Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

JoaPtifou

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JoaPtifou

 • Rank
  Brandwacht
 1. Antwerpen mod of 112 gent mod

  Hallo, Ik heb deze mod er en er zijn fouten in deze mod. Ik speel met en na 10-15 minuten, crasht mijn spel en ik heb dit probleem met deze mod. Maar toch bedankt voor de hulp. Als alle andere informatie met betrekking tot een Belgische mod goed presteren, ik prenneur Ik dank u allen
 2. Hallo iedereen! Ik draai je weer. Dit zal nu meer dan een jaar heb ik onderzoek een van deze Belgische mods goed gepresteerd als 112 Gent of Antwerpen Mod mod te maken. Ongeacht de versie, als iemand nog steeds in zijn pc of als iemand weet van een functionele link naar een van deze mods te downloaden, het zou wel heel aardig van u! Ik betreur dat de Belgische, kan ik een mod niet spelen met de inhoud van mijn land Bedankt aan degenen die en / of kan willen om me te helpen in mijn onderzoek. Ps: sorry voor de slechte vertaling als er sprake is. Ik ben Belg, ik woon in het Waalse kant, dus ik spreek Frans
 3. Goedenavond. Sorry voor de vertraging, ik helemaal vergeten te beantwoorden. Bedankt voor de link. Ik was nog steeds in staat om 15 minuten te spelen met een Belgische mod lol. Beta-versie, het spel crash krachten. Haha Dank je, goede avond.
 4. Antwerpen Modification W.I.P.

  Meer nieuws over de voortgang? Zal u het downloaden op een dag?
 5. FR: Salut Thijsie, Non, je n'ai pas trouvé. J'ai pu jouer a Antwerpen mod 1.9 mais suite a un reformatage de pc, j'ai tout perdu. Je suis désespérement a la recherche d'un mod belge que je ne trouve pas. C'est vraiment gentil de m'aider. J'espère vraiment trouver ce mod. Si au passage, quelqu'un a le mod antwerpen, rien que le 1.9 sur son pc, qu'il sait me créer un lien sur un site hébergeur, je serais super heureux. Je pourrais pouvoir jouer a ce mod. Merci beaucoup mon ami. NL: Thijsie Hoi, Nee, ik heb niet vinden. Ik speelde Antwerpen 1.9 mod maar na een pc formatteren, verloor ik alles. Ik ben wanhopig op zoek naar een Belgische mod kan ik niet vinden. Het is echt leuk om me te helpen. Ik hoop echt dat deze mod te vinden. Als de weg, heeft iemand mod antwerpen, alleen de 1,9 pct op, hij kent me een link op een webhost site te maken, dan zou ik super gelukkig zijn. Ik zou in staat zijn om deze mod spelen. Hartelijk dank mijn vriend.
 6. Dank je wel, echt spijt dat ik verkeerd sectie van het forum. Bedankt voor de correctie.
 7. Hallo iedereen. Allereerst is het jammer als er een slechte vertaling, ik woon in België, Wallonië kant dus mijn moedertaal is Frans. Ook sorry als ik het mis heb plek om mijn vraag te posten. Omdat ik woon in België, een Belgisch onderzoek dat ik ben. Ik zag dat er was Antwerpen mod, maar de nieuwe versie is nog steeds niet uit en de oude versie niet in DL. Als iemand in dit forum mij zou kunnen wijzen op een Belgische mod met een geldige link, zou het heel mooi zijn. Dank u aan allen die me zal helpen bij mijn onderzoek. Hartelijk dank en een goede dag voor iedereen.
 8. Antwerpen Modification W.I.P.

  Hallo, sorry voor de slechte vertaling, ik woon in België en het Waalse kant, dan spreek ik Frans. Ik ga akkoord. Het is alweer een tijdje geleden dat ik verwacht om te spelen op een Belgische mod. Nu begrijp ik dat de ontwerper een leven buiten het spel (zijnde op Farming Simulator modder, begrijp ik), maar een release datum zou leuk geweest zijn. Misschien is de mod is nog niet klaar, maar ik ben een beetje teleurgesteld niet weten wanneer de mod zal worden vrijgegeven of hebben opgevolgd het model. Nu, ik herhaal, er is niets persoonlijk en ik wacht de tijd die nodig is, zonder een spier te vertrekken. Goede dag voor iedereen.
×