Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

kelvin554

Members
 • Content count

  431
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

4 Followers

About kelvin554

 • Rank
  Brandmeester
 • Birthday 02/29/96
 1. De Ronde Venen Modificatie

  Ik ben nu druk bezig met een eigen model en met mijn been gaat het vooralsnog allemaal sneller als dat ze hadden verwacht in het ziekenhuis, zou minimaal 3 maanden duren voor ik weer normaal kon lopen zit nu net op 5 weken en loop alweer aardig!
 2. De Ronde Venen Modificatie

  Hierbij weer een update: De politie Touran's : Model : Nnico Skin : Nnico Re-Skin : Lifeliner 4 De Rapid Responder: Model : Nnico Skin : Nnico Re-Skin : Lifeliner 4
 3. De Ronde Venen Modificatie

  Goedendag mede Emergency 4 leden! Ik ben na een lange tijd geen interesse meer in Emergency 4 toch maar weer begonnen om een modificatie in elkaar te zetten. Het gaat om mijn eigen grond gebied ( De Ronde venen). Een korte uitleg waarom ik weer ben begonnen; Ik heb een aantal weken geleden met een voetbalwedstrijd mijn rechteronderbeen gebroken (Kuit en Scheenbeen). Tegen de verveling heb ik daarom Emergency 4 weer geïnstalleerd en me oude modificatie waar ik een tijd geleden aan begonnen was weer opgepakt. Helaas door een computer crash ben ik toen alles verloren en ben ik ondanks dat alles opnieuw begonnen. Ik heb geen idee wanneer deze modificatie uitkomt en heb ook geen zin in de vragen wanneer deze modificatie uitkomt, dit zien jullie vanzelf allemaal wel! Genoeg geluld nu over op wat deze modificatie gaat brengen. Bij deze modificatie wordt ik hier en daar geholpen door wat oude bekenden; Firequi helpt mij met het een en ander net als Bart dit doet. Ook is 112Bolswaard op een rustig tempo de ondergrond van de map aab het maken. Deze modificatie zal een grote centrale brandweerkazerne op de map hebben staan dit wordt de kazerne van Brandweer Mijdrecht. De indeling van deze kazerne zal als volgt zijn (Volgorde kan nog aangepast worden); Boot (VIV657 + VIV656) Tankautospuit 1 (MDR662) Hoogwerker (MDR665) Tankautospuit 2 (WNI642) Hulpverleningsvoertuig (WNI648) Duikersvoertuig (MDR667) Naast de kazerne zal ook een kleine ambulancepost komen waar 2 ambulance voertuigen zullen komen te staan dit zijn de ; 09-121 09-122 Dit zal ook alles zijn wat je op de map kan vinden qua voertuigen. Natuurlijk komen er buiten de map wel nog een aantal voertuigen staan om branden en ongevallen te bestrijden! Buiten de map komt er nog een drietal tankautospuiten bij (VIV652, MDR663, ABC572). Er komt nog een hulpverleningsvoertuig bij (ABC578). En als laatst bruikbare voertuig de Officier van Dienst (OVD539). Bij de kazerne zullen wat dienstvoertuigen komen die niet bruikbaar zijn! Qua ambulancevoertuigen zullen er nog 3 ambulance's komen om personen te vervoeren, ook zal het MMT Team uit Amsterdam te alarmeren zijn en zal er nog een motorambulance en een Rapid Responder komen! Dan komen er nog een aantal politievoertuigen op de map te staan! Waaronder 3 maal een Touran, 2 motoren, 2 T5 busjes en 1 helikopter! Over de scripten durf ik nu nog niks te zeggen hoe en wat precies maar daar komt zo snel mogelijk informatie over! Ik zal jullie nu wat screens laten zien! VIV657 + Manschappen Brandweer Model : NNico, SvenB112 Skin : NNico Re-skin : Bart Personeel : Bart Hier komt alleen nog een ladderrek op. Ambulance personeel : Skin: Bart Politie en ambulance motoren (Worden mogelijk nog vervangen) Model : Hoppah Skin : Hoppah Re-Skin : Lifeliner 4 & Michael Theelen Politie Personeel Skin : Bart Er zullen later deze middag mogelijk nog wat meer screens volgen!
 4. [Screenshots]My secret project

  De trambaan wordt gebruikt voor bussen. Er zijn overigens geen bussen die op de bovenleiding rijden. Wel kan ik je vertellen dat dit een gigantisch vette map is en de grachten het helemaal mooi maken wauw respect Joop!
 5. Screenshots from my projects

  Woow, i really love those scripts, smoke really everything. The only thing i don't like that this probably would be a private modification. Keep on going with the good work u already have show to us! (Sorry for my bad English)
 6. Schiphol Modificatie

