Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

elwood

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About elwood

 • Rank
  Brandwacht
 1. nederlandse mod

  weet iemand hoe je de mod kunt toevoegen aan de game? Er wordt gesproken over dat je dit in het menu de mod kunt laden maar die optie heb ik niet. Ik kan alleen maar spelen over de audio/video instellen.
 2. De laatste tijd als ik de Winterberg mod speelt valt hij soms na een tijdje spelen spontaan uit. Heeft iemand dit ook en is hier een oplossing voor?
 3. Open Beta Wegberg Mod

  Volgens mij heb ik hem
 4. [Support] Brabant Mod 2010

  oke dank jullie wel,. Maar de versie van oktober 2010 is nog steeds de laatste versie?
 5. [Support] Brabant Mod 2010

  Even een vraag, wat is de laatste status van Brabant Mod? De laatste versie, is dat die van oktober vorig jaar? Ik ben een tijdje niet meer op dit forum geweest omdat ik altijd de berlin mod heb gespeeld. Maar een mod met NL auto''s etc is toch wel veel beter.
 6. Nieuwe alpha versie NL mod!

  wat voor level moet je laden. Ligt het aan mij of als ik geen deluxe level kies heb ik de plattegrond van Branbant mod, kan dat kloppen of doe ik iets verkeerds?
 7. Systeem eisen

  ik heb nu een Asrock HTC met atom processor. dus ik ga er straks zowiezo op vooruit. morgen heb ik hem al binnen als het goed is. Dus ik ben benieuwd, eindelijk het spel spelen zonder gestress van de traagheid haha. Thanks voor de info!
 8. Systeem eisen

  oke dankje wel. Dan ga ik voor het eerste systeem. Daar kan ik de brabantmod dus wel goed op spelen? 1280xxxx en dan op 32Bit en de overige opties op high? ik merk namelijk dat ik de standaard game wel snel kan spelen op hoge resolutie maar een brabant mod bv niet.
 9. Systeem eisen

  Uit onderstaande kan ik kiezen: Intel core I5 760 4 GB DDR 3 ATI 4350 1024MB ? Of beter een INten Core I7 870 16 GB DDR3 ATI 5770 1024? Kan ik beter voor de tweede optie kiezen of is de eerste ook al ruim voldoende?
 10. Systeem eisen

  Beste mensen, Wie kan mij vertellen wat de minimale systeem eisen zijn voor het spelen van het spel. Op mijn huidige systeem kan ik de standaard versie goed spelen. Maar wanneer ik bv de brabant mod ga spelen merk ik dat mijn systeem te traag is om te spelen. Nu ben ik aan het kijken voor een nieuw systeem maar waar moet ik opletten?
×