Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Kennemerland

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kennemerland

 • Rank
  Brandwacht
 • Birthday 03/16/94

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rotterdam
 1. Montana Mod V2

  Op dit moment wordt er aan een patch gewerkt voor de Montana mod, in deze patch worden o.a. het uitvallen van het spel verholpen en het vast hangen van het spel.
 2. Houtsloot Modificatie [V1.0]

  Meerdere malen geprobeerd, helaas lukt dat niet.
 3. Download link nieuwste Egmond Mod

  Mijn dank is groot!
 4. [Update] Amsterdam-Amstelland 1.5F MoD

  Aangezien de Amsterdam-Amstelland een grote verandering ondergaat, wordt ook het nieuwe landelijke uniform toegevoegd? Dat zou wel echt de puntjes op de "i" zetten.
 5. Download link nieuwste Egmond Mod

  Heb het forum door gespit maar helaas geen resultaat.
 6. Wilde achtervolging in Rotterdam

  Welke modificatie is er voor deze reportage gebruikt? Mod ziet er geweldig uit.
 7. Houtsloot Modificatie [V1.0]

  Goedenavond, Ik zou graag willen weten of de volgende fouten/bugs met de BETA versie te maken hebben. * DHV voertuigen kunnen geen eerste hulpverlenen. * Politieagenten zijn niet vuurwapen dragend. * Ambulancebroeders kunnen geen brancard pakken. * Is het nieuwe politie uniform in de volgende versie beschikbaar? Wordt dit verholpen in de echte versie? Of is hier al een vervangend bestand voor? Voor de rest ziet de modificatie er keurig uit, dit viel mij alleen op.
 8. Goedenavond alle, Is er toevallig nog een download link voor de Egmon modificatie? De download links die in de topic staan zijn niet langer meer geldig. Alvast bedankt.
 9. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Ik zal de volgende keer een screenshot voor je maken.
 10. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Bug Report: Als je een melding krijgt van een onwel wording of iets anders ZIE JE HET SLACHTOFFER SOMS NIET of! Er is helemaal geen slachtoffer.
 11. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Ik heb het probleem ook een tijdje gehad met Egmond 2.0 dat hij na een paar minuten vast liep of uitviel maar uit het niets was het probleem opgelost.
 12. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Goedemiddag Lifeliner, Ten allereerste mijn complimenten voor deze mod, je hebt er veel tijd en moeite ingestoken en het ziet er prachtig uit. Toch heb ik vier bugs ontdekt deze wilde ik je graag even melden. Bug 1. Als er een auto ongeluk is gebeurt en de brandweer is gearriveerd is er één auto bijna direct open geknipt en de andere auto duurt 4 a 5 minuten voordat het slachtoffer bevrijd wordt. Bug 2. Als er een slachtoffer is overleden en je laat de lijkschouwers komen kunnen deze het lichaam niet oppakken met de brancard. Bug 3. Als er een slachtoffer op het strand ligt en je laat een ambulance komen om het slachtoffer op te halen lukt dat niet, je pakt het slachtoffer wel op maar zodra je hem in het voertuig van de reddingsbrigade doet krijg je het slachtoffer er niet meer uit. Bug 4. Bij de ene ambulance kan de broeder wel de brancard pakken en bij de andere niet (misschien ligt het aan het type ambulance heb namelijk geen idee.) Ik weet niet of het echt bugs zijn, maar ik hoop dat je erin ieder geval naar gaat kijken. Met vriendelijke groet, Kennemerland
×