Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

P1216

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About P1216

 • Rank
  Brandwacht
 • Birthday 06/04/93

Contact Methods

 • MSN
  op aanvraag

Profile Information

 • Location
  Delft
 • Interests
  hulpverleningsvoeruigen ( vooral haaglanden) ook fotograafeer ik voertuigen en/of gebeurtenissen. en natuurlijk intresse in EM4
 1. TAS laten spuiten

  Brandweerroy, hetzelfde probleem heb ik ook al dat het spel eruit knalt. Wat zou je daaraan moeten doen?? Ik heb het bij mijn schuimblusvoertuig.
 2. Downloads

  Denk dat ik indd de oorzaak al weet, indd de virusscanner. Nu even uitvinden hoe ik het nu voor elkaar krijg.
 3. Downloads

  Heb ik al gekeken, op geklikt maar kreeg een leeg bestand waar niets in zat. Heb beide al geprobeerd
 4. Downloads

  Kan iemand mij mischien helpen, ik probeer de vistabalk te downloaden maar lukt niet. Bij mij werkt de link niet.
 5. Personen overzetten

  Ok ik ga het proberen een deze dagen als ik tijd heb.
 6. Personen overzetten

  Ik heb de bestanden overgezet naar mijn map, in editor de juiste toegevoegd, maar daar zijn de personen blanco. Iemand een tip voor mij hoe deze wel juist te krijgen?
 7. Reacties en Tips

  mooi gemaakt de tourans! zeker goed nagemaakt!
 8. Reacties en Tips

  ziet er erg mooi uit! ik vind deze mods een van de mooiste. vind het leuk dat de voertuigen allemaal uit de regio komen waar ik woon. kan dus altijd tips geven. zit er in de regio15 mod ook delft in met bureau en brandweerkazerne? komt er ook de M.E. in van Haaglanden? we hebben in deze regio namelijk vele inzetten. ook heeft haaglanden een ME flex (parate peleton). deze rijden met witte mercedes sprinters, ook hebben wij als enige de Jeep wrangler (14 stuks ongeveer). de hv van de brandweer ziet er mooi uit, alleen inderdaad de balk is helaas een ledbalk. veel succes met de mod.
 9. hallo, ik heb sinds vandaag me emergency 4 binnen gekregen. heb dezelfde melding als : usmc_nl moet ik ook mijn driver aan gaan passen? ik ben helaas niet zo technisch, hoop dat ik eruit kom.
 10. Reacties en Tips

  ziet er mooi uit :PDT_016: de balk van de politievoertuigen vin ik zelf ook wel mooi. komt er ook nog de hondenbrigade uit van de politie? en word er ook nog de jeep wrangler gemaakt (m.e. jeeps haaglanden) en welke modellen worden voor de ambulance? (de mercedes sprinter, volkswagen en/of chevrolet?) vind de Mini TS van delft rijswijk heel mooi gemaakt, top :PDT_040:verder veel succes
 11. welkom op het forum danny! leuk dat je ook hulpdiensten fotografeert.
 12. Gamefreak. - Chris

  welkom op het forum gamefreak chris
 13. Spoiler! : Volgens mij ben jij 18 juli pas 17 geworden :wink: P1216 Van harte welkom op het forum. leuk dat je ook een grote hobby hebt voor voertuigfotografie! Hallo, sinds 4 juni ben ik 17 geworden. leuk dat je ook fotografie van voertuigen leuk vind. heb eergister een mooie foto van de E.O.D kunnen maken! ---- Posts zijn samengevoegd op Vr Aug 27, 2010 17:38 ---- hallo, leuk dat je ook bij de politie wil. ik ben nu bezig met een soort van vooropleiding en ga ook diverse stage's lopen en oa. bij Politie Haaglanden.
 14. hallo leden, mijn naam is patrick en ben 17 jaar. mijn intresse's zijn hulpverleningsvoertuigen fotograferen en meldingen enz. ook heb ik nog een andere hobby en dat is het openbaar vervoer. en natuurlijk nu emergency4. wil later de politie of de marechausse in en ben nu bezig met een vooropleiding in den haag. Sport: Turnen (doe ik nu al meer dan 7 jaar en ga nu leren voor leraar turnen) en ga binnenkort ook fitnessen.ik hoop dat ik voldoende informatie heb gegeven
×