Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Thijsie

Members
 • Content count

  414
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thijsie

 1. In de Brabant mod kan je voertuigen alarmeren via de nummerknoppen (1 t/m 6)
 2. Hoe mod installeren?

  Ja, als je Em4 hebt geïnstalleerd staat er in je Emergency 4 map 'ModInstaller.exe' Ik zag te laat dat kempo95 je vraag al had beantwoord.
 3. Vakantie!

  Mooi!!! En ik vind je AT3 prachtig
 4. Antwerpen mod of 112 gent mod

  Dit is de enige Belgische mod die ik kon vinden: http://www.emergency-forum.de/filebase/index.php?entry/916-belgien-modifikation/
 5. CPH Airport Modification

  Ik had jouw advies opgevolgd en had de koffer uit de winkel gehaald en buiten in de terminal ergens neergezet en dat werkt ook.
 6. CPH Airport Modification

  Ah, vandaar dat er eerst van die agenten surveilleerde in de terminal en nu niet meer. Ik heb hem nu altijd op 1 staan XD
 7. CPH Airport Modification

  @Maurice, @kempo95, dankjulliewel! En ik heb zelf ook nog een bug, als ik een verdachte koffer in sector 18/19 heb (ergens in een winkel) kan ik de koffer wel inspecteren, wat overigens buiten de winkel gebeurt en niet in de winkel, terwijl de koffer in de winkel staat, en als ik dan de koffer op pak en hem weg doe in een auto (authority of EOD) dan crasht het spel als het mannetje de koffer neerzet (als animatie).
 8. CPH Airport Modification

  Alleen snap ik nog niet hoe BMA in de video (hierboven) die toren spawnt met de meldingen. En kan ik op de een of andere manier de meldingen aanpassen? Zodat ik minder Ambulance meldingen heb (in de terminal) en meer brandweer en security?
 9. Hey, Ik heb sinds een paar dagen een probleem bij het spelen van Em4. Als ik een mod laad (maakt niet uit welke, probleem is bij elke mod), laadt hij de mod goed en als ik aan het wachten ben op de eerste melding klapt hij eruit wanneer de melding binnenkomt. Ik had em4 al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en het eerste spelletje deed hij het gewoon maar nu dus niet meer. Alleen bij de no-mod em4 krijg ik de meldingen binnen, maar dat is niet leuk om te spelen (vind ik). Dit is vrij vervelend... Mijn laptop = HP Pavilion 17-e104ed - Intel Core i5 2.50 GHz CPU - 500GB HDD - 8GB RAM - AMD Radeon 8670M - Intel HD Graphics 4600 Alvast bedankt!
 10. Hey, De nieuwste Franse mod, CSP-IRG 1.0.0, is uit! De makers van 2 Franse mods zijn samengekomen en hebben deze mod gemaakt. Een map die veranderd is, nieuwe voertuigen en opties en een heel nieuw alarmsysteem. Ik vind hem zelf fantastisch en ontzettend goed gelukt! Link: http://csp-irg.fr (Site is wel in het Frans, als je naar onderen scrollt is "TELECHARGER" downloaden) Ook hebben ze op YouTube een aantal tutorial filmpjes gemaakt: https://www.youtube.com/playlist?list=PL36M9wnWtRPRVmlQ_AX8Pf3uKkLWM_u6P Downloadlink: http://csp-irg.fr/telechargement/MOD-CSP-IRG-1.0.0.zip (737MB)
 11. CSP-IRG Mod 1.0.0

  Ach, ik vind het wel leuk XD en na een tijdje spelen en testen kom je er wel achter hoe en wat
 12. Open 'Verkenner', ga naar 'Deze pc', klik boven aan op 'Systeemeigenschappen' en dan heb je al wat processor informatie en je RAM. Je kan ook CPUID CPU-Z downloaden voor alle informatie van je CPU en Techpowerup GPU-Z voor alle info van je GPU.
 13. Mod CSP

  Hey, Ik ben al een tijdje opzoek naar de CSP mod, ook wel Mod CSP genoemd. Ik heb deze twee links gekregen via YouTube. Nu heb ik 2 problemen; bij deze link heb je een wachtwoord nodig, https://mega.co.nz/#...M1D1QLI!Zk6UCWt En deze kan ik gewoon downloaden maar als ik hem open met WinRAR krijg ik allemaal mappen te zien en niet gewoon eentje waarmee ik de mod kan installeren, http://joachim59500....argement/c1x9v. Ik heb allebei de downloads geprobeerd. Weet iemand het wachtwoord van link 1, kan iemand mij hiermee helpen of heb je zelf nog een link liggen? Help mij alsjeblieft.
 14. Bieberfelde Modifikation

  Ik heb een laptop en bij mij staat: Totaal beschikbaar grafisch geheugen: 1792MB Toegewezen videogeheugen: 0MB XD En ik kan de Bieberfelde mod wel spelen... *kan misschien liggen aan dat dat de gegevens zijn van de Intel Integrated en niet van mijn andere videokaart*
 15. Bieberfelde Modifikation

  Met GPU-Z van TechPowerUp kan je alle gegevens van je grafische kaart vinden.
 16. Dat heb ik ook als ik Em4 als administrator start, ik doe hem dan zonder administrator starten en dan doet hij het.
 17. Bieberfelde Modifikation

  Ik kan hem gelukkig nu ook spelen. Bedankt voor de hulp
 18. Bieberfelde Modifikation

  Bij mij crasht ie ook als singleplayer geladen is. Volgens logfile.txt speelt hij em4 op mijn Intel HD Graphics 4600. Ik wil graag spelen op mijn AMD kaart (AMD Radeon HD8670M) maar ik weet niet hoe ik hem moet laten starten met die kaart. Weet iemand dat?
 19. Bieberfelde Modifikation

  Vrijdag 18:00 op Twitch (http://www.twitch.tv/olfde) gaan ze eerst een tutorial doen en daarna komt de downloadlink
 20. FreePlay Map weg

  De aanpassingen die je hebt gedaan handmatig terugzetten?
 21. Bieberfelde Modifikation

  Ook zijn de systeemeisen van deze mod gepubliceerd:
 22. Meld knoppen disabled

  Gebruik je een mod? Want soms hebben de makers die zijknoppen uitgeschakeld omdat de voertuigen onder de nummers 1 t/m 6 zitten.
 23. Kijk eens op het Duitse forum (http://www.emergency-forum.de/filebase/index.php?filebase/430-city-modifications/&s=f350705c388ea9e2cec54ec0d30ff88ebd69491d)
 24. Je moet het spelen als Administrator spelen. Dan doet hij het, was ook bij mij ook (Win8.1). Alleen bij mij crasht ie wanneer freeplay geladen is en heb ik alle (ook verwijderde) mods nog in mijn mods-lijstje staan...
×