Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Dion

Members
 • Content count

  2244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Dion last won the day on November 12 2012

Dion had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

About Dion

 • Rank
  Hoofdcommandeur 1e klas
 • Birthday 09/18/95

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Community Mod

  Mag het Rode Kruis uniform wel goed? :$ Enkele versies: - Witte polo met rood kruis op rug (geen reflectie) en grijze broek met onder 2 reflectiestrepen. - Rode jas met rood kruis op rug in witte cirkel zonder tekst + 2 reflectiestrepen rond heup + armen en grijze broek met onder 2 reflectiestrepen. - Rode coltrui met rood kruis op rug in witte cirkel zonder tekst zonder reflectiestrepen en grijze broek met onder 2 reflectiestrepen.
 2. Mijn privé mod

  Andere lichtbalk? Alsjeblieft? Ziet er super uit man, toppie! Zoals ik van je ben gewend!
 3. [Bugs and Errors] Versie 2.1

  Probeer eens eerst de tas neer te zetten die de broerder vast heeft alsdie uitstapt.
 4. Tsja, ik moest wel lachen. Ben er alleen nog niet helemaal uit of dat nou goed of slecht is.
 5. [WIP] Versie 2.2

  Ja, komt er in.
 6. Owh. Zeggie da dan. Ik dacht gewoon DXT1 RGB 4 bpp no alpha En geen MipMaps
 7. randomnaam.dds -> plaats in de Cursormap randomnaam_normal.dds -> Normaal icoontje, plaats in de Commandmap randomnaam_disabled.dds -> Icoontje als het script niet mogelijk is, plaats in de Commandmap randomnaam_over.dds - > Icoontje als je er met je muis boven hangt, plaats in de Commandmap randomnaam_mousedown.dds -> Icoontje als je er op klikt, plaats in de Commandmap In het script onder het kopje Scriptnaam (dus niet onder object Scriptnaam) SetCursor("randomnaam"); SetIcon("randomnaam");
 8. [GEZOCHT] Balk bergingsvoertuig Politie Haaglanden.

  Betreft een Whelen Ultra Freedom
 9. CvD kennen ze hier niet, volgensmij is dat echt iets uit dat gat in het zuiden. Dat zeg ik, leider PD.
 10. De politie gebruikt het groene licht in principe alleen bij een PD (Plaats Delict). De eerst gearriveerde eenheid wordt meestal leider PD, deze zet dan ook zijn groene lampen aan. Op het moment dat de OvD-P ter plaatse is kan de functie overgedragen worden. Op dat moment schakelt de OvD zijn groene verlichting in en de eerste eenheid ter plaatse uit. Bij de ambulancedienst blijft de eerste ambu meestal het groene licht voeren, de bemanning van deze ambu zal namelijk gedurende het incident niet terug schalen naar gewondenverzorging, maar blijft de OvDG ondersteunen.
 11. Wervelplank? First Responder Brandweer? Zwart-oranje lintje was leuk detail geweest! Verder ziet het er zeker netjes uit Bart! Alleen het slachtoffer verplaatsen heeft de voorkeur. Zeker in dit geval, geen tot weinig 'extern' letsel en nog in het gevaargebied.
 12. Mijn privé mod

  Net als de cijfers, die moeten officieel ook van de motorkap af
×