Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Tautika

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About Tautika

 • Rank
  Brandwacht 1e klas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. LA-mod 1.6

  1.7 is onderhand alweer uit :PDT_027:
 2. Multiplayer beurt tijd

  Nee dat is niet mogelijk, je kan wel gewoon op weiter of continue klikken en dan gaat de beurt gewoon naar de andere speler.
 3. Takenpakket Moderator

  Iedereen kan trouwens overal moderator zijn hoor, ik kan in alle gedeeltes sluiten, verwijderen verplaatsen en dat soort dingen.
 4. Missiehulp LA MOD

  je moet hem oppakken met een politieventje, soms is ie alleen gebugt en kan je hem niet meer oppakken, de enigste mogelijkheid is dan om de missie te herstarten.
 5. wat zijn je system specs?
 6. CTD na intro

  oke dit is raar Ik krijg na de intro's een flits en mijn scherm gaat weer terug naar bureaublad, heb opnieuw drvers geïnstalleerd, em4 opnieuw geïnstalleerd. codec packs verwijdert. gecheckt voor de laatste drivers. Ik had namelijk net een nieuwe pc. Maar in de logfile kan ik verder niks vinden, behalve dat hij 1 xml bestand niet kan lezen, en dat ie synlight 3.0.0. niet ziet ofzo wat zou kunnen wijzen op codec packs maar die ik dus niet heb, of op verouderde drivers, wat dus ook niet het geval is. mijn system specs Intel Pentium IV 3Ghz 2GB DDR RAM Ati Radeon HD 2400 PRO
 7. Capcodegenerator

  dat zou idd wel erg handig zijn dus, DOEN
 8. Walktrough

  Ik heb mijn eerste post bewerkt, en als je wilt kan je altijd op emergencyx.com kijken voor de volledige walkthtough in het engels, alleen ik ben die niet meer aan het vertalen.
 9. Walktrough

  ja idd, deze eerste 9 heb ik niet zelf gemaakt, egwoon ergens van internet geplukt, er is 1 volledige engelse walkthtough te vinden, en ik help Stan op emergency-planet om hem te vertalen. Ik kan de missie's die we al hebben wel ff posten.
 10. ik bedacht me opeens dat dit wel eens heel leuk zou kunnen zijn voor het maken van reportage's. Ga naar em4.cfg (\sixteen tons entertainment\Emergency 4 -deluxe-) zoek deze regels op: en verander ze naar dit: hiermee kan je verder inzoomen en uitzoomen, en je kan de camera verder draaien (kan je game wel langzamer laten lopen) Edit door NicoHeerlen: * Deze aanpassing werkt ook in de gewone Emergency 4. * Sla eerst je originele bestand op in een nieuwe (andere) map met bijvoorbeeld de naam EM4DBACKUP. * Mocht je geen wijzigingen kunnen opslaan? Doe dan onderstaande: 1) Zet het originele bestand in een andere map ( Bijvoorbeeld EM4DBACKUP) 2) Maak een nieuw tekst bestand aan en kopieer alle tekst van het originele bestand naar het lege 3) Pas alle bovenstaande gevens aan en sla het bestand op 4) LET OP dat het bestand dat jij zojuist gemaakt hebt, de juiste extensie heeft na de "punt" (Voorbeeld: Bestandsnaam.XML)
 11. LA - Later meer!

  dat is erg raar, er zou om de zoveel tijd een trein langs moeten komen.
 12. Erg leuk, krijg ergens later deze week weer een nieuwe pc, dus dan kan ik hopelijk ook weer wat repo's gaan maken btw, was dat jouw hoogwerker die werd aangereden?
 13. help

  Afspraken kunnen gemaakt worden in het Multiplay forum.
 14. Help M4 Monstertruck Show lukt niet....

  Ik heb hem eventueel nog in het nederlands, maar wat ik gewoon doe, als ik die wrakken opengeknipt heb voer ik ze gewoon weg met zo'n bergingsvoertuig. Als er niets is kan er ook niets in de fik vliegen Als je voortaan nog vragen hebt kan je in het topic "Missiehulp posten"
×