Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Erik

Members
 • Content count

  1035
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Erik

 • Rank
  Inactief
 • Birthday 09/26/01

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Computeren (em4 spelen!), treinen fotograferen, badmintonnen.

Recent Profile Visitors

1215 profile views
 1. Bieberfelde NL Mod

  Ziet er leuk uit! Hopen dat dit gereleased wordt! Klein verzoekje, misschien zodanig scripten dat voortaan niet meer de knipperlichten aan gaan wanneer personeel uit voertuig stapt. Ik vindt het irritant telkens handmatig weer de knipperlichten uit te moeten doen.
 2. Rijkspolitieset

 3. Assen modificatie

  Klopt, maar ik kan me ook iets herinneren over een bonus versie? En een versie 1.5? Zowel Deersel als Houtsloot (en overigens vele andere populaire mods hierro) zijn een stille dood gestorven. Ik voorspel dat dit project ook niet veel gaat worden. Het zijn van die oplevingen dat je ineens zin hebt om te gaan modden, maar knok-knok who's there? Life. En dan komen weer de excuses van 'druk met vriendin, familie, werk enzovoorts'. Eerst mensen hype maken met mooie screens, maar uiteindelijk hoor je d'r niks meer van. Tenminste, dat voorspel ik. Misschien wordt dit wel heeeeel anders!
 4. Assen modificatie

  Leuk... Maar wat is de garantie dat er iets uitkomt? Ik lees ook zojuist de terechte vraag (die genegeerd is door de topicstarter) hoe het dan zit met Deersel en Houtsloot?
 5. Discord?

  Dat is dus ook de reden waarom ik het hier even aankaart. Er moet natuurlijk wel een beetje animo voor zijn.
 6. Discord?

  Oh, ik dacht dat jullie wel wisten wat Discord was Kijk anders hier eens: https://discordapp.com/features Impressie: Discord is een uitgebreide chat-app. Niet alleen text channels, maar ook voice channels in verschillende servers. Voor dit forum zou er dus een server aangemaakt kunnen worden, met verschillende channels e.d. Ook kunnen er bots op runnen die het allemaal nog een beetje leuker maken. Ik denk dat dit een goeie poging is om wat meer community te maken, omdat je meer interactie met elkaar hebt dan bij posts op een forum. Het gaat dus niet zozeer om het modden, maar gewoon gezellig met elkaar chatten, wat op een forum wat moeilijker kan. Zelfs in de Kroeg. (het is gratis, mocht je je het afvragen)
 7. Discord?

  Hallo mede-forumers, Ik ben een hele poos inactief geweest op dit forum. Puur omdat ik geen interesse meer had in EM4. Echter ben ik weer in een hele “emergency-flow” terecht gekomen en heb weer de kriebels om te spelen. Echter valt het mij wel op dat het forum behoorlijk inactief geworden is. Soms worden er records gehaald van maar liefst 1-2 berichten per dag! Ik heb het idee dat het community-gevoel een beetje weg is. Nu leek het mij een leuk idee om een eigen Discord server te starten, met alles d’r op en d’r aan. Wellicht is men actiever op Discord dan op een heel forum. Op Discord is er ook meer interactie dan alleen maar door topics. Alleen moet er natuurlijk wel genoeg animo voor zijn. Een handjevol mensen is al genoeg, als het er maar gezellig is! Wat denken jullie ervan? Erik
 8. De striping op de Transporter is volgens mij iets te dik. Maar ziet er verder top uit!
 9. Euhm.... Ik zou het niet weten! Overigens was mij dat even ontgaan. Ik bladerde door mijn oude topic over mijn vliegveld mod, en kwam die tegen en kopieerde die direct! Had er even overheen gelezen dat jij de credits had! @samtoxie Je bent goed bezig! P.S.: Die marchusee heeft volgens mij iets teveel donuts gegeten aan zijn buik te zien!
 10. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van de crashtender. Als je een nieuwe in je game gaat zetten, dan raad ik je deze aan: Model vind je wel ergens op het web, en anders wil ik nog wel ff kijken of ik hem nog op een schijfje heb staan!
 11. Deersel Modificatie

  Als er nieuws is, zal dat heus wel gepost worden... Al acht ik die kans na 4 maanden zonder bericht wel klein. Misschien nu het zomervakantie is gaat er wat aangedaan worden, maar het enige nieuws dat ik nog verwacht is: "De mod is helaas gestopt vanwege..."
 12. Sommige zullen misschien wel denken: "Daar heb je die Erik weer..." Maar ik blijf het maar zeggen; EM4 is een game van al meer dan acht jaar geleden. Het is dus niet verwonderlijk dat het soms ineens niet meer opstart of crasht. Zeker in dit geval nu er geen directe aanleiding voor is (je hebt naar eigen zeggen immers niks aangepast sinds je vorige speelsessie). Waarschijnlijk zullen er nu heel veel reacties komen (of zelfs niet eens omdat men ten einde raad is met crashes met EM4) met "Doe dit, doe dat, heb je dit al gedaan, probeer dit" etc. etc. Maar houdt rekening met het ergste, oftewel dat het voorlopig (of altijd) dienst zal weigeren. Emergency 4 is op
 13. Iets meer informatie zal helpen. Werkt de installer niet, of heb je hem wel geïnstalleerd gekregen maar start het niet op? Werkt het even maar krijg je dan een CTD, of...?
 14. There appears to be an error with the database.

  Het probleem is nog steeds niet opgelost. Tenminste, als je in het forum-index klikt op een download krijg je inderdaad een error. Maar als je op deze link klikt niet en zou je aardig uit de voeten moeten kunnen; http://emergency4.nl/files/category/1-emergency-4/ EDIT: Als je bij de meeste op de download klikt via bovenstaande link krijg je alsnog een error, maar sommige doen het wel.
×