  Okee! Dit wist ik niet, bedankt voor deze informatie jongens!
 7. Schiphol Modificatie

  Hallo mede forum leden! Ik ben opnieuw begonnen met de Schiphol Modificatie, ik heb er ditmaal voor besloten om hem prive te houden. Ik heb gekozen voor het vliegveld schiphol aangezien het een van de grootste vliegvelden van Europa is en ik de hulpverlenings voertuigen die daar rond rijden ontzettend vet vind. Ik heb zelf een jaar op schiphol rond gelopen voor school en heb daarbij ook heel veel informatie over schiphol zelf gekregen waardoor ik hem nog realistischer kan maken. Ook hoop ik de voertuigen zo mooi en goed mogelijk na te kunnen maken en positieve reacties van jullie te krijgen. Dit was de informatie die ik jullie geef waarom ik de schiphol mod maak, nu gaan we over op de screenshots en de informatie over de voertuigen die erin komen. Brandweer posten: Peloton 1 Kennemerland - Dit peloton word later bekend gemaakt! Hier mist nog het een en ander aan informatie! Peloton 2 Amsterdam Amstelland - Aalsmeer1, Amstelveen1, OVDZ, Ouderkerk, Uithoorn1, DompelpompAalsmeer, HVAmstelveen, Uithoorn2 Hier een lijstje van de voertuigen waar ik nu mee bezig ben : Ambulance 12-110 - 100% 12-181 - 95% 12-182 - 95% 12-183 - 95% 12-184 - 95% 12-185 - 95% 12-186 - 95% 12-315 - 95% 13-901 - 95% Brandweer Brandweer 1 en 2 - 95% Crashtenders - 99% Crashtender boom - 50% Tankautospuit 340 en 341 - 75% De crashtenders (roepnummers worden nog veranderd) Ambulance 12-110 Auteurs van de modellen: Martijntjuh SvenB112 Chef Skins : Martijntjuh SvenB112 Chef Michael Theelen Re-Skin Kelvin Verder dan dit ben ik nog niet maar hou het forum in de gaten en jullie zullen snel nieuwe screens zien!
 8. Emergency 4 - Schiphol Modificatie

  Daar staan helaas niet alle nieuwe voertuigen op! Maar bedankt!
 9. Emergency 4 - Schiphol Modificatie

  @@jusie1 zou jij contact op willen nemen via een PB? @Firequi, dankjewel! Die site's kende ik nog niet bedankt!
 10. Emergency 4 - Schiphol Modificatie

  Hoe bedoel je?
 11. Emergency 4 - Schiphol Modificatie

  @@masterjvdw die site heb ik al doorgespit maar ik ben erachter gekomen dat er niet van alle voertuigen up to date foto's zijn en of informatie is! En @@Wouwie hou nou toch op met mij pesten=(
 12. Na lange tijd niks meer van mij te horen gekregen ben ik weer terug met de volgende vraag : Ik ben bezig met een schiphol modificatie voor Emergency 4 en ben op zoek naar foto's, informatie, standplaatsen en van alles en nog wat. In dit topic zag ik al het een en ander aan foto's voorbij komen maar ik heb natuurlijk nog het een en ander nodig. Hierbij mijn vragen per onderdeel : Foto's van de voertuigen. Zijn er hier mensen die mij de foto's toe willen sturen van de voertuigen die hij/zij van voertuigen op en rondom schiphol heeft. Denk hier niet alleen aan de brandweervoertuigen maar ook aan de ambulance voertuigen. Ik heb ook informatie nodig op welke post nou welk voertuig staat. En zijn er mensen die informatie hebben over wat er bijvoorbeeld naar een VOS 1, VOS 2 en een VOS 3 gaat? Dit voor de alarmscripten die in de modificatie komen! Mochten jullie mij kunnen helpen met informatie stuur mij dan een berichtje en dan stuur ik je mijn e-mail adres in een prive bericht. Alvast bedankt!
 13. Mooie repo! Waar heb jij die DAF LF vandaan?
 14. Hier laatst in Kamerik op de N212 ook een ongeval met meerdere gewonden waar helaas 2 mensen om het leven zijn gekomen. Hierbij waren ook 2 lifeliners ter plaatse. Maar mooie repo!
 15. Hallo mede forum leden, Ik Kelvin ben bezig met een model dat ik uit de Google Sketchup database heb geïmporteerd in ZModeler klaar te maken voor emergency 4. Ik hoop hierbij toestemming te krijgen van de oorspronkelijke maker zodat ik hem kan uitgeven. Anders blijft die helaas voor eigen gebruik. Binnenkort zullen er meer screens volgen en zal ik hem smoothen zodra het hele model in orde is waardoor die meteen minder vierkant is!
×