Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Tazbrw

Moderators
 • Content count

  5049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Tazbrw

 1. Houtsloot Modificatie BETA 1.0 [Downloadlink]

  Al een keer helemaal verwijderd, via de modinstaller en via deze computer?
 2. Bieberfelde NL Mod

  Ziet er goed uit!
 3. Bieberfelde NL Mod

  Ziet er gaaf uit Style! Je weet dat je nu ME wagens gebruikt uit de jaren 90?
 4. Hoe kunnen wij multiplayer spelen?

  En niet alle mods kunnen multiplayer ;-)
 5. Tijd voor weer is een nieuwe wedstrijd dames en heren! Op de meldkamer komt een melding binnen: Centralist: 112, alarmcentrale wie wilt u spreken, brandweer, ambulance of politie? Truus: Met tante Truus van de Dorpsstraat. Ja ik zit hier achter mijn plantjes en ik hoorde toch een knal in de straat. Die knal was zo hard dat mijn Daisy onder mijn bed zit. Maar moet u nu toch is luisteren. Centralist: Wie wilt u spreken, brandweer, ambulance of politie? Truus: Ja weet ik niet iemand die nu kan helpen. Centralist: Ik verbind u door met de politie. Blijf aan de lijn. Truus: Als die mij maar kan helpen hoor! Centralist: U spreekt met de politie. Wat is het adres van het noodgeval? Truus: Ja bij mij in de straat. Centralist: En waar is dat mevrouw? Truus: Dorpsstraat agent. Centralist: Wat is er gebeurd? Truus: Nou een hele harde knal. Hoort u maar. Terwijl de centralist uitvraagt hoort hij op de achtergrond een gesis. Tante Truus belt vanuit haar flatje(3 hoog). Ze kan niet zien wat er is gebeurd. Dit is de enige nuttige informatie: - Harde knal. - Hoop gesis op de achtergrond. - Tante Truus woont in een woonwijk. - Volgens haar zijn er ruiten kapot, maar dit kan ze niet bevestigen. Wie o wie doet er mee? Deadline om je aan te melden is 15 november 2015 Uiterlijke inlever datum is 29 november 2015 Deelnemers: TS3531 Firequi Bart
 6. Zoals de titel zegt. Niet echt een showroom. Zal denk ik meer een voor aankondiging worden voor over 4 dagen. Openbare Orde Team heeft een dronken droppie aangehouden. Brandweer bij containerbrand. Nieuwe politiebureau. Voertuigen worden gecontroleerd en de noodhulp heeft een melding. Last but not least! Brandweer Langedam met spoed uit voor een flat brand. Want to see more? Then you have to wait and keep an eye on the repo editor topic!
 7. Roterend zwaailicht

  Diverse lightpoints maken, die dan achter elkaar zetten.
 8. Kerstkalender 2017

  Je kan alles scalen. Is volgens mjj van de Wuppertal mod
 9. Wat een stof en sneeuw hier zeg. Even de schuiver er langs! Na een goed jaartje niks te hebben gedaan, begon het toch weer... Er zijn maar een paar nieuwe ambulances bij gekomen: En het MMT heeft een nieuw busje.
 10. Ik ben weer begonnen sinds een jaar...
 11. Dat kan je doen door het voertuig te selecteren in je menu, dan edit-> doors. Alleen niet alle voertuigen kunnen de deuren van open. ;-)
 12. Westen Modificatie v 1.0

  Looks good! Bekende afritten constructie ;-)
 13. Showroom Danny3531

  Ziet er strak uit! Zou nog wat roepnummers en kenteken toevoegen.
 14. emergency4.nl DRIVER ERROR

  Er zijn de laatste tijden wat updates geweest aan het forum en achter de schermen. Ik zal Sven is vragen of het gelukt is om het probleem te verhelpen.
 15. Assen modificatie

  Nice man!
 16. Assen modificatie

  Leuk man!
 17. Westen Modificatie v 1.0

  Jawel hoor kijk maar, http://emergency4.nl/topic/9576-oud-en-nieuw/ ;-)
 18. Westen Modificatie v 1.0

  Ziet er mooi uit! misschien je reflections uit zetten op de pakken?
×