Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

youron

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About youron

 • Rank
  Brandwacht
 1. Probleem tijdens opstarten

  Ik heb hem Legaal gekocht
 2. Hallo. Ik heb een probleem wanneer ik Emergency 2012 opstart. Als ik hem open krijg ik de volgende melding: ''In em2012.exe is een fout opgetreden, en moet worden afgesloten. Excueses voor het ongemak.'' Wat is het probleem...?
 3. nee xp. ---- Posts zijn samengevoegd op Vr Okt 08, 2010 07:18 ---- Volgens mij is het probleeem dat op mijn cd de Icons map (UI/Game/Icons/Commands) niet staat. Want hij geeft aan dat die er niet is, dus ook die bestanden niet. Zou iemand die via rapidshare of msn willen sturen? :$
 4. Volgenns mij is het nu gelukt! ---- Posts zijn samengevoegd op Vr Okt 08, 2010 06:42 ---- Hij werkte gister gewoon goed, na het opnieuw installeren. Maar nu wil ie niet opstarten, en komt ie terug op het bureaublad?
 5. Hi, Ik wil de Egmond Modification installeren, maar dat lukt niet, want dan krijg ik de melding 'Mod is Coruppded'. En de map mods heb ik al aangemaakt. Groet.
 6. doet het niet ---- Posts zijn samengevoegd op Zo Aug 08, 2010 16:18 ---- hem hem nog een keer op nieuw geïnstalleerd, en opnieuw gerepareerd, heeft geen resultaat... Zou iemand dan als nog alstublieft dit kunnen doen: Mischieen een brutale vraag, maar zou iemand de map commands op rapidshare kunnen zetten? de path is C:\Program Files\sixteen tons entertainment\Emergency 4 Deluxe\Data\UI\Game\Commands Bedankt.
 7. Mischieen een brutale vraag, maar zou iemand de map commands op rapidshare kunnen zetten? de path is C:\Program Files\sixteen tons entertainment\Emergency 4 Deluxe\Data\UI\Game\Commands Bedankt.
 8. die hebben dat probleem niet met die dll
 9. Hallo, wanneer ik emergency4 deluxe opstart krijg ik een melding: 'LC_Api.dll mist'. En als gevolg krijg ik +/- 10 seconden zwart beeld en kom ik weer terecht op me bureaublad hoe kom ik aan de dll? groet.
 10. Bedankt, het is gelukt! Dikke mod...!
 11. Link doet het niet, ga wel ff zoeken! Alvast bedankt! ---- Posts zijn samengevoegd op Di Jun 22, 2010 17:07 ---- Daar doet alleen de laatste het, en die heeft die dat pdfje met die 2 links en niets meer.
 12. heb ik gedaan, die heeft weer hetzelfde probleem (1 pdf en 2 links) waar heb jij 'm gedownload?
 13. Bedankt, het is gelukt heb het nu met 7-zip geprobeerd ipv Winzip... Maar het is een Em3 file, hoe krijg ik die in Em4? Of is er een nieuwer versie uit voor Em4?
×