Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

robinschimmel

Members
 • Content count

  610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

robinschimmel last won the day on December 26 2017

robinschimmel had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About robinschimmel

 • Rank
  Adjunct hoofdbrandmeester
 • Birthday 10/07/97

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Emmen

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. Hoe kunnen wij multiplayer spelen?

  Ik speel nu meer dan 5 jaar Em4, en in al die jaren is het nog nooit gelukt om met iemand multiplayer te spelen.. Nu weer, Alles geprobeerd, maar de server van een vriend staat niet in de serverlijst..
 2. Wegberg mod V7

  Oke dit zag ik niet aankomen, Een uur geleden is de beta-versie van de mod uitgekomen en te downloaden op https://ftsoftware.eu/de/downloads/wegberg7beta Fijne feestdagen!
 3. Wegberg mod V7

  Zeer waarschijnlijk wordt de mod met kerst uitgegeven aan donateurs, Op het laatste moment hebben ze nog een compleet nieuw, gedetailleerd kazerne gemaakt
 4. DAF LF TAS

  Gaaf!
 5. Kerstkalender 2017

  Heb liever veel brandweerwagens dan alleen maar auto's, De kazerne vind ik wel gaaf, en die vliegveldtrapvoertuig ook wel
 6. Ziet er erg mooi uit!
 7. Kerstkalender 2017

  Ook dit jaar heeft Emergency-forum.de weer een kerstkalender uitgebracht! Met elke dag een nieuwe download, Staan al hele leuke dingen bij! ht http://advent.emergency-forum.de/
 8. Wegberg mod V7

  Na dik 2 jaar verder te zijn is versie 7 nog steeds in ontwikkeling, Na een lange periode waarin iedereen dacht dat het project stil lag, Hebben ze nu heel veel om te laten zien Veel nieuwe wagens(Waaronder deze nieuwe LF), Veel nieuwe maps, veel nieuwe opties, Gewoon geweldig! Trouwens.. Voor de geintresseerden, Vanavond (8-12) zal er van 20:00 tot 23:00 een livestream te zien zijn van deze geweldige mod op: https://www.twitch.tv/wegbergmod (Ik kon trouwens niet meer afbeeldingen toevoegen, kreeg dan dit bericht)
 9. Hallo Robin! Weet jij toevallig hoe ik deuren open in de editor? Mvg, Timo

 10. Emergency 4 nl mods

  Welkom Jaimy! Bij de downloads op dit forum staan een aantal mods, Ook staan er op het duitse forum een aantal nederlandse mods, Wel moet je hier een account aanmaken om te kunnen downloaden.
 11. Westen Modificatie v 1.0

  Ziet er zeker goed uit! Ben benieuwd naar het eindresultaat
 12. Assen modificatie

  Eindelijk een Drentse mod, ziet er heel goed uit! vooral de watertankwagens! Benieuwd naar meer!
 13. Complimenten aan de beheerders van het Forum

  Ik kan ook eindelijk weer inloggen .. ik logde altijd in via facebook, maar dat kon dus niet meer.. nieuw wachtwoord aanvragen lukte niet, ook bij het aanmaken van een nieuw account kreeg ik geen activatiemail , maar blij om nu weer terug te zijn!
 14. Afschermdoek

 15. 112VenloModification V4.0

  Ik heb nergens problemen mee..
×