Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

ambulance23

Members
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ambulance23

 • Rank
  Onderbrandmeester
 • Birthday 05/02/96

Profile Information

 • Location
  Venlo
 • Interests
  ambulance
 1. meer auto's

  Wat bedoel je precies? [ Post gemaakt met Android ] ---- Posts zijn samengevoegd op ma 01 okt, 2012 23:14 ---- Wat bedoel je precies?
 2. showroom jusie1

  ja echt wel gaaf
 3. mag ik je er dan even op attenderen dat mij persoonlijk dit een keer is gebeurd, dat ik mijn rookmachine aan het testen was, en dat deze ervoor zorgde dat de buurtbewoners bij ons alarm kwamen slaan en kwamen kijken. gelukkig heeft dit niet gelijd tot een uitruk van de brandweer. maar is wel gebeurd.
 4. Release! - V0.2.1.0B

  Waar wel dan? Bij jou in de database zeker [ Post gemaakt met Android ]
 5. hou je wel even rekening met het copyright van Circus Renz? maar verder werken bij mij de laatste plaatjes al niet meer, maar de eerste is wel mooi.
 6. multiplay doen?

  wanneer en hoe laat? (niet dat ik mee kan doen heb last van een muisarm, en een muis zowat essentieel bij dit spel. )(maar is voor de andere leden)
 7. en naar mijn idee betere graphics
 8. multi

  Ok, dan is het idd zinloos om er een te hebbe [ Post gemaakt met Android ] ---- Posts zijn samengevoegd op zo 09 sep, 2012 21:59 ---- Ok, dan is het idd zinloos om er een te hebbe
 9. multi

  Want? [ Post gemaakt met Android ]
 10. Hou die vent tegen!

  wat ik nu zo jammer vind is dat er op de andere rijrichting geen een auto te zien durende deze gebeurtenis. maar verder wel erg mooi.
 11. Ondersteunende voertuigen

  omdat ik het wel wil snappen, had gehoopt dat iemand het mij wilde uitleggen.
 12. Ondersteunende voertuigen

  waarom snap ik dit niet?
 13. dat is het enige wat je er mee kunt doen, dit lijkt verdacht veel op een videokaart probleem dus als ik jou was was ik daar mee begonnen.
×