Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

BVRobinn

Members
 • Content count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About BVRobinn

 • Rank
  Brandmeester
 • Birthday 03/03/99

Contact Methods

 • Skype
  robin.wagenvoort & dj.rosto900

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Epe
 1. Dit zal eigenlijk in de werkelijkheid nooit kunnen gebeuren, wanneer je meer als 10 seconden op de grond ligt gaat de zogeheten bodyquard af, waarom word er dan niet meteen door de Bevelvoerder en de overige manschappen gezocht? Dit zal in de werkelijkheid een 112 Procedure worden, dan komen er meteen 2 extra tankautospuiten ter plaatse, evenals een OvD, HOvD en CvD.
 2. Telefoonsms-je eist leven.

  Ten eerste bedankt allen, ook voor de tips. Ik heb nou niet bepaald de nieuwste en beste computer meer, dus als ik alle zwaailampen aan laat staan slaat hij nogal snel vast. Daarbij is het mijn eigen Epersedam mod, met voertuigen van mijzelf, Apeldoorn mod, Houtsloot mod en van alle mods wat eigenlijk.
 3. Epersedam - Maandagmiddag 11 Augustus is er bij een ongeval op de Strandweg in Epersedam een man om het leven gekomen nadat hij een sms-je aan het lezen was op zijn mobiel toen hij aan het rijden was. Een ander persoon is zwaargewond geraakt. De man was op zijn mobiel bezig waardoor hij een bocht over het hoofd zag. Doordat hij rechtdoor schoot heeft een andere auto hem een tikje gegeven. Hierdoor is hij van koers geraakt en kwam tot stilstand tegen een woning. Omdat de blauwe jeep uit het niets op de rem moest was een kop-staart botsing het gevolg. De persoon in de blauwe jeep is daarbij zwaargewond geraakt en moest door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd worden. De persoon in de grijze auto is ongedeerd gebleven. Zo, dat was de tweede weer. Tips, tops, flops, alles is welkom!
 4. Zo goed als, nirt op de manier hoe het zal , oeten maarja
 5. Zaterdagmiddag rond 2 uur kregen de hulpdiensten van Houtsloot een melding dat er een ontploffing in een caravan zal hebben plaatsgevonden. Omstanders hebben gelijk eerste hulp verleend aan een man die buiten de caravan bezig was en bewusteloos is geraakt door de klap. Daarbij hebben zij ook meteen 112 gebeld. Omdat de caravan ook in brand zal staan is de brandweer ook gealarmeerd. Door het droge weer van de laatste tijd zijn er gelijk 2 TankAutoSpuiten gealarmeerd. De brandweer heeft de brand geblust. De ambulance heeft de man verzorgd en meegenomen naar het ziekenhuis, na omstandigheden maakt hij het goed. Zo, dat was me er wel weer in na ene lange tijd. Kijken of ik het nog kon, vandaar een kleintje. Tips, tops, flops allemaal welkom!
 6. Jep, dat stond het allemaal. Heb nu weer alle prototypes etc. weer veranderd. Dus het is nu al weer zo goed als klaar.
 7. Goedenmiddag allen, Zoals vele zouden weten heb ik de Epersedam mod die het altijd goed deed met reportages oid. Nu ik een tijdje niks meer aan Emergency 4 heb gedaan had ik laatst weer een heldere ingeving om maar weer eens te beginnen. Maar nu heb ik dus de Epersedam mod niet meer in mijn Editor staan, in het mapje 'Mods' in mijn program files > sixteen tons entertainment blablabla. Staat hij nog wel origineel. Maar zodra ik editor open is hij weg. Wie kan mij hiermee helpen. Bedankt!
 8. jeugdbrandweer wedstrijden

  Danny, wat denk je zelf? Ik zal als ik jou was gewoon naar de kazerne gaan, deze is te vinden aan de prins hendriksstraat 4 te Dalfsen.
 9. jeugdbrandweer wedstrijden

  Ik vond hem alleen hartstikke irritant.....
 10. jeugdbrandweer wedstrijden

  Ik speelde zelf mee met Jeugdbrandweer Apeldoorn met de junioren, en wij zijn als volgende geƫindigd: Junioren - 4e Aspiranten - 6e En 17 Mei zijn wij te vinden in Dalfsen.
 11. Het geeft denk ik ook een beetje een ander beeld, omdat wij nog andere type maskers hebben die echt 'plat' op het gezicht zitten. En deze al wat uitstekender zijn.
 12. editor

  Er zijn wel cementzakken, die zal je kunnen gebruiken als zandzakken.
 13. Ik zeg, Repowedstirjd!

  Nou nee, 't is dit keer geen succes geworden, ik denk het onderwerp niet goed. Bij deze mag er ook een slotje op dit topic.
 14. Skin

  Die is er al, kijk de showroom van Bart of mij.
×