt het net of sommige mensen zweven.
 13. Is wel leuk hoor, maar naast de puntjes hier boven genoemd, moet ik zeggen dat er wel meer rook bij mag van mij.
 14. Dat gaat voor zover ik weet niet. Voor een groter VKO moet je gewoon veel voertuigen doen, of je moet meerdere mensen gewoon op de grond zetten. Die kan je dan niet uit de auto knippen, maar die liggen er dan gewoon naast. Dat kunnen dan bijvoorbeeld voetgangers zijn o.i.d.
 15. Montana Mod V2

  Hebben jullie ook dat de traumahelikopter niet komt opdagen als je hem oproept? En dat je geen slangen aan de verdeler kunt koppelen?
 16. Montana Mod V2

  Filmpje ziet er prachtig uit! Ga ik zeker downloaden! Voor zover ik de map kan zien op het filmpje is deze erg mooi! Ik vind alleen de map van de Manhattan mod en de Brooklyn mod iets mooier. Volgens mij zijn ze ook de eersten met dat script om een tanker te gebruiken voor water supply, of heb ik dat mis?
 17. Nieuwe map

  Ziet er goed uit man!
 18. Win Emergency 5!

  Bij deze mijn reactie dan maar
 19. Houtsloot Modificatie - Bonus...

  Kun je zelf ook maken in freeplay als je dat leuk lijkt. Hoeft niet persé een speciale missie in de campaign te zijn. Als je de tutorial bekijkt voor het maken van verkeersongevallen in de editor kun je zoiets in een half uurtje maken.
 20. Houtsloot Modificatie - Bonus...

  Probeer wel te onthouden dat het hier om campaign missies gaat die meestal iets langer zijn! Bijvoorbeeld het bikerteam dat naar een vechtpartij moet, is eigenlijk gewoon een standaard iets dat in freeplay voorkomt, alleen heb je geen bikers. Dus om hier een missie van te maken is dus eigenlijk overbodig
 21. Houtsloot Modificatie - Bonus...

  Hoe meer ideeën hoe beter toch? Kunnen de makers de beste er uitpikken. Misschien is een instorting iets?
 22. Enkele vraagjes

  Dat bandensporen moet je met virtual objects doen. Je moet zo´n blauw vierkant maken in de editor, en dan iets met sporen aanklikken. (weet het niet precies meer. Is weer een tijdje geleden voor mij. Je moet het maar even uitproberen, of misschien kan iemand anders het beter uitleggen) Edit- Poste tegelijk met Firequi Je kunt ook als je het leuk vind op diezelfde manier een stofwolk achter je auto's maken.
 23. Emergency 5 komt eraan!

  Wauw! Ziet er vet uit. Ben benieuwd hoe de gameplay is!
×