Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Ryan

Members
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Ryan

 • Rank
  Hoofdbrandwacht

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. ​Hallo, ​Sinds kort heb ik EM4 opnieuw geinstalleerd. ​Voordat ik het er opnieuw had opgezet had ik altijd het nieuwe politie uniform. ​(de donkerblauwe met gele streep en blokjes) ​Maar omdat ik deze nu opnieuw moet downloaden, heb ik geen downloadlink meer. ​Ze staan op deze site onder het kopje 'downloads', maar als ik daar download werkt het niet Heeft iemand een downloadlink van het nieuwe politie uniform voor mij? ​Groeten Ryan. ​het gaat om het onderstaande uniform.
 2. Ik heb de mod van jou gedownload, namelijk de Brabant mod 2010.
 3. ​Vandaag viel mij iets op.... ​Ik wilde de Venlo mod downloaden en via de ModInstaller installeren. ​Maar zoals altijd kan dat ook gewoon, maar vandaag ging het bij mij iets anders, want de ModInstaller herkent de mod niet?? ​Als je de mod hebt gedownload krijg je, zoals altijd, een mapje met daar in ​het mod bestand. ​ ​Dat mod bestand is altijd een EM4 icoontje, maar er staat nu een KEY bestand..... ​Weet iemand hoe ik de mod goed in mijn ModInstaller krijg? ​Als ik het probeer geeft de ModInstaller een foutmelding aan.... ​Hopelijk kunnen jullie mij helpen, groeten Ryan. ​
 4. ​Hallo mensen, ​Ik heb een vraagje, ik ben niet goed in het modden, maar ik wil graag weten hoe ik een voertuig van een andere mod ​kan overzetten naar een andere mod. ​Ik wil graag de politie T5 van de Houtsloot mod overzetten naar de ​Amsterdam-Amstelland mod. ​Weet iemand hoe dat moet? Zoals ik al zei ik ben heel slecht in het overzetten van bestanden. Groeten Ryan.
 5. Essen mod

  ​Helaas heb ik geen link, maar ik wil jou wel ​een gelukkig nieuwjaar wensen:)
 6. Hallo, Ik had mijn Emergency 4 opnieuw gedownload, dus helaas ben ik alle mods kwijt, maar toen ik de Brabant mod 1.1v, die op deze site staat, wilde downloaden stond er het volgende: 'Er is een error in de database.' -Weet iemand hoe ik Nederlandse mods kan downloaden?? Krijg een linkje van de Brbant- en de Amstedam 1.0F mod... Bedankt. :-)
 7. Bedankt! Dat was het!! Bedankt voor Uw reactie! Bedankt iedereen..
 8. Ik heb dit allemaal gedaan, en nog steeds zwarte randen:( Maar kan dit ook liggen aan Windows 10? Want ik heb toen ik een nieuw beeldscherm kocht ook Windows 10 gedownload...
 9. Ik heb alles gedaan zoals u zij. Het staat er nu goed in 1920x 1080. Maar zodra ik de game weer opstart krijg ik weer die zwarte balken ;(
 10. ​Ik heb gisteren een nieuw beeldscherm gekocht voor me PC. ​En ik wil er zojuist EM4 op gaan spelen, ​maar dan zie ik 2 grote zwarte randen om het spel zitten. ​Het spel was eerst zo groot als mijn hele beeldscherm en nu zitten ​er 2 grote zwarten randen omheen. ​Kan iemand mij helpen om die zwarte randen weg te halen en ​weer de game krijg over mijn hele beeldscherm.
 11. Hallo EM4 leden, Mijn vraag is: Hoe kan ik de gamesound uitzetten van de mannetjes in het spel. Dat is namelijk best wel irritant. Als je een auto verplaatst hoor je het mannetje ropen: "Onderweg.". Dat zou ik graag weg willen hebben. Weten jullie hoe dat moet? Groeten, Ryan.
 12. [NIEUWE MOD]: De NL2015 Mod

  Wanneer komt de link download link?
×