Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

glenn74

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About glenn74

 • Rank
  Brandwacht
 1. Hallo allemaal, Buiten het feit dat ik niet mijn forumnaam maar Youtube naam als topic gebruik, zullen hier mijn skins getoond worden. Voornamelijk maak ik skins uit de Verenigde Staten, maar soms ook Nederlandse. Als eerste een fictieve skin voor de Mayberry mod, waar ik de originele voertuigen verschrikkelijk vind. Dit is de EMS Command 1 van het Mayberry County Medical Center. Als 2de dus de ambulance van het Mayberry County Medical Center, een prachtige Ford ambulance. Dit betreft de ALS 1, en heeft ongeveer dezelfde skin als de EMS Command 1. Graag hoor ik jullie meningen over deze skins, dit zijn trouwens de eerste zelf geskinde voertuigen.
 2. Meld knoppen disabled

  Niemand die weet waar ik ze weer kan "aanzetten"?
 3. Meld knoppen disabled

  Nee die heb ik helaas niet meer, Windows moest gerestored worden.... Is het mogelijk om de voertuigen inclusief lights en childs te kopiƫren? Dan kan ik ze apart zetten, de mod opnieuw installeren en dan opnieuw aanpassen.
 4. Meld knoppen disabled

  Het is inderdaad een mod, die ik zelf voor prive aan het aanpassen ben. Na het toevoegen van een TEC voertuig gingen de knoppen op disabled. HIervoor werkten ze prima, en nu krijg ik ze niet meer werkend helaas.
 5. Meld knoppen disabled

  Hallo allemaal, de meldknoppen in het linkermenu (ambulance, brandweer, politie en TEC) kan ik niet meer gebruiken. De unit mappen zijn wel gevuld met de goede voertuigen. Waar kan ik deze knoppen weer activeren? De zoekfunctie hier werkt niet dus ben niet echt wijzer geworden. Alvast bedankt!
 6. Gezocht: MB E-klasse

  De download sectie ligt inderdaad plat, en die versie is niet geskint volgens mij?
 7. Gezocht: MB E-klasse

  Waarschijnlijk krijg ik 100 reacties dat ik hem zelf moet maken, maar dan toch maar de vraag. Is er iemand die mij een goed geskinde Mercedes-Benz E-Klasse kan leveren? Volkswagens en Sprinters skinnen lukt aardig, maar de E Klasse lukt voor geen meter.... Alvast bedankt!
 8. SKins

×