Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Joopjr

Redactielid Emergency 5
 • Content count

  579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Joopjr last won the day on November 9 2012

Joopjr had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

7 Followers

About Joopjr

 • Rank
  Redactielid Emergency 5!
 • Birthday 02/22/91

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.joopjr.nl/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland, Limburg
 1. Afgelopen week had je de mogelijkheid om mee te doen aan de loting voor een exemplaar van Emergency 5! Er deden 51 leden mee aan de loting. Na een zorgvuldige trekking kwam bericht nummer 7 als winnaar uit de loting! https://www.youtube.com/watch?v=vKqiU9DoSXs De winnaar is.... GEFELICITEERD! Je hebt een bericht in je postvak om e.a. verder af te handelen. Iedereen enorm bedankt voor het meedoen aan de loting en houd ons forum/twitter/facebook in de gaten voor het laatste nieuws/screenshots!
 2. We hebben een winnaar, we doen nog even een IP-check en zullen dan contact opnemen met de winnaar.
 3. In samenwerking met Koch Media Benelux mogen we een exemplaar van Emergency 5 weggeven. Om alle actieve leden van het forum een gelijke kans te geven kun je heel simpel meedingen met de prijs! Plaats een reactie op dit bericht! Uit de reactie's wordt een winnend lid geselecteerd. Je mag maar 1x reageren! Hoe wordt de winnaar bepaald? Aan de hand van een willekeurig nummer generator zullen we kiezen welke reactie wint. Wat als ik meerdere keren reageer? Als het blijkt dat de winnaar meer dan 1 bericht heeft achtergelaten dan zal de trekking opnieuw plaatsvinden. Tot wanneer kan ik meedoen? Je kunt tot vrijdag 28 november 8:00 een reactie achterlaten, daarna zal de loting plaatsvinden
 4. Ga jij Emergency 5 kopen?

  Houd er wel rekening mee dat als je het spel in de Duitse Amazone store koopt je waarschijnlijk alleen de Duitstalige versie krijgt. Duitsers houden er van alles in hun eigen taal te hebben (zelfs nasynchronisatie op TV), verwacht dus niet dat je de optie voor Engels hebt. Als ik jullie was zou ik tot medio oktober wachten en kijken of die in Nederland/Steam verkrijgbaar is.
 5. Hierbij een complete gok naar de systeemeisen na bestudering van EM2014 specs: Minimum: - OS:Windows Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor: 2.6GHz - Memory: 2 GB RAM - DirectX 9 compatible video card with 1024 MB VRAM Aanbevolen: - OS:Windows Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor: Dual Core 2.6GHz - Memory: 4 GB RAM - DirectX 9 compatible video card with 2048 MB VRAM
 6. Met nog dik 2 maanden te gaan tot de release is er nog niks bekend over de winkels die het spel verkopen. Ik vind dat eerlijk gezegd niet vreemd. We zullen medio oktober vanzelf wel zien waar die te koop is (ik verwacht bol.com)
 7. Ga jij Emergency 5 kopen en zo-ja welke versie?
 8. http://www.youtube.com/watch?v=kg-1c73psXs
 9. Emergency 5 komt eraan!

  Ralph vertelde ons dat het te verwarrend is om open gebouwen te hebben. Hoe vaak heb je het in EM4 al meegemaakt dat je er halverwege een inzet achterkomt dat er nog iemand ergens in een gebouw ligt (of nog erger, in een flat). Ik heb dat al een enkele keer meegemaakt. Om het spel niet "frustrerend" te maken zijn er geen open gebouwen. Uiteraard is dit wel via modding mogelijkheden toe te voegen.
 10. Emergency 5 komt eraan!

  Er zullen geen open gebouwen zijn in Emergency 5. Volg het twitter account om op de hoogte te blijven: http://twitter.com/emergency5nl
 11. [Screenshots]My secret project

  Dit is dus de reden dat ik het oorspronkelijk niet wilde delen. Ik heb periodes waarin ik totaal geen interesse heb ik Emergency 4 (zoals de afgelopen maanden), er is daarom ook geen vooruitgang geboekt. Als ik werk dan doe ik dat op een hoog tempo maar het kan bij verliezen van interesse ook zo 3 maanden stilliggen. Ik ga kijken of ik binnenkort het werk weer oppak. Ik moet zeggen dat alle screens die ik hier gepost heb al enkele weken achter lopen op de status van de map. Ik heb dus nog genoeg screenshots om hier te plaatsen (als ik daar de tijd voor neem). De map is voor 1/3 af.
×