Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

BommelDing

Moderators
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About BommelDing

 • Rank
  Programmeur
 • Birthday 07/08/86

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Het is wellicht handig om het logbestand hier te gooien, gebruik dan wel de BB-code [log].
 2. [Bugs & Vragen] 112 Egmond Modification 1.2

  Klopt; maar verder heb ik ook geen waarschuwing uitdelen, dus doe ik hier ook niet. Maar met die oude posts was het noodzakelijk. Vandaar.
 3. [Bugs & Vragen] 112 Egmond Modification 1.2

  Even de bezem erdoor gehaald
 4. Kentekengenerator

  Fixed
 5. Sluiting Afbeelding upload's

  Maar nu is ie weg
 6. Emergency4 terug

  ohja, nu staan de layouts ook weer als het moet
 7. Emergency4 terug

  Met veel pijn en moeite heb ik eindelijk alles weer terug gekregen zoals het moet. Doordat iemand een instelling verkeerd had gewijzigd was het niet mogelijk om in te loggen met diverse vreemde storingen als gevolg. In ieder geval alles werkt weer en niemand hoeft dus een nieuw account aan te maken !
 8. Lekkere service p2000shop

  november 2009 tot 17 mei.
 9. Lekkere service p2000shop

  In eerste instantie wel ja... op den duur deed hij niets meer... is hij teruggestuurd ter reparatie..
 10. Lekkere service p2000shop

  Jongens, wat een lekkere service van P2000-shop.nl. Een bekende van me had zijn pager, jupiter pro v9.1 opgestuurd. Gemerkt: DEFECT DOOR VOCHTSCHADE. en aangegeven dat er roest zit. Niet dus. Nu heb ik dus dat ding opengemaakt wat "soldeervocht"* weggehaald. en wat blijkt, HIJ DOET HET! Pure oplichting dus, wat ze doen zonder echt te kijken. Er is natuurlijk een groot verschil tussen vochtschade. *Soldeervocht, alszijnde soldeer pasta
 11. WK Liedjes.

  [y] [/y]
 12. Het gedrag van veel forumleden

  Maffegozer, hij heeft er geen zin meer in. Voordat hij vertrok was er juist puinhoop uitgebroken en op elke kritische reactie wat hij gaf werd hij zo goed als aangevallen. Niemand die het kan waarderen. Volgens mij hebben de personen dit aan hunzelf te danken. Willen geen kinderachtig gedoe, maar zelf zijn ze geen haar beter. (En nee het gaat niet om iedereen, maar namen noemen doe ik ook niet (zal me teveel tijd kosten)).
 13. Het gedrag van veel forumleden

  Lifeliner4 had er al 2 staan. Ik gaf hem juist een waarschuwing en daar werd hij zogezegd pissed over. Met doodsbedreiging, neem ik wel met korreltje zout, maar mocht een ander het doen dan krijg je ook weer een hoop heibel. Iedereen is gelijk wat dat betreft, dus krijg de ene het, dan een ander ook. In het verleden dus ook gebeurd.
 14. Het gedrag van veel forumleden

  Een goed begin, begint bij je zelf.
 15. Het gedrag van veel forumleden

  Mag hopen dat het gebande lid dit juist zelf weet. En volgens mij is het juist ook aangegeven. Moet je nu kijken, hij is geband en iedereen doet kinderachtig over hoe en wat. Hij is erg opruiend en als hem iets niet aanstaan. Hier heeft hij, volgens mij, een waarschuwing over gehad. Voor wat betreft het weghalen van de berichten, dit had te maken met reactie op reactie van een bericht wat de verbande Ramon had geplaatst in zoveel mogelijk hoofdletters. En om juist de boel in het gelid te houden lijkt het mij logisch om die berichten te verwijderen. Er is dus welliswaar geen sprake van censuur. Censuur zou dus betekenen om delen wel te laten staan wat je aanstaat. Maar dat geldt voor wat ik net aangaf, reacties op reacties dan maar weghalen anders krijg je hele rare dingen op het scherm.
×