Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Firequi

Moderators
 • Content count

  2170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Firequi last won the day on July 19 2013

Firequi had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

About Firequi

 • Rank
  Tokohouder van Firequi's Modstudio
 • Birthday 06/14/92

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Games, chillen, films, auto's, Feuerwehr, muziek (Metal, Rock, Celtic, Movie), Vrouwen, Bier

Recent Profile Visitors

815 profile views
 1. Showroom Danny3531

  Dat ziet er al leuk uit man, ga zo door!
 2. It looks incredible! Unbelievable what you are creating, love the level of detail!
 3. In principe is het een kwestie van objecten op de map plaatsen op zo een manier dat het er leuk uit ziet. Je kan deuren open zetten van voertuigen door ze te draaien in het edit scherm, personen kunnen animaties uitvoeren. Je moet vooral oefenen in het realistisch plaatsen van objecten en creatief gebruik maken van alles wat te downloaden valt en in de editor te vinden is.
 4. Isuzu D-Max

  Dank je wel!
 5. Westen Modificatie v 1.0

  Bedankt voor de leuke reacties! Op de valreep van het weekend weer even twee screenshots. De afgelopen dagen hebben in het teken gestaan van skinnen. Ik ben met het civiele verkeer begonnen. De opleggers zijn gedaan, op een aantal speciale soorten na. Hierna gaan een aantal trekkers volgen die matchen bij de opleggers. In ieder geval wordt het verkeersbeeld mooi gevarieerd en Nederlands! Auteurs: Opleggers: Feuer!!!, skaihof Skins: Firequi Daarnaast is het ontwikkelen van de verkeersborden begonnen! Er zijn vier nieuwe borden te zien. Kunnen jullie ze allemaal vinden? Binnenkort weer meer!
 6. Westen Modificatie

  Hier zijn alle afbeeldingen te vinden die gepubliceerd worden in het kader van de ontwikkeling van de Westen Modificatie.
 7. Emergency 4 nl mods

  Topic even verplaatst naar het juiste gedeelte
 8. Westen Modificatie v 1.0

  Bedankt voor de leuke reacties! Vanavond laat ik even een screenshot uit de 3D studie zien. Het betreft een Isuzu D-Max. Deze zal binnenkort de weginspecteur naar incidenten vervoeren en aldaar de situatie wat veiliger maken. Ik verwacht dit weekend meer updates te kunnen geven, dus blijf het topic in de gaten houden!
 9. Westen Modificatie v 1.0

  De VR Sluislanden deelt deze mening niet, de reflectiestrepen zijn niet voor niks aangebracht Het is daarnaast weer eens tijd voor een update, ik hoop weer wat vaker updates te gaan geven de komende tijd. Nu de herfst weer aangebroken is, wordt het weer aantrekkelijker om achter een pc te zitten 26-5381, PM van het korps Westen Auteurs: Voertuig: ERS, Madmonk Zwaailicht: Firequi Skin: Firequi 26-901, MMT voertuig Universitair Medisch Centrum Slieden Voertuig: NNICO Zwaailicht: NNICO Skin: Firequi Bergingsvoertuig Brouwer uit Dompelburg Voertuig: Highliner, ERS, Vinjet Zwaailicht: balzolt007 Skin: Firequi Meer volgt binnenkort!
 10. Assen modificatie

  Klinkt goed en uitdagend, ben benieuwd!
 11. Assen modificatie

  Mooie voertuigen zeg, zijn goed gelukt. Ik neem aan dat het water script van Hoppah ingebouwd gaat worden en deze tankwagens een cruciale rol gaan spelen in de waterwinning?
 12. Assen modificatie

  Ziet er goed uit, er wordt zo te zien al goede vooruitgang geboekt. Zijn er eigenlijk al voertuigen klaar?
 13. Assen modificatie

  Ziet er al goed uit! Leuk dat je weer een project op start!
 14. Westen Modificatie v 1.0

  Dan zouden de reflectiestrepen niet meer werken, lijkt me niet zo veilig
 15. Westen Modificatie v 1.0

  Ja de schoonmaakster heeft ontslag genomen en er is nog geen vervanging gevonden Thanks. Vanavond weer een korte update. De brandweer Sluislanden is sinds kort afgestapt van de zwarte pakken met rode strepen (deze zijn wel eens voorbij gekomen in repo's) en heeft PBI pakken geïntroduceerd. Een aantal vrijwilligers en de OVD hadden tijd om even model te staan hiervoor. Auteurs Model + basis texture: Stormi/ EM Freaky Skin: Firequi Edit: Ik zie net dat ik de eer heb om de 100ste post in de topic te plaatsen Om dat te vieren nog een screen van een WIP tankstation: Auteurs: Tankstation: Tecprofi Tankstation vrachtwagens: BS-38124 Tankstation E-cars: Firequi Skins: Firequi/BS-38124 Voertuigen: CCC Maptexture: Firequi
×