Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

ruben1

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ruben1

 1. mijn eerste re-skin is uit. een vriend van mij heeft het model aan mij gegeven en ik heb er een VZA ambulance van gemaakt. misschien niet al te goed maar het komt omdat het me eerste re-skin is hier de eerste foto's:
 2. ja mijn eerste skin ja. nee het is de eerste versie. ik brobeer zovel mogelijk aan te passen naar wat de reacties zijn. en dat van die strepen op de zijkant. die lopen inderdaad allemaal schots en scheef maar ik weet niet hoe ik dat goed kan meten. ik zou het wel graag willen weten dus als iemand het weet laat een reactie achter. oh ja en wat bedoel je met: ''de zwarte lijnen maken het ook niet echt perfect''???
 3. Mercedes TS

  volgens mij in de winterberg mod??? weet niet 100% zeker
 4. ik wil graag een voertuig reskinnen maar ik weet niet welk bestand ik moet hebben en ik weet niet in welke map hij zou moeten staan HELP ME!!! (P.S. ik gebruik paint.net en die kan al dds. openen)
 5. [TUT]Voertuig In-Game zetten

  ja allemaal heel handig maar ik heb een voertuig dat je alleen kan alarmeren vanuit een alarmeringspoppetje (of hoe je dat ook mag noemen) dan staat het mapje niet in units toch???
 6. ik zal ff zoeken alvst bedankt ---- Posts zijn samengevoegd op Za Sep 18, 2010 13:30 ---- de re-skin is gemaakt hoor!!! maar hoe kan ik die nou in de kampen mod zetten... en hoe kan ik zorgen dat er agenten in kunnen en dat de ovd-geneeskundig er niet meer in kan sorry voor al die vragen... ben nog vrij nieuw in dit wereldje.
 7. ik wil graag de OVD-geneeskundig uit de 112-egmond mod reskinnen tot politie maar als ik naar C:program files/wizardworks/911 first responder/mods/112 egmond modification/models/vehicles/ambulance ga dan komen er een heleboel V3O bestanden maar geen dds hoor???
 8. hallo ik ben ruben. vrij nieuw in het editor gebeuren. ik wil graag een compleet nieuwe map maken maar mijn vraag is: hoe leg ik straten aan in de editor. ik probeer het al een maand maar het wil niet lukken. dus weet iemand misschien waar je straten kan aanleggen ruben
 9. wat bedoel je met : de onderkant veranderen???
×