Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

NicoHeerlen

Members
 • Content count

  292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About NicoHeerlen

 • Rank
  Brandmeester
 • Birthday 06/30/86
 1. Emergency 2014

  Een spel modden, geeft het spel vaak een 2de doel om het te kopen/spelen... maar wij zijn helaas niet de makers... ik zou juist het modden van spellen promoten om meer verkoop te genereren.
 2. Emergency 2014

  Jammer. Want in de freeplay map geeft vaak al een zwaar incident, maar je hebt nog niet voldoende voertuigen ervoor.
 3. Emergency 2014

  Ben benieuwd wat er is uitgekomen.
 4. Emergency 2014

  Hallo allemaal, Ik heb sinds kort Emergency 2014 van Quadriga Games, nu wilde ik, net zoals bij Emergency 4 deluxe, een aantal dingen aanpassen in de XML bestanden. Maar bij het openen van deze bestanden krijg ik een niet leesbare tekst, heeft iemand hier toevallig een oplossing voor?
 5. Wel of geen Rapid Responder?

  Dit is wat anders. Als ik ergens kom (bij een ongeval om de hoek bijv.) en zie dat er hulp nodig is, dan help ik waar ik kan. Bijvoorbeeld om het verkeer te regelen of mensen op afstand te houden. Maar als ambu en politie tp zijn, dan laat ik het aan hun over tenzij er gezegd wordt ga ermee door, dan doen wij andere dingen. Ben ook al eens bij een ongevalletje geweest met blikschade en letsel.. politie en ambu waren er niet, dus het verkeer stroomde ook niet door, maar door zelf even het verkeer te regelen reed het verkeer door en kon de politie ook door rijden. Voor de ambu had ik het verkeer van de andere kant weer stil moeten zetten. Van meneer de agent moest ik doorgaan omdat ik het goed deed, dan kon hij de getuigen spreken en andere zaken regelen. Toen de ambulance weg reed en hij pionen had neergezet, mocht ik gaan.
 6. Wel of geen Rapid Responder?

  Het is geen spel... Als hij er serieus voor wilt gaan volgt hij inderdaad een opleiding, maar dan speelt hij geen ambu broeder/verpleger.. dan is hij het ook. Maar nu vindt ik hem gewoon een ramptoerist/wannabee, die het te hoog in zijn bol heeft. Mijn vriendin doet ook EHBO maar gaat ook niet naar ambumeldingen om "te helpen". Alleen wanneer zij een smsje krijgt van AED Alert, dan moet/mag ze wel in actie komen.
 7. Wel of geen Rapid Responder?

  Hoezo ramptoerist? Sorry hoor, maar dit vindt ik nou echt te ver gaan.
 8. NicoHeerlen = Gewone gebruiker.

  Hoi allemaal, Om misverstanden te voorkomen, zal ik maar even melden dat ik sinds 7-03-2010 GEEN ENKELE functie meer heb voor Emergency4.nl ( Officieel sinds 8-03-2010 ).
 9. gewapend iemand

  Klopt, soms heb ik ook al een demonstrant opgepakt, voordat die aandacht trekt naar de rest van de mensen. Zo loop je wel punten mis, maar zo voorkom je ( Vooral bij een demonstratie) dat het een grote rotzooi wordt .
 10. forum stijl

  Overdrijven is geen kunst, dus hou maar op. Bommelding heeft een druk leven en meer aan z'n hoofd dan het forum. Wacht gewoon af.
 11. Skin aanpassen

  Bij deze sluit ik het topic, bij heropening graag mij een pb sturen met de url van dit topic .
 12. de Den Bosch mod

  Bij deze sluit ik het topic, bij heropening graag mij een pb sturen met de url van dit topic .
 13. Probleem... Lichten willen niet...

  Bij deze sluit ik het topic, bij heropening graag mij een pb sturen met de url van dit topic .
 14. welke nieuwe drivers heb je dan geinstalleerd?
 15. Onderwerp verplaatst naar het juiste forumdeel.
×