Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

MrDieing

Members
 • Content count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MrDieing last won the day on July 12 2013

MrDieing had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About MrDieing

 • Rank
  Onderbrandmeester
 • Birthday 03/01/98

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Dokkum
 1. Koers van het forum

  Maar achter ons laten.. Dit is niet de eerste keer dat jij op het forum een opstootje veroorzaakt. Ik wil mij verder niet in de discussie mengen, ik wil alleen maar even melden dat ik schoon genoeg van jou heb en ik durf om alles te wedden dat ik niet de enige ben. Als jij voortaan nadenkt voordat je überhaupt weer op dit forum komt wil ik dit prima laten zoals het is. Maar dat eeuwige gezeik over dat jij je mening vertelt en dat de rest dan opeens vijandig reageert moet nou toch wel een keer klaar zijn. Ik wou hier eigenlijk niet eens meer op ingaan maar ik vind dat het gezegd moest worden. Dan hou ik vanaf nu ook mijn mond hierover, maar of ik dit 'achter mij laat' ligt aan jou..
 2. Koers van het forum

  Zelf heb ik nooit interesse gehad om te leren modden, het spreekt mij simpelweg niet aan. Ik ben toen ooit bij dit forum gegaan om op de hoogte te blijven van het laatste modnieuws, WIP-projecten bekijken en een gezellig praatje maken. En ik denk dat dat laatste en hetgeen wat Firequi zegt precies de kern van het forum is. Emergency 4 moet het nu nog hebben van de mods, en het zou erg zonde zijn als dit nu ophoud door een generatie die al helemaal niet meer geïnteresserd zijn in modden. Ik kan zelf helaas niks bijdragen aan dit project, hoe graag ik dit ook zou willen. En Bart, motie aangenomen
 3. [Screenshots]My secret project

  Hmm interessant, ik begin nu kleine vermoedens te krijgen over wat het is/zal worden. Ziet er netjes uit! Spoiler! : Ik begin een beetje genoeg te krijgen van een bepaald persoon op dit forum, maar dat zal wel aan mij liggen
 4. Oke, dat wist ik niet, leek mij wel logisch. Bedankt voor de info!
 5. Oke, dus waar gaat het nu nog om? De repo is leuk, maar mijn aanmerkingspuntje is inderdaad dat die agenten best meteen hadden kunnen helpen, al dan met een getrokken vuurwapen. Je zou zelf ook niet toekijken hoe een ambulance broeder in mekaar getimmerd wordt, terwijl jij de persoon bent die helpen kan (Als je agent was) Politie schrikt sowieso al een beetje af, en ze hadden prima met vuurwapen/wapenstok/pepperspray direct kunnen ingrijpen. Dit is een aanmerkingspuntje/tip, dus dit hoef je niet heftig te gaan ontkrachten met 'Tegen 3 man tegelijk kun je niet op', ik, en net zoals de eerste persoon die hier over begon wil alleen maar helpen je repo's beter te maken.
 6. zeer groot ongeval

  Dit is dus een goed voorbeeld van wat ik graag een koffiedrink inzet noem. Wat gebeurt er nou? Er zijn acht auto's opelkaar geklapt. Vervolgens zijn er 2 brandweermannen aan het knippen, terwijl de rest van de TS'sen in het midden staat de koffie drinken. Niks doen dus. Alleen op het 1 na laatste plaatje lijkt dat beter te zijn. Laat ze allemaal wat doen, er is altijd wel wat te doen, en al helemaal als er 8 auto's gebotst zijn. Waar zijn de afzettingen? Ik zie alleen een stukje lint voor de voetgangers. Op het 9de plaatje rijd zelfs een auto. Kortom, kan veel beter. Kijk ook eens naar andere (goede) repo's en neem daar dingen van over. Niet de complete repo natuurlijk maar gewoon de principes. Ten slotte, voor een beginner (tenminste lijkt me) heb je zeker potentie. Dus als je goed kijkt naar de tips en naar andere repo's, kan je zo een vette repo op je pan hebben.
 7. Bamberg Mod 2.0

  Hij is niet voor niks niet meer te downloaden, dat heeft zeker zijn reden gehad. Als Redhawk hem dan upload, is de kans gewoon groot dat hij gezeik krijgt, ookal heeft hij toestemming van de maker. Dus stuur hem gewoon prive of iets dergelijks, maar maak geen slapende honden wakker.
 8. Bamberg Mod 2.0

  De beta is de laatst uitgegeven/beschikbare versie van de mod. Normale versie is maar heel kort beschikbaar geweest, waarom zal dan wel om die reden zijn van die foto's/voertuigen. In ieder geval hier nog even de link van de BETA http://www.gamefront.com/files/22315391/Bamberg_v2_0
 9. Dus er zijn 2 mannen aan het knippen,en de rest staat gewoon wat in een cirkeltje ernaast koffie te drinken?
 10. Wegberg mod, welke voertuigen inzetten?

  Klopt, en zodra je een maar één mannetje in je wagen stopt, MOET je hem meesturen anders krijg je dat dus ook in beeld,
 11. Wegberg mod, welke voertuigen inzetten?

  In principe moet je dat zelf bepalen, dat is ook een doel van het spel. Wel krijg je bij de meldingen verschillende Feuer types, zoals Feuer 1,2,3 en 4. Deze geven aan wat je kan verwachten. Je moet het zien als hier Middelbrand, grote brand etc. Feuer 1 is een klein brandje, zoals bijv een container, en Feuer 4 is een industriebrand o.i.d Bij een THV is het altijd handig om de HV mee te alarmeren, die staat achter de TS. En als laatste nog, na dat je pieper is gedaan, komt er een stem die wat dingen zegt. Het is altijd handig om hier naar te luisteren, omdat vertelt wat er in de brand staat. Voorbeeld: Hier Florian (Bamberg?) mit ein Alarmierung für die Loschgruppe Wegberg, ein Haus brennt Sorry voor het gebrekkige Duits trouwens. Als je dit er uit kunt halen en op de pager staat Feuer 2, dan weet je dat er brand is, maar niet een hele grote. Dus dan kan je beslissen om de ELW, (wit VW busje (ALTIJD INZETTEN)) en de TS te doen, maar als je wilt kan je ook de AL erbij doen. Zo zul je dat zelf een beetje uit moeten zoeken. Succes!
 12. Alphen-Chaam MOD 1.0 [WIP]

  Ik neem aan dat de 2de optie in de poll 'Dorpsplein van Chaam, ten koste van brandweerkazerne' is? Nu staat er 'Dorpsplein van Chaam, ten koste van dorpsplein'.
 13. Alphen-Chaam MOD 1.0 [WIP]

  Ik ben zelf geen scripter maar zou je niet een sloot als brandkraan kunnen scripten en dat hij na verloop van tijd gewoon leeg is? Het is maar een logisch idee, of het zo werkt laat ik aan jullie over In ieder geval, veel succes met de mod, klinkt veelbelovend!
×