Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Niels

Members
 • Content count

  2871
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Niels

 1. Wolluk Airport

  Tis niet alsof je dan veel mist ^^
 2. Codecs zijn echt een must op elke computer... Anders krijg je inderdaad dit soort dingen.
 3. Westen Modificatie v 1.0

  Found them Good busy.
 4. Discord?

  De vraag is, hoeveel moeite wil je erin steken om iets in leven te houden. Zoals qui zegt, is de community niet alleen hier, maar overal aan het wegzakken. Niet alleen vanwege "levensveranderingen", maar omdat het spel nou eenmaal uit de steentijd is, en er tegenwoordig vrij weinig mensen meer actief in zitten. Soms is het tijd om gewoon verder te gaan het forum is er voor als je toch de behoefte hebt om vragen te stellen, je werk te laten zien of wat dan ook. Reacties komen er toch af en toe wel! ... Daarover gesproken. Wow, update van het forum? Ik snap er de balletjes niet meer van...
 5. Westen Modificatie v 1.0

  Hulp nodig? Ik moet zeggen dat ik al meerdere jaren überhaupt het de lettercombinatie "EM4" niet heb gezien, maar dat moet toch vast wel goedkomen
 6. Deersel Modificatie

  Misschien omdat er geen link in het eerste bericht staat?
 7. Dan lijkt mij dat je dit zelf fout hebt gedaan. Als je de cfg bestanden aanpast naar de JUISTE waardes, dan kan dit niet niet werken. Wat is je resolutie en wat staat er in je cfg?
 8. Bieberfelde Modifikation

  Even een weetje hé, Systeem videogeheugen is het geheugen wat van je RAM geheugen afgesnoept wordt. Die staat op 0. Van heel je berekening klopt dus niks, en volgens mij moet je even de boekjes induiken voordat je iemand tegenspreekt. Als hij 12GB gebruikt met gewoon normale programma's en Windows op zijn hoogste instellingen, dan haalt hij denk de 2GB ram niet die in gebruik is. 12GB in gebruik komt alleen voor bij zwaar intensieve programma's.
 9. Bieberfelde Modifikation

  Uhu, dus hij kan EM4 letterlijk gezien zo'n 6x tegelijk spelen... 256 videogeheugen. Hij heeft 1696. RUIM voldoende. Daarbij zal hij vast ook wel een RAM geheugen hebben, die waarschijnlijk goed genoeg is om zijn VRAM te ondersteunen waar nodig
 10. Bieberfelde Modifikation

  Daar staat niks over een Nvidia kaart. Enkel dat je de nieuwste drivers moet installeren als je een AMD/ATI kaart hebt. Uitproberen, voor de een werkt het wel, voor de ander niet. En ja, als hij het niet doet kan je overwegen 100-150 eu aan een vga uit te geven, als je dat over hebt om een mod te kunnen spelen. run dxdiag.exe, voilá. Waarom iets downloaden als je windows standaard al een programma hiervoor heeft? (dxdiag.exe) Waar baseer jij dit op? Emergency 4 heeft zelf 256 MB videogeheugen nodig... En 1 GB RAM geheugen. Zelfs gecombineerd is het dus ruim voldoende wat hij heeft.
 11. Bieberfelde Modifikation

  Good thing i have both
 12. Hele tijd vragen naar hoe het staat met een mod is in mijn ogen ook respectloos tegenover de maker. Is er een update, dan zeggen ze het wel, en als ze het niet zeggen dan hebben ze daar een reden voor. Het is werkelijk de meest nutteloze vraag die je kan stellen. Volgens mij is er ook maar in 0,01% van de gevallen een antwoord op gekomen. Overigens als je dat een grote bek vindt dan vraag ik me af wie wie nou een kleuter van 3 moet gaan vinden. Degene die schijtziek wordt van al die vragen die al miljarden keer gesteld zijn en logisch is dat er geen antwoord op komt. Of degene die gaat zeuren over een verkleinwoordje.
 13. Neem maar aan van niks. Als je geen verwachtingen hebt kan het ook niet tegenvallen. Komt er geen update, dan niet. Komt er wel een, feest. Nu mondje dicht.
 14. Deersel Modificatie

  f*ck a duck (als ik dat mag zeggen). Jullie komen weer altijd met iets nieuws. Super vetjes. Hoewel ik em4 e.d. amper meer volg vind ik dit toch weer eens leuk Keep it rollin' Oja, waar is die haard, 'tis koud hier in het zuiden.
 15. Als jij dan even terug gaat naar de kleuterklas om te leren lezen want volgens mij snap jij het niet. Is dit onnodig? Nee. Dit is zeer relevant. Het geen wat jij doet wordt eerder als irritant ervaren, dus bij deze het verzoek: Stop ermee. Je schiet er niks mee op en het is ook nog eens onterecht.
 16. No cd crack Meer info mag ik volgens mij niet geven.
 17. facebook probleem

  ID opsturen? Wauw, dat zou ik echt nooit in me leven doen voor een forum. Snap niet waarom dit nodig zou moeten zijn.
 18. Winterberg Mod aanpassingen

  Lang lang geleden heb ik hier ook wel wat mee gedaan. Sirene's staan volgens mij in de scripts aangegeven. Dat is even een zoekwerkje. Je kan beter textures aanpassen naar de Nederlandse voertuigen ipv echt voertuigen te vervangen en/of toe te voegen. Scheelt je 90% werk en ziet er nog steeds goed uit. Blij om te horen dat deze mod nog gespeeld wordt. Is ook mijn favoriet, mocht ik ooit em4 spelen.
 19. Gewoon je 16 tonnetjes map verwijderen. Dan opnieuw proberen met de cd. Zal of aangeven om te installeren (weinig kans) of gewoon alsof je het spel nog hebt. Dan kan je hem of verwijderen of repareren.
 20. profielfoto

  Geef hem een zetje
 21. Kijkwijzer Repotage gedeelte

  Sorry Luke, maar ik ben het eens met de menigte. Een adviesleeftijd is mogelijk, maar zal niemand zich aan houden. Het is een spel. Je ziet geen echte beelden of gruwelijke foto's. Je ziet screenshots, uit een spel, die je denk zelf ook wel speelt als je op dit forum zit, en dus ook de screens uit een repo zelf zou kunnen namaken, of gewoon tegen komen. Ja dit was een zeer lange zin.
×