Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

AtomicDevil

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About AtomicDevil

 • Rank
  Brandwacht 1e klas

Contact Methods

 • Skype
  devillishbull

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. MAP: Midden Holland

  Object placement is nu ongeveer 50% Ik zit middenin een verhuizing dus duurt wel even maar wil jullie even laten weten dat er nogsteeds aan gewerkt word. Hoop binnenkort aardig wat screens te showen!
 2. MAP: Midden Holland

  Sorry voor de lack aan updates, ik was erg druk met andere dingen en wederom had ik een error met mijn map editor... Ditmaal wou hij gewoon simpelweg niet meer openen technology, zucht. Hoe dan ook, ik heb weer wat dingetjes aangepast maar ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen D.M.V. Custom gebouwen te maken of mij dit te leren? Of misschien beide Uiteraard blijft de credit voor de maker! Ik heb een blokker filiaal gemaakt, maar ehm, zeg maar niks haha. Wie kan en wil me hiermee helpen? Stuur even een PM. Verder heb ik nog geen verdere screens gemaakt omdat ik nog niet tevreden (genoeg) ben met de vordering. We willen immers KWALITEIT en geen KWANTITEIT (heet dat zo?) Dus kortgezegt, het loopt even wat langzamer als gepland. Werk neemt tijd in beslag, en ben ook bezig een eigen game te maken, en dan ook nog eens toutube filmpjes maken/editen. Druk druk druk dus haha! Denk dat de Object placement nu op ongeveer 15% zit, dus nog wel even te gaan en dan natuurlijk al het scriptwerk van stoplichten, ongelukken etc!
 3. MAP: Midden Holland

  Ben er onder andere mee bezig. Tips en feedback zijn uiteraard welkom! KLEINE UPDATE!
 4. MAP: Midden Holland

  ========================================== Dankjewel Enige tips misschien nog? ========================================== Thnx, ben blij dat ik er weer aan kan werken ook nog idee├źn voor de map?
 5. Nieuwe map

  Ahhh dankjewel thijssie!
 6. MAP: Midden Holland

  Nee die vind ik ook niet geheel gelukt. denk dat het mooier iss gewoon als meertje te houden?
 7. Nieuwe map

  erg mooi en tof gemaakt. Paar vraagjes als mapmakers onder mekaar! - Hoe krijg jij de camera zover uitgezoomed (ik kom niet verder als dat je ziet op mijn screen). - Weet jij hoe je de waarschuwingslichten kan laten knipperen van geparkeerde auto's? Verder echt mijn complimenten!
 8. MAP: Midden Holland

  Hierbij wat screens, paar ervan is nog praktisch leeg, maar je kan wel al het een en andere in zien. zoals je in de eerste screen kan zien zitten er een paar uitdagingen in de map. Zo kan (net als in het echt) een ambulance of brandweerwagen niet overal bij! En moet je die uitdaging zien te overwinnen! Uiteraard blijft de map goed speelbaar! EDIT zoals jullie zien zijn de wegen geheel anders, heb ipv de standaard wegen van emergency, de wegen ZELF maar gemaakt en dit is het resultaat, FEEDBACK? en deel van de ondergrond is aangepast, Meer variatie, en toch meer realisme. wat zal de map bevatten: - Strand - Stad (centrum gedeelte) - buitenwijk - Stuk snelweg (2 x 3 rijbanen + vluchtstrook) an natuurlijk de op en afritten. - 2x Metro station (plus spoor en overgangen duh). - Tankstation (snelweg station + vrachtwagen rustplaats) - uitdagingen. Iemand nog wat ideetjes?
 9. MAP: Midden Holland

  Nee dat was het probleem niet, ik kreeg gewoon dat venstertje niet, maar heb hem weer dus ik kan weer aan de slag! Wat bleek? Stond e resolutie gewoon verkeerd haha! Anyway, screens binnen nu en 1 a 2 dagen! EINDELIJK kunnen we weer!
 10. MAP: Midden Holland

  Inmiddels is de ondergrond 90% af! Maar ik kan nog steeds niks met de editor qua floor upload! Dit zorgt voor een enorme oponthoud in het project, Heb al meerdere malen ge herinstalleerd, en van alles geprobeerd. Ik wil jullie graag screens laten zien maarr zo gaat dit natuurlijk lastig, Hoop dat jullie een oplossing weten want dan kennen we weer verder Dus nee het is/was niet dood, gewoon even geen update gedaan omdat ik toch nog niks kon laten zien
 11. MAP: Midden Holland

  Nee dat is het probleem niet, heb het al eerder ingame gekregen (zie pics). Het probleem is dat als ik F2 indruk ik geen mogelijkheid heb tot een upload omdat de knop nergens tevoorschijn komt. de "borstel" zelf om het land te verhogen doet het maar het venstertje blijft weg. De TGA file ligt het niet aan. (nogmaals deze is al eerder gebruikt en gelukt)
 12. MAP: Midden Holland

  HELP! Ik heb een probleem met de editor ineens.. Normaal als je F2 drukt krijg je de Texture window. met dus de middel om de floor in de editor te krijgen. Deze geeft echter wel de brush maar niet meer de window en dus kan ik de floor niet meer ingame krijgen, Opnieuw geinstalleerd maar no-go. Dit levert erge vertraging op. De floor zelf lukt aardig al zeg ik het zelf maar mensen willen hem uiteindelijk wel MET objects etc iemand een idee?
 13. MAP: Midden Holland

  Oke sorry voor de lack aan updates. Sterfgeval in de familie zorgde ervoor dat ik even geen zin had in mappen. Echter heb ik het nu weer opgepakt, straks screens
 14. MAP: Midden Holland

  Het viaduct maken opzich lukt me wel alleen kom ik in de knoei met de op en afritten
 15. MAP: Midden Holland

  oke, Het maken van de map verloopt tot nu toe volgens wens. het object plaatsen, de paths etc gaat allemaal zoals gehoopt, behalve 1 ding. Het gebied rond de op en afritten van de snelweg. Het is de bedoeling dat daar een brug over komt en net na de bruggen meteen de op en af ritten. Ik krijg dit alleen niet voor mekaar. Tips of tricks?
×