Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Sven

Members
 • Content count

  1219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sven

 1. windows 10

  In principe wel, maar ik ben zelf nog steeds niet overtuigd van de werking van windows 10 zelf.
 2. Ik ben laats gestart met wat Rijkspolitie wagens en dit is het resultaat. Er komt nog veel meer Rijkspolitie bij, maar daarvoor moet er gemoddeld worden dus daar zoek ik nog iemand voor. Heb je interesse pb me dan. Deze wagens worden gereleased. De wagens: VW T3 VW Passat BMW 5er E34
 3. En alles verwijderen met de modinstaller?
 4. nederlandse mod

  Er is een mod optie voordat je de game start. In het opstartscherm
 5. nederlandse mod

  Oh nice, ik was zelf al bezig aan een nederlandse agent, maar het was me nog niet gelukt om ook daadwerkelijk een aangepaste skin werkend te krijgen. Nu maar eens kijken of er zo langzamerhand ook al wat bewegingen worden gemaakt richting model-aanpassingen.
 6. Even een vraagje voor de scripters onder ons. Ik heb waarschijnlijk de map gevonden die verband houdt met het spawnen van verkeer en personen. Aangezien emergency 5 nagegenoeg alleenmaar 'ghosttowns' bevat, wil ik graag wat extra verkeer en personen laten spawnen. Echt heb ik geen idee hoe dit 'script' in elkaar zit en wat de waardes betekenen. Ik heb hier een stukje van het spawnen voor de personen gekopieerd. Kan iemand mij uitleggen hoe ik meer personen kan laten spawnen? Log "SpawnGroup": { // "CivilPersonsDefaultGroup" is the default spawn group for civil persons "CivilPersonsDefaultGroup": { // Spawn limit for this special spawn group is defined in the map properties "RelativeLimitByHour": { "0": "0.6", "3": "0.3", "5": "0.3", "7": "0.8", "9": "1.2", "12": "1.0", "14": "1.2", "16": "0.8", "18": "1.2", "20": "0.8", "22": "1.1", "24": "0.7" }, "RelativeLimitByRain": { "0.1": "1.0", "0.9": "0.4" } },
 7. Skinnen

  Ik vroeg me af of er al mensen zijn die weten hoe ze bij de skins kunnen komen. Ik zou wel erg graag het een en ander met skins willen uitproberen.
 8. Skinnen

  Is het iemand al gelukt om een aangepaste skin werkend te krijgen? Ik krijg het namelijk niet voor elkaar .
 9. Skinnen

  Dat zijn heel wat meer handelingen
 10. Is er al meer info over de releasedatum van deze update? Februari loopt langzamerhand ten einde en de update is er nog steeds niet.
 11. wielen

  Je moet de wielen wel als Wheel01 benoemen.
 12. Aangezien iedereen ineens met de nieuwe motor een Nederlandse versie komt, leek het mij ook maar eens tijd om met mijn versie te komen. Model wel lichtelijk aangepast natuurlijk.
 13. Starten wegberg mod

  Ik heb sinds kort de wegberg mod gedownload. Nu wil ik hem ook spelen, maar dat lukt niet. Ik start het spel zo op als in de beschrijving is aangegeven, maar zodra hij de 'missie' probeert de laden. Geeft het spel het fragment van de eerste normale em4 missie. Zodra hij klaar is met laden krijg ik voor een halve seconde het in-game start screen te zien waarna het spel eruit klapt. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
 14. Starten wegberg mod

  Het werkt nu, nieuwe download it is.
 15. Starten wegberg mod

  Beide manieren doen zelfde. Ook als admin.
 16. Starten wegberg mod

  Beide al gedaan.
 17. *woesj *uche *uche Verveling slaat weer eens toe. Dat kan soms weer leiden tot hernieuwde topic. Geniet er maar van.
 18. Houtsloot Modificatie [V1.5]

  Even voor de duidelijkheid. De originele 2deurscabine is van gotya en de uitbreiding naar de 4deurs is van mij. De opbouw verder is van martijntjuh
 19. Gezocht

  ccc mod
 20. niet kunnen verbinden met multiplayer

  Je moet eerst bij het spel inloggen. Een account kun je aanmaken op www.world-of-emergency.com
 21. Ik heb het vermoeden dat het spel gewoon slecht geschreven is en omdat ie alle scripts tegelijk en ingame moet laden, lagt het spel dus.
 22. editor

  Bij mij gaat het spel na verloop van tijd steeds meer laggen. In het begin loopt hij op elke setting goed en soepel, maar na enige tijd gaat hij steeds meer laggen. Of dit bij de editor ook zo is weet ik niet.
 23. Juist... Toch wanhopig genoeg om mee te doen
×