Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

KoenL

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KoenL

 • Rank
  Brandwacht
 1. Haha. Er was net een melding (in het echt) gekomen voor de Tiendweg in Montfoort. Daarom heb ik die gebruikt
 2. 12:11:21 16-07-08 P1 BUITENBRAND TIENDWEG 12 thv ziekenhuis Eenh: 12-01 001200 Brw Los Angeles (Kazernealarm) 001201 Brw Los Angeles (TS 12-01) De TS 12-01 rukt uit naar de brand. Er wordt Prio 1 uitgerukt omdat het naast gelegen ziekenhuis last heeft van overlast en het vuur dreigt over te slaan. De politie is als eerste ter plaatse en zorgt dat het verkeer wordt omgeleid. De brandweer is ter plaatse. Er worden 4 slangen ingezet om de brand in te sluiten. De spuit van de TS wordt niet ingezet om de tankinhoud te sparen. De spuit van de TS wordt toch ingezet, omdat de brandweermannen moeite hebben de brand onder controle te krijgen. Het sein brandmeester is gegeven. De brandweer gaat opruimen en terug naar kazerne. Gr. KoenL
 3. Volgens mij mag je hier geen directe links plaatsen. Het is de bedoeling dat je dat newstime-magazine download. Als je dan naar beneden scrollt zie je 6 download mogelijkheden (links) staan.
 4. [Auto]MAN Tankautospuit

  Download doet het niet?!
 5. Het is maar wat je ingewikkeld noemt. Voor beide acties (luchtkussen of hoogwerker) moet de brandweer uitrukken en op de goede plek gezet worden. Persoonlijk vindt ik dit met een hoogwerker beter te doen, daar kunnen we natuurlijk van mening over verschillen. Wat je zegt dat het feiten zijn in de originele EM4, klopt niet. Ik heb EM4 legaal geinstalleerd en gebruik ook de cd-rom bij het spelen. Ik heb nog geen enkele keer meegemaakt dat de persoon die zelfmoord pleegt zich losmaakt van de brandweer, dus het is geen feit. Ik speel het spel zo realistisch mogelijk. Daarom arresteer ik de persoon nadat hij beneden is. Het zou onrealistisch zijn als die persoon zijn weg weer vervolgen mag.
 6. Dat van die hoogwerker werkt bij mij wel. Ik krijg op twee plaatsen in de stad (freeplay) te maken met deze melding. Ik stuur er dan een hoogwerker en een politieauto naar toe. Ik stuur dan een brandweerman met behulp van de hoogwerker naar boven en die haalt de persoon weg. Ik heb nog geen enkele keer meegemaakt dat de persoon zich los maakte van de brandweerman. De hoogwerker brengt de man naar beneden. Als de brandweerman weer aan de grond is met de persoon wordt deze overgedragen aan de politie. De politie brengt de man dan naar het politiebureau. Dan is de melding goed afgehandeld. (Ik gebruik de LA mod)
 7. ideeen voor een tweede nl Mod?

  Jammer dat het zolang op zich laat wachten. Misschien dat jullie wat screens kunnen laten zien van hoe het er nu voorstaat? Ik ben echt razend benieuwd naar de nieuwe NL mod. De vorige vond ik al helemaal geweldig, maar die heeft helaas niet veel "extra-tjes". Succes!
×