Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

kevinfotografie

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

kevinfotografie last won the day on February 10 2013

kevinfotografie had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About kevinfotografie

 • Rank
  Brandwacht
 • Birthday 07/29/92

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. CSP-IRG Mod 1.0.0

  Leuke mod! Alleen een hele uitdaging omdat het frans is...
 2. Hong Kong Mod V2.0 Beta

  Qua voertuigen is het een leuke mod, goed speelbaar ook. Het is eigenlijk de LA mod maar dan met andere voertuigen en wat aanpassingen op de map. Hier en daar zeker verbeterpuntjes maar het is nog een beta. De mod zelf draait prima hier, valt niet uit en heb hem al zeker enkele uren gespeeld. Spelmodus kan ik makkelijk opnieuw opstarten zonder dat ik EM4 moet afsluiten en mod weer opnieuw moet laden. Het is nog een beta daarom kijk ik ook door die puntjes heen. Zelf vind ik de brandweermotor waarbij je een slang kan aansluiten wel grappig en erg handig. Sommige events zijn TE, bijvoorbeeld een demonstratie waar al ruim 200 poppetjes staan. Binnen 2 seconden gooien ze al met molotovcocktails dus daar is geen beginnen aan.
 3. Hong Kong Mod V2.0 Beta

  Hij werkt perfect bij mij, echter de zwaailichten niet. Hier zie ik witte vlakken bij veel voertuigen, is er ergens een carona pack die ik moet downloaden?
 4. Emergency 5 komt eraan!

  Het zal altijd wel beter zijn de Emergency 4 gok ik.
 5. Win Emergency 5!

  Leuke actie, ik doe zeker mee :-)
 6. Emergency 5 komt eraan!

  Hierbij weer een aantal screenshots!
 7. Emergency 5 komt eraan!

  Vanaf nu is Emergency 5 Deluxe ook te bestellen bij Steam. Uiteraard krijg je dan een digitale versie die gelijk bij de release beschikbaar is. http://store.steampowered.com/app/328140/ kosten: 44,99
 8. Emergency 5 komt eraan!

  Omdat ik nog geen topic kon vinden zo 1,2,3 over Emergency 5 heb ik er 1 aangemaakt. Laatst is er een interview geweest met de makers van Emergency 4/5 dit is te lezen op het collega forum Emergency-Planet. Nu zijn er op de Facebook pagina van Emergency 2012 een aantal screenshot's verschenen van Emergency 5. Hierbij staat ook de mededeling dat Emergency 5 in Oktober zal uitkomen. Ook staat er dat Emergency 5 ook speelbaar zal zijn op Gamescom in Duitsland volgende week. Een overzicht met wat er tot nu toe bekend is: - Nieuwe graphics - Nieuwe editor - Makkelijker editen (wegen plaatsen is makkelijker dan ooit te voren) - Met 2 man (co-op) editen Aanvullingen zijn uiteraard welkom, deze zal ik hierbij ook toevoegen. Hierbij de screenshot's:
 9. Bugfix 1.1

  Nadat ik de bugfix heb toegepast komen diverse wagens niet meer tp bij mij Probleem heb ik vooral met de 4x4 brandweer en TW en het MMT.
 10. Privemod Amsterdam-Amstelland MoD

  Klopt! Inmiddels is dat ook verholpen en parkeren ze nu wel netjes :-)
 11. Probleem resolutie

  En welke zijn dat volgens jou? Andere spellen (GTA IV, Rescue 2013, Flughafen Feuerwehr 2013, GTA San Andreas) werken gewoon prima. Klopt!
 12. Probleem resolutie

  Dat is een onzin verhaal, op me windows laptop met windows 8 draaide Emergency 4 prima. Dus dat is het zeker niet.
 13. Probleem resolutie

  Andere spelen werken prima. Zelfde resolutie durf ik niet te zeggen, misschien weet iemand het hier?
 14. Hee jongens, Ik heb sinds vandaag een probleem. Net een nieuwe MacBook Pro retina 15 inch aangeschaft, windows 8 opgepleurd echter krijg ik de resolutie van het spel gewoon niet goed. Hij is zelfs niet een speelbaar. Mijn resolutie is 2280 x 1800 maar als ik dat in het daarvoor bestemde bestand aanpas is die veeeels te groot, probeer ik een andere is die veels te klein. of zie je maar een kwart van het beeld! Iemand een idee?
 15. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Denk niet dat het aan mij ligt, aangezien ik alles goed kan draaien. Zelfs GTA IV op hoogste graphics. Dus kan never aan me videokaart of laptop liggen.
×