Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Rokrijt

Members
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Rokrijt

 • Rank
  Onderbrandmeester
 • Birthday 08/19/95

Contact Methods

 • MSN
  rokrijt@live.nl
 • Website URL
  http://www.ronaldkrijtenburg.nl

Profile Information

 • Location
  Hoogerheide
 • Interests
  LA mod,
  NL mod,
  Mountainbiken,
  filmen,
  computeren.
 1. ~UPDATE~ alweer een (teleurstellende) update! Emergency wilt bij mij niet echt alles laten doen, na +/- 5 minuutjes valt hij eruit. dus, release date: onbekend, maar gok rond de 5e.
 2. nouja, t is meer een missie, waarvoor ik de map verbouw, schrijf er zelf geen nieuwe scripts voor ofzo. maar is wel lastig aangezien die rotzombies niet willen luisteren wat ik ze opdraag xD ik wil namelijk dat ze na een X aantal tijd bij een "thuisbasis", een kermis met een hek, aankomen, zodat je die moet verdedigen. daar staan 4 "beveiligers" dus die kun je uiteraard gebruiken om de eerste vedediging te doen. zoals ik al zeg, ik gebruik niets nieuws, alles is er op zich al, dus moet niet heel moeilijk worden. alhoewel de 30e misschien inderdaad snel is, maar daarom staat er "verwacht" owja, en is er nog iemand die verstand heeft van missie's maken? wil dus een missie van maken, die dus is afgelopen als alle zombies zijn afgeslacht, en je basis 10 minuten "clear" is. ~UPDATE~ ze hebben er een heuse infectie bij, dus je moet je basis goed verdedigen, en met scherp schieten! of, met scherp verdedigen, als je slim bent!
 3. @@Arjan als het lukt wel ja! is ff wat moeilijk, de kleine dingetjes...
 4. Hallo mijn Emergency vrienden! na lang niet op het forum te zijn geweest, meld ik bij deze mijn nieuwste mod aan; de LA MOD ; Zombie Mission! De missie is gebasseerd op het behoud van een klein stuk van de freeplay map. De bedoeling is, dat je, net als in de films, vanaf de bridge alle zombies uit je stad houd. schiet je ze eruit, of duw je ze eruit? kies het zelf! verwacht klaar; 30 augustus.
 5. Emergency 4 LA Mod uitgebreid

  Gevonden!
 6. Hallo, Ik heb een tijdje geen emergency gespeeld, maar wil weer emergency 4 LA MOD doen. nu weet ik alleen niet meer waar de volledige versie (incl. ambulance humvee van het leger etc) kan downloaden!HELP!
 7. [Gezocht!] Kano's voor emergency 4

  nog niet volgens mij, heb ook lopen zoeken. maar misschien als er iemand pro is in skinnen, lekker laten skinnen? zeg t ff als je hebt gevonden :3
 8. Voorstellen

  Welkom! Mod je zelf ook? waar woon je? hoelang speel je al EM4? ja, ik vraag veel Welkom, en ik hoop dat je het naar je zin hebt!
 9. Dat ben ik volkomen met je eens. Want dan kan ik ook elke keer een repo aan maken van een reanimatie ? waarbij ik elke keer kom bij AED/ Alert... even paar dingetjes: 1. ik blus idd niet elke dag een brand, zoals al werd gezegd, 2. je ziet dit niet ELKE DAG op het forum... 3. als je had gelezen, en je irriteert je eraan, er staat toch "off topic->vervolg" dat houd in, een gevolg erop, met dezelfde naam als het off-topic forum. dus zou zelfs een hamsterbrein snappen dat je hier overheen kunt lezen, Zoals ik bij sommige reacties normaal ook doe. :PDT_004: 4. Voor de rest, ik vond het gewoon leuk om hier een Repo over te maken, dus of je kritiek hebt, i don't give a sh*t, en de leuke reacties lees ik :PDT_004: 5. Het gaat hier namelijk vooral omdat ik tegelijk een nieuw repo-stijl uittest. 6. Het verhaal klopt nu beter Spoiler! : en voor de geïnterreseerde; Ik heb waarschijnlijk een baan gevonden
 10. Check de off-topic foto's, de "echte". dezehuizen leken het meest, maar zijn t bij LANGE NA niet :3 [ Post gemaakt met Android ]
 11. klopt, maar had geen zin vandaag om al die balken weg te halen enzo :3 En datum en tijd klopt niet
 12. Tekst gewijzigd op verzoek HOOGERHEIDE - Ik kwam terug van Bergen op Zoom, waar ik naar werk zocht. toen ik thuiskwam, rook ik brandlucht, maar zag geen rook. toen ik toch maar even ging kijken, zag ik de vuilnisbak roken van de buren! ik ben mijn eigen huis ingerend, en heb snel de brandblusser gepakt, en heb de brand geblust, die bijna oversloeg op de bosjes uit mijn eigen tuin. De brand is beperkt gebleven tot die ene vuilnisbak en een beetje zwarte zijkant van de groenbak. Dit is echt gebeurt! mijn straat nietsvermoedend kwam ik aanfietsen ik parkeerde mijn fiets, maar ging toch even kijken Ik zag de brand, die intussen uitsloeg, en probeerde aan te bellen, maar er was niemand thuis Ik twijfelde geen moment, en haalde de brandblusser Ik bluste hem. De vuilnisbak (of wat er van over is) hierbij de (echte) foto's; Spoiler! : Vergelijkende foto's met echte foto's: Spoiler! : Moderators, Ik weet, dit is echt gebeurt, maar ik denk dat jullie dit wel goed vinden, omdat ik het zelf geblust enz heb
 13. wie schiphol mod beginnen?

  Ik wil wel bouwen, dat is leuk.
 14. allemaal mensen die niet weten waar ze over praten. als het geluid het niet doet, is het pictogram er toch nog wel -.- Waarschijnlijk is er een deel van je script veranderd/bewerkt. als ik jou was gewoon ff emergency zelf opnieuw installeren, mods ff in een apart mapje gooien. kwestie van ctrl+c ctrl+v.
 15. gast, de tijd dringt om terug te herstellen. neem nou maar aan dat dit de beste optie is...
×