Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

112Rijnmond

Members
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by 112Rijnmond

 1. DAF LF AL

  Thanks!
 2. DAF LF AL

  From the album Brandweer Rotterdam

  Voertuig: Autoladder Kazerne: Mijnsherenlaan Opbouw: Magirus
 3. DAF LF TAS

  Bedankt! Ik had ze eigenlijk voor privé gebruik gemaakt (repo's ed.) maar wellicht zal er in de toekomst iets van uitkomen... Is alleen lastig met toestemming krijgen van iedereen wiens model er in de voertuigen zit.
 4. DAF LF TAS

  From the album Brandweer Rotterdam

  Voertuig: Tankautospuit Kazerne: Mijnsherenlaan Opbouw: Magirus
 5. Brandweer Rotterdam

 6. DAF LF TAS

  Thanks!
 7. DAF LF TAS

  From the album Brandweer Rotterdam

 8. DAF LF AL

  From the album Brandweer Rotterdam

 9. Roterend zwaailicht

  Thanks!
 10. Roterend zwaailicht

  Weet iemand hoe je ook alweer een roterend effect krijgt in de editor?
 11. Klopt, wat Firequi zegt veel oefenen en kijken hoe anderen het doen. Volgende keer alleen het juiste forum kiezen, succes!
 12. Complimenten aan de beheerders van het Forum

  Nee, en ik kon ook niet normaal inloggen. Nieuw wachtwoord aanvragen lukte ook niet.... maar goed, alles doet het weer
 13. Complimenten aan de beheerders van het Forum

  Mee eens, kan eindelijk weer inloggen!
 14. Brabant mod 2010

 15. Rotterdam - Rond 1 uur vanmiddag heeft op de kruising Coolsingel en de Meent een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Twee personen auto's zijn frontaal tegen elkaar gereden waarbij een van de inzittende uit het voertuig werd geslingerd. Getuigen meldden dat de blauwe auto met zeer hoge snelheid reed. Twee inzittende zaten bekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Ook werd het Mobiel Medisch Team ter plaatse gestuurd om te assisteren. Alle slachtoffers bleken zwaar gewond te zijn. Twee van de slachtoffers zijn middels een spoedtransport overgebracht naar het EMC. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.
 16. Aanrijding met zwaar letsel

  We zijn er mee bezig
 17. Oud en nieuw

  Heeft te maken met de taak van dat voertuig, zoals logistiek/ondersteunen.
 18. Aanrijding met zwaar letsel

  Bedankt! Dit keer helaas geen portoverkeer.
 19. Aanrijding met zwaar letsel

  Thanx! Klopt, de repo was al af toen ik er achter kwam hoe de ts omhoog kan. En de VOA… die stonden gesloten aan de maaltijd
 20. Voertuig gezocht

  Als 't niet op het Duitse forum te vinden is, vind je hem nergens.
 21. Aanrijding met zwaar letsel

  Thanx! Hoop dat ik er een openbare mod van kan maken.
 22. Rotterdam - De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen van 27 en 33 aangehouden middels een benaderingstechniek gevaarlijke verdachte. De twee mannen werden gezocht naar aanleiding van een schietpartij die kort ervoor had plaatsgevonden. Bij de aanhouding werden meerdere eenheden ingezeten en werden meerdere straten afgezet. Omdat de mannen niet de aanwijzing van de politie opvolgde heeft de politie twee waarschuwingsschoten gelost. Er raakte verder niemand gewond. De auto waarin de verdachten zich bevonden is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Portoverkeer: OC-01: RT 22.01 met een urgente status over. 22.01: OC, zicht op het voertuig, gaan zo stopteken geven. OC-01: U gaat zo stopteken geven, begrepen over... Bericht voor alle eenheden, die niets te maken hebben met de achtervolging gaarne schakelen naar OC-02, alle eenheden, die niets te maken hebben met de achtervolging n.a.v. een vuurwapenmelding, schakelen naar OC-02. 22.01: OC, 22.01 BTGV! OC-01: Radiostile i.v.m. een BTGV, radiostilte op OC-01 OC-01: RT 00.41 over. 00.41: Bijna ter plaatse West-Blaak. OC-01: Is begrepen over. OC-01: In verband met een BTGV radiostilte op OC-01. 22.01: OC, 22.01 OC-01: 22.01 zegt u het maar over. 22.01: Graag zo snel mogelijk een wagen die het verkeer kan tegen houden vanaf het EP. OC-01: Ja, is begrepen. 22.01: OC, 22.01, 2 maal waarschuwingsschot. OC-01: 22.01, 2 maal waarschuwingsschot, begrepen... zijn er gewonden over. 22.01: Negatief... niemand geraakt. OC-01: Dat is ontvangen 22.01... voor alle overige eenheden die niets te maken hebben met het incident op de West-Blaak, schakelen naar OC-02 voor de reguliere meldingen uit. 22.03: Meldkamer, de 22.03 over. OC-01: 22.03, zeg het maar over. 22.03: twee verdachten aangehouden, BTGV ten einde. OC-01: Ja, is begrepen 22.03... Kan dit kanaal vrijgegeven worden over. 22.03: Positief over. OC-01: Ja, bedankt 22.03 over. OC-02: Bericht aan alle eenheden, u kunt terug schakelen naar OC-01, alle eenheden gaarne terug schakelen naar OC-01 uit.
 23. BTGV na schietpartij

  Nee, de modellen heb ik niet zelfde gemaakt. Heb ze alleen aangepast.
 24. BTGV na schietpartij

  Thanks! klopt, zat veel werk in die Transporters. Zou er openbare mod van willen maken maar denk dat dat lastig wordt met toestemming etc.
 25. BTGV na schietpartij

  map is van AA, de rest is "privé" (een mengelmoes van mods die ik aangepast heb).
×