Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Rubenje12

Members
 • Content count

  592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About Rubenje12

 • Rank
  Adjunct hoofdbrandmeester
 • Birthday 10/02/97

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  hoorn noord-holland noord
 • Interests
  HV-fotografie, brandweer
 1. Dan ben ik erg benieuwd wat. Voor zover ik weet zijn er nog geen hoogwerker-scripts..
 2. [Repo:] Te water

  drie slachtoffers met zware verwondingen? Dat lijkt mij 4/5 maal ambu, OVDG, en MMT..
 3. Wie heeft de mooiste Ambulance ?

  Wanneer sluit de poll eigenlijk?
 4. Wie heeft de mooiste Ambulance ?

  Zal ik dan maar lekker dwars doen? Rettungswagen van de Berufsfeuerwehr Wolfsburg:
 5. ongeval Bad Hӧrnlichen

  Als je onwel raakt stuur je niet vanuit een bocht 'n parkje in, ook dan zou je tegen de muur aan moeten komen. Bij een scherpe bocht is dat 'n ander verhaal, maar in deze bocht is het niet logisch om daar met je auto tot stilstand te komen. Wat dan wel had gekund was dat de auto in de vijver was beland, of tegen de lantaarnpaal op rechts, maar daar? nee, dat gaat niet.
 6. ongeval Bad Hӧrnlichen

  Op de eerste foto zie je duidelijk dat er alleen 'n bocht is. Als de automobilist daar uit de bocht zou vliegen zou die tegen het muurtje van het park aan zijn gereden. Het verhaal is nogal ongeloofwaardig, en hangt niet samen met je foto's. Verder is de repo wel geinig.
 7. HOORN - Zondagmiddag heeft er op de kruising Provincialeweg met het Keern een ernstig verkeersongeval.plaatsgevonden. Een bejaarde man is hierbij overleden. Het ongeval vond rond half vijf plaats. Een automobilist stond verkeerd voorgesorteerd, en wilde een rijbaan opschuiven. Hij zag echter een vrachtwagen over het hoofd. Een aanrijding was onvermijdelijk. Omstanders verleenden direct eerste hulp, dit werd later overgenomen door het brandweer- en ambulancepersoneel. De automobilist is door de brandweer uit zijn voertuig bevrijdt, waarna hij in kritieke toestand naar het VU Medisch centrum in Amsterdam is gebracht. Hier is hij later aan zijn verwondingen overleden. De vrachtwagenchauffeur moest eveneens door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Hij is met enkele botbreuken naar het Westfriesgasthuis in Hoorn gebracht. Na onderzoek door de VOA zijn beide voertuigen door een bergingsbedrijf afgesleept. De Provincialeweg was ten tijde van het ongeval gedeeltelijk afgesloten. Ik weet 't. Het is geen geweldige reportage. Is weer even 'n kleine update van de nieuwe map, en de skins van de brandweerlieden. (Met dank aan Bart)
 8. TS de tuin inrijden is nergens voor nodig. gebruik alsjeblieft particles als water, want dit is niet mooi. Daarbij staat het huis te hoog. Deur en afdakje zweven boven de grond. Sorry, maar heb weinig goeds over voor deze repo. En je hebt nog steeds niets gedaan met de punten die zijn gegeven om je voertuig mooier te maken. Komt een beetje laks over zo.......
 9. wel geinig, maar je worplengte klopt niet helemaal..
 10. - Er hoort een lichtbalk op - Aan de zijkanten van de tekst op de zonnekap horen nog lampjes - Het dak is erg leeg De opbouw klopt ook niet, maar daar kan jij vrij weinig aan doen. Idee is erg leuk, maar de details zouden het wel afmaken.
 11. HOORN - Even na 16:30 uur vanmiddag heeft er brand gewoed in een woning aan de Streektuinen in Hoorn. De bewoner zat aan tafel toen hij een brandlucht rook. Toen hij omkeek stond een stapel papier op zijn tafel in brand. Toen de brandweer de straat binnenreed zagen zij zwarte rookwolken uit het raam komen. Hierop is opschaald naar middelbrand. De brandweer is in de eerste instantie op verkenning gegaan met één straal hogedruk. Bij het aantreffen van de brand bleek dat zij de brand met 1 één tankautospuit konden blussen. Hierop is de tweede tankautospuit en de officier van dienst afgemeld. De woning heeft zware schade opgelopen. De eigenaar bleef ongedeerd Zo, na lange tijd weer een verschrikkelijk simpele reportage van mijn kant. Is meer bedoeld om de verschrikkelijk mooie skins van Bart (brandweermannen), en het topmodel van Sven te showen. Jongens, bedankt!!!!!!!!
 12. Einde proeftijd 2 moderatoren.

  he, wat spijtig dat zo'n knappe charismatische jongen het team moest verlaten... een verlies voor de maatschappij..
 13. Voorstellen

  FSX, een vlieggenoot! het duurde een tijdje, maar hij is er! welkom!
 14. haha, dat bedoel ik dus. Doelde puur op het feit dar er in plaats van een SB een HV zou komen ;-)
×