Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Joël

Members
 • Content count

  668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Joël last won the day on March 12 2013

Joël had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Joël

 • Rank
  Haageneesch van 't forum
 • Birthday 07/18/00

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Den Haag, Scheveningen
 1. 112 Haaglanden mod

  Mooi man, ziet er allemaal erg goed uit.
 2. Blijkbaar wel haha @robin_emmen Bedankt @Tazbrw Thanks @TS3531
 3. DOLORES - In het stadje Dolores werd de nieuwe Parque 8 gealarmeerd voor een binnenbrand in de oude kazerne van Parque 12 in Dolores. De brand was door onbekende redenen ontstaan. Omdat er eerst werd gealarmeerd voor een kleine brand kwam Parque 8 met de eerste uitruk COCHE CO-18 (voertuig CO-18) ter plaatse. Een burgelijke eenheid en een patrouillevoertuig van de politie waren al ter plaatse. Ook kwam het nieuws er aan te pas. Op 't plaats delict leek de brand niet bepaald ''klein''. Er werd direct opgeschaald naar binnenbrand en benodigde eenheden van Parque 8 (CO-13 en PA-254) kwamen ter plaatse. Een dichtbijzijnde voertuig van de mobiele eenheid kwam ter ondersteuning naar het incident. Ook een surveillancehelikopter cirkelde boven het incident. Er werd een poging gedaan om een gat te maken in de middelste garagedeur. Zo probeerde een brandweerman de garagedeur open te doen door de al bestaande en blijkbaar nog werkende mechanisatie via de openingsknop. De brandweerman moest er wel door zijn collega's uitgetrokken worden. Wanneer de garagedeur was geopend begon het blussen. De brandweerman is ongedeerd en maakt het naar omstandigheden goed. Het incident word nog onderzocht. (Shot vanuit de lucht van de screen hierboven) (Slangen zijn niet mijn ding, zoals in de screens te zien is)
 4. Mods

  Hey! To which country's police cars are you referring? (Dutch, German, etc.) And I would defenitely recommend Winterberg and Wegberg mod, some nice German quality mods.
 5. Dodelijk ongeval Amsterdam

  Ligt het slachtoffer nou op de laatste screen nog onder de auto? Verder is 'ie mooi.
 6. 112 Haaglanden mod

  Dit is geen fictieve opbouw van de 15-113 Brandweerguy was me voor, haha.
 7. Voor zo ver ik het weet, Edit > Map Properties en dan kan je daar de tijd linksonder veranderen. Ziet er al goed uit, ik herken die onwijs grote modellen uit de Langselerbold mod.
 8. District 5 Mod

  Nee, sorry. Ik vind die heli niet zo mooi.
 9. De hoekpunten voorop zijn ook nog wit.
 10. Waarom is daar een zwarte lijn? Of is dat een rolluik die te ver in het voertuig zit?
 11. District 5 Mod

  Die lichtbalk van de autospuit oogt raar, daarnaast komt 'ie niet overeen met de echte lichtbalk. Daarnaast is hij ook 4x4, maar hij lijkt gewoon normale hoogte op de screen. Complimenten voor de skin. Bron: kazernesnederland.nl / Luke Beens
 12. Leuke reportage, maar dit voldoet niet aan de aspecten die je zelf hebt beschreven over de reportagewedstrijd, zoals met die vrijwilliger. Je bent ook niet de enigste hoor. Nogmaals, leuk gedaan en gave voertuigen.
 13. Leuk om weer een vol Nederlandse reportage te zien, Emiel. Hij is voor de reportage wedstrijd, toch? Moest het dan niet een verhaallijn bevatten? Quote van Hessel:
 14. Wauw, ik ben verliefd op je lights.
×