Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Gerald

Members
 • Content count

  503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gerald last won the day on April 11 2013

Gerald had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Gerald

 • Rank
  Adjunct hoofdbrandmeester
 • Birthday 12/08/00

Contact Methods

 • MSN
  geraldbruil44@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  De Valk-Lunteren
 • Interests
  --- Brandweer De Valk ---

Recent Profile Visitors

521 profile views
 1. Is er iemand die nog kan helpen met scripten? Een beetje hulp zou heel handig zijn, want ik heb er nog niet heel veel ervaring mee. (Gaat om het alarmeringsscript) Ja, er zitten inderdaad al veel voertuigen in! Echter moeten er ook wat vernieuwd worden ( zoals o.a. de tankautospuit van Kootwijkerbroek ) En zullen er nog wat bij komen! Nog genoeg te doen dus ;p
 2. Goedeavond allen, Na enig overleg te hebben gehad met Luke hebben we besloten dat ik de ISK Harskamp Mod af ga maken, en tevens ga proberen zover te komen dat er een release komt. Aller eerst zullen er enkele voertuigen vernieuwd gaan worden, ook zullen er voertuigen worden toegevoegd. Welke dat zullen worden wordt nog overlegd. Ook zitten er in de mod nog wat bugs. Kortom, er moet nog vanalles gedaan worden. Ook zoek ik nog iemand die kan helpen met scripten, als intresse heb of iets anders heb te bieden mag je een PB sturen. Hierbij de eerste screen waarop 2 voertuigen te zien zijn die nog niet eerder geshowd zijn naar mijn weten. Links : TS 1741 Barneveld Rechts : TS 8142 ISK Harskamp Meer update's volgen z.s.m.
 3. Mod maken.

  Jup, had ik even niet aangedacht. Mijn idee was om een mod te gaan maken over de Veluwe met hoofdzakelijk brandweer meldingen. Ik kan zelf voertuigen skinnen, maptexture maken en opbouwen en als het moet scripts toevoegen maar dat is dan weer niet mijn specialiteit. Als iemand nog vragen heeft hoor ik het wel.
 4. Mod maken.

  Hallo allemaal, Is er iemand op dit forum die nog animo heeft om samen met mij een mod te gaan beginnen. aangezien dit forum behoorlijk rustig is wil ik proberen een beetje leven in de brouwerij te brengen. Laat het even weten in de reactie's en wie weet stuur ik je een PB. Groeten Gerald
 5. Brandweer van Nederlandse antillen?
 6. Kijkwijzer Repotage gedeelte

  Haha geweldig! Ik ben er ook met beide benen ingetrapt
 7. En de winnaar is Luke! Gefeliciteerd En voor de andere , volgende keer beter!
 8. HOENDERLOO - Vanmiddag heeft er kleine heidebrand gewoed op de Delenseweg in Hoenderloo. Rond 13:50 werd er een autobrand gemeld waarop de brandweer van Hoenderloo werd opgeroepen. Eenmaal onderweg werd er gemeld dat de brand op de heide was overgeslagen waarop de brandweer van Harskamp en Otterlo werden opgeroepen. Ook de tankwagen van Kootwijkerbroek en de OvD werden geallarmeerd. Na een half uur was de brand onder controle. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. PRIO 1 Voertuigbrand : : Delenseweg - N804 : Hoenderloo Ede 7747 0804566 BRW Noord- en Oost-Gelderland (Hoenderloo) (Blusploeg) GLM_Prio 1 BR Natuur ( groen ) Delenseweg HDL 2141 2341 0901270 BRW Harskamp ( Blusgroep Spoed ) 0901543 BRW Otterlo ( Blusgroep Spoed )
 9. Wauw... Deze is zo gaaf. Super gedaan, te gekke mod overigens!
 10. Krijgt iedereen het af , of moet ik de deadline uitstellen?
 11. Hoi iedereen. Ik heb een idee. Wie lijkt het wat om een soort showroom topic te richten, waar je geen complete reportages inzet maar gewoon 1 of 2 screens van bijvoorbeeld een brandweer die terplaatse komt bij een brand. Wel in emergency 4 of in de editor, niet in het echt natuurlijk... Zeg je mening maar!
 12. Showroom 112HV

  Wauw... Die ga ik ook maken! Heeft wel wat weg van de valk!
×