Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

robinschimmel

Members
 • Content count

  614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

robinschimmel last won the day on December 26 2017

robinschimmel had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About robinschimmel

 • Rank
  Adjunct hoofdbrandmeester
 • Birthday 10/07/97

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Emmen

Recent Profile Visitors

968 profile views
 1. .3ds naar .v3o

  Hallo allemaal, Ik wil een model in Em4 zetten, weet wel hoe dat moet.. Alleen Zmodeler werkt op geen enkele manier, Heb heel account aangemaakt om het progamma te activeren, maar niks helpt, hij blijft maar zeggen dat ik niet geactiveerd heb.. Weet iemand een andere manier om dit bestand naar .v3o te zetten? (Of wil iemand bij wie het wel werkt het model voor mij overzetten? )
 2. eens efkes voorstellen

  Welkom Niels!
 3. wegberg 7

  Probeer het eens om het als administrator uit te voeren? Heb je dit ook met andere mods?
 4. Bieberfelde NL Mod

  Bestaat dat echt? Een brambulance? Ziet er in ieder geval wel al gaaf uit!
 5. Hoe kunnen wij multiplayer spelen?

  Ik speel nu meer dan 5 jaar Em4, en in al die jaren is het nog nooit gelukt om met iemand multiplayer te spelen.. Nu weer, Alles geprobeerd, maar de server van een vriend staat niet in de serverlijst..
 6. Wegberg mod V7

  Oke dit zag ik niet aankomen, Een uur geleden is de beta-versie van de mod uitgekomen en te downloaden op https://ftsoftware.eu/de/downloads/wegberg7beta Fijne feestdagen!
 7. Wegberg mod V7

  Zeer waarschijnlijk wordt de mod met kerst uitgegeven aan donateurs, Op het laatste moment hebben ze nog een compleet nieuw, gedetailleerd kazerne gemaakt
 8. DAF LF TAS

  Gaaf!
 9. Kerstkalender 2017

  Heb liever veel brandweerwagens dan alleen maar auto's, De kazerne vind ik wel gaaf, en die vliegveldtrapvoertuig ook wel
 10. Ziet er erg mooi uit!
 11. Kerstkalender 2017

  Ook dit jaar heeft Emergency-forum.de weer een kerstkalender uitgebracht! Met elke dag een nieuwe download, Staan al hele leuke dingen bij! ht http://advent.emergency-forum.de/
 12. Wegberg mod V7

  Na dik 2 jaar verder te zijn is versie 7 nog steeds in ontwikkeling, Na een lange periode waarin iedereen dacht dat het project stil lag, Hebben ze nu heel veel om te laten zien Veel nieuwe wagens(Waaronder deze nieuwe LF), Veel nieuwe maps, veel nieuwe opties, Gewoon geweldig! Trouwens.. Voor de geintresseerden, Vanavond (8-12) zal er van 20:00 tot 23:00 een livestream te zien zijn van deze geweldige mod op: https://www.twitch.tv/wegbergmod (Ik kon trouwens niet meer afbeeldingen toevoegen, kreeg dan dit bericht)
 13. Hallo Robin! Weet jij toevallig hoe ik deuren open in de editor? Mvg, Timo

 14. Emergency 4 nl mods

  Welkom Jaimy! Bij de downloads op dit forum staan een aantal mods, Ook staan er op het duitse forum een aantal nederlandse mods, Wel moet je hier een account aanmaken om te kunnen downloaden.
×