Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Grumpy91

Members
 • Content count

  316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Grumpy91

 • Rank
  Brandmeester

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. [Update] Amsterdam-Amstelland 1.5F MoD

  Zie het bericht voor jou van mij:
 2. Mooie repo. 1 opmerking maar: bij het eerste incident: Pas Incident Management toe: 1 voertuig gaat voor het ongeval staan in fend off (schuin) en houdt de blauwe lampen aan de rest gaat na (achter) het incident staan en hebben de blauwe lampen uit, als RWS de fend off overneemt zal ook de 1e auto die er was achter het incident gaan staan. Meer info over IM: http://www.incidentmanagement.nl/
 3. [Update] Amsterdam-Amstelland 1.5F MoD

  Kunnen we ophouden met dit gemieren****? En updates zie je vanzelf verschijnen, en al helemaal wanneer de mod uit is. Zo, nu graag weer on topic
 4. Via een virtuele cd speler aan te maken? (daemon tools bijv.)
 5. Politie T5 Ledbord

  Mooie stopmatrix! En inderdaad, de balk klopt niet helemaal Verder netjes!
 6. facebook probleem

  Is er een mogelijkheid dat ik met robinschimmel in contact kan komen? Mogelijk kan ik helpen. Voorlopig nog geen stappen ondernemen even.
 7. LA Mod 3.1.5 Released

  Je moet niet op de afbeelding klikken maar op de link die erboven staat: achter de tekst "Info + downloadlink:"
 8. Mercedes-Benz E-klasse ambu!
 9. LA Mod 2.0 4x4 Submod

  Thanks Xplorer4x4. Just played a few minutes and it is a good mod. Just here and there a little bug but I haven't found any mayor bug until now!
 10. Showroom 112HV

  Klopt. Deze auto vervangt inderdaad het huidige AMBU team, en het SIGMA wordt vervangen door de Noodhulpteams. In deze auto die 112HV gemaakt heeft zullen de mensen van de ambulancedienst in zitten met materiaal. Meest opvallende aan het voertuig: Geen rode band bovenlangs en de lichtbalk ver naar achteren. Het Noodhulpteam (Rode Kruis) zal in een VW T5 hoog/lang gaan rijden. Deze zal in de nieuwe Rode Kruis huisstijl zijn. Of hier OGS op komt is nog niet bekend.
 11. LA Mod 3.1.5 Released

  Net de 3.1 mod gedownload en gespeeld, op wat bugs na enzo hele mooie mod, inderdaad aangepaste map, nieuwe posten (wat veel beter is!) Alleen de meldingen komen erg vlug achter elkaar.
 12. Showroom 112HV

  In deze tweet zijn de foto's: https://twitter.com/VisserLw/status/598129589752360961 Ziet er trouwens goed uit! Check alleen even je roepnummer en het roepnummer van de wagen in de tweet, dat is namelijk het juiste volgens het roepnummer plan ambulancezorg.
 13. Zwaar ongeval in Rodenkirchen

  Kabel aansluiten van de hydrauliek zodat je setje het doet moet je toch. Want het zit los bepakt in je wagen.
 14. Zwaar ongeval in Rodenkirchen

  Mooie repo! Had wat meer politie gemogen. En de Holmatro set om te knippen pakken ze gewoon uit de auto om te gaan knippen. Deze zal netjes bij het geknipte voertuig staan want de kabel is maar 10 meter lang. Verder mooie repo!
 15. Brandweer CuraƧao! Mooi om te zien zeg!
×