Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Thijsie

Members
 • Content count

  414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thijsie

 • Rank
  Brandmeester
 • Birthday 02/18/00

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC7QOkt3vRumX9UlOiv7hg0Q

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerlen
 • Interests
  Emergency 4 spelen natuurlijk!
 1. In de Brabant mod kan je voertuigen alarmeren via de nummerknoppen (1 t/m 6)
 2. Hoe mod installeren?

  Ja, als je Em4 hebt geïnstalleerd staat er in je Emergency 4 map 'ModInstaller.exe' Ik zag te laat dat kempo95 je vraag al had beantwoord.
 3. Vakantie!

  Mooi!!! En ik vind je AT3 prachtig
 4. Antwerpen mod of 112 gent mod

  Dit is de enige Belgische mod die ik kon vinden: http://www.emergency-forum.de/filebase/index.php?entry/916-belgien-modifikation/
 5. CPH Airport Modification

  Ik had jouw advies opgevolgd en had de koffer uit de winkel gehaald en buiten in de terminal ergens neergezet en dat werkt ook.
 6. CPH Airport Modification

  Ah, vandaar dat er eerst van die agenten surveilleerde in de terminal en nu niet meer. Ik heb hem nu altijd op 1 staan XD
 7. CPH Airport Modification

  @Maurice, @kempo95, dankjulliewel! En ik heb zelf ook nog een bug, als ik een verdachte koffer in sector 18/19 heb (ergens in een winkel) kan ik de koffer wel inspecteren, wat overigens buiten de winkel gebeurt en niet in de winkel, terwijl de koffer in de winkel staat, en als ik dan de koffer op pak en hem weg doe in een auto (authority of EOD) dan crasht het spel als het mannetje de koffer neerzet (als animatie).
 8. CPH Airport Modification

  Alleen snap ik nog niet hoe BMA in de video (hierboven) die toren spawnt met de meldingen. En kan ik op de een of andere manier de meldingen aanpassen? Zodat ik minder Ambulance meldingen heb (in de terminal) en meer brandweer en security?
 9. Hey, Ik heb sinds een paar dagen een probleem bij het spelen van Em4. Als ik een mod laad (maakt niet uit welke, probleem is bij elke mod), laadt hij de mod goed en als ik aan het wachten ben op de eerste melding klapt hij eruit wanneer de melding binnenkomt. Ik had em4 al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en het eerste spelletje deed hij het gewoon maar nu dus niet meer. Alleen bij de no-mod em4 krijg ik de meldingen binnen, maar dat is niet leuk om te spelen (vind ik). Dit is vrij vervelend... Mijn laptop = HP Pavilion 17-e104ed - Intel Core i5 2.50 GHz CPU - 500GB HDD - 8GB RAM - AMD Radeon 8670M - Intel HD Graphics 4600 Alvast bedankt!
 10. CSP-IRG Mod 1.0.0

  Ach, ik vind het wel leuk XD en na een tijdje spelen en testen kom je er wel achter hoe en wat
 11. Hey, De nieuwste Franse mod, CSP-IRG 1.0.0, is uit! De makers van 2 Franse mods zijn samengekomen en hebben deze mod gemaakt. Een map die veranderd is, nieuwe voertuigen en opties en een heel nieuw alarmsysteem. Ik vind hem zelf fantastisch en ontzettend goed gelukt! Link: http://csp-irg.fr (Site is wel in het Frans, als je naar onderen scrollt is "TELECHARGER" downloaden) Ook hebben ze op YouTube een aantal tutorial filmpjes gemaakt: https://www.youtube.com/playlist?list=PL36M9wnWtRPRVmlQ_AX8Pf3uKkLWM_u6P Downloadlink: http://csp-irg.fr/telechargement/MOD-CSP-IRG-1.0.0.zip (737MB)
 12. Open 'Verkenner', ga naar 'Deze pc', klik boven aan op 'Systeemeigenschappen' en dan heb je al wat processor informatie en je RAM. Je kan ook CPUID CPU-Z downloaden voor alle informatie van je CPU en Techpowerup GPU-Z voor alle info van je GPU.
 13. Bieberfelde Modifikation

  Ik heb een laptop en bij mij staat: Totaal beschikbaar grafisch geheugen: 1792MB Toegewezen videogeheugen: 0MB XD En ik kan de Bieberfelde mod wel spelen... *kan misschien liggen aan dat dat de gegevens zijn van de Intel Integrated en niet van mijn andere videokaart*
 14. Bieberfelde Modifikation

  Met GPU-Z van TechPowerUp kan je alle gegevens van je grafische kaart vinden.
